- 24 Ocak 2013
- 118
- 17
- Konu Sahibi HayataPozitifBak
Balayında Tayland ve Singapur turu yapacağız. Bilgisi olan tecrübelerini aktarmak isteyen arkadaşlar varsa çok sevinirim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rezervasyon yaptırdınız mı? ne kadara yaptırdınız?
Tereddutleriniz neler? Puket balayi icin cok uygun. Hangi ayda dusundugunuze gore degisebilir tabi.Merhaba arkadaşlar görüldüğü gibi yeni üyeyim ve tam siteye hakim Değilim :) ancak Phuket e nişanlım çok gitmek istiyor hiç yurtdışına da çıkmadık biraz tereddüt ediyorum Bala'yı olarak başka bir yer bakalım diyorum sizce
18 Temmuz gibi kısmetse.Yabancı dilimiz çok iyi değil ben öyle düşünüyorum en azından ayrıca ilk tatil ya yurtiçinde olsa daha rahat oluruz bide çok takıntılı ve stresli birisiyim düğün telaşı iş ev derken kafama takmak istemiyorum Nasıl insanlarla karşılaşacak falan başlığı görünce danışmak istedim zaten vazgeçirdim gibi şimdilik Bodrum istiyor ben Antalya ama illaki Birgün gideceğiz merak ediyorum bende netten gördüğüm kadarıyla mükemmel.Tereddutleriniz neler? Puket balayi icin cok uygun. Hangi ayda dusundugunuze gore degisebilir tabi.
18 Temmuz gibi kısmetse.Yabancı dilimiz çok iyi değil ben öyle düşünüyorum en azından ayrıca ilk tatil ya yurtiçinde olsa daha rahat oluruz bide çok takıntılı ve stresli birisiyim düğün telaşı iş ev derken kafama takmak istemiyorum Nasıl insanlarla karşılaşacak falan başlığı görünce danışmak istedim zaten vazgeçirdim gibi şimdilik Bodrum istiyor ben Antalya ama illaki Birgün gideceğiz merak ediyorum bende netten gördüğüm kadarıyla mükemmel.
Bu Arada sizin yazınız çok açıklayıcı paylaştığınız için teşekkürlerTereddutleriniz neler? Puket balayi icin cok uygun. Hangi ayda dusundugunuze gore degisebilir tabi.
18 Temmuz gibi kısmetse.Yabancı dilimiz çok iyi değil ben öyle düşünüyorum en azından ayrıca ilk tatil ya yurtiçinde olsa daha rahat oluruz bide çok takıntılı ve stresli birisiyim düğün telaşı iş ev derken kafama takmak istemiyorum Nasıl insanlarla karşılaşacak falan başlığı görünce danışmak istedim zaten vazgeçirdim gibi şimdilik Bodrum istiyor ben Antalya ama illaki Birgün gideceğiz merak ediyorum bende netten gördüğüm kadarıyla mükemmel.