Bang bang !

Yetti kızım aynı durumdayım kesen kesene ama genç kızım çirkin de sayılmam hani yok yok yok :( Hanım hanım hemşire kızım gene evde kaldım gene :(

Yok anacım üzülme gene çıkar senin karşına da benim kısmeti sığır kuyruğu ile bağlamışlar :mad::mad::KK61::KK61:

Yetti kızım aynı durumdayım kesen kesene ama genç kızım çirkin de sayılmam hani yok yok yok :KK43: Hanım hanım hemşire kızım gene evde kaldım gene :KK43:

Yok anacım üzülme gene çıkar senin karşına da benim kısmeti sığır kuyruğu ile bağlamışlar :mad::mad::KK61::KK61:

Benim de öyle be kardes:cry: gemici düğümü atmislar, kismet dualari falan mi okusak hicte inanmam öyle seylere ama artik ne yapicagimi sasirdim:KK53:

Benim de öyle be kardes:cry: gemici düğümü atmislar, kismet dualari falan mi okusak hicte inanmam öyle seylere ama artik ne yapicagimi sasirdim:KK53:

Çok dua ettim ah ahhh artık bi zaman sonra duayı da kestim gençken olmalı ya kimse prensim çıksın artık Allahım duy sesimizi yalnızlıktan ölüyoz :KK22:

Çok dua ettim ah ahhh artık bi zaman sonra duayı da kestim gençken olmalı ya kimse prensim çıksın artık Allahım duy sesimizi yalnızlıktan ölüyoz :KK22:

Ayneen ben de gencken hazir deli caglarimdayken, henuz kartlasmamisken istiyorum:KK23:
Insallah bukadar beklediğimize degecek biri cikar karsimiza :KK36:

Back
X