D duygular Guru Kayıtlı Üye 7 Mart 2012 1.523 727 333 14 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi duygular #1 Ziraat bankasından hesap açacağım fakat istenen belgeler nelerdir fikri olan var mı? Sadece kimlik yetmiyor sanırım, 3-4 yıldır hesaplarla işim olmuyordu , yeni kanunla değişiklik olmuş o yüzden soruyorum kızlar. Ziraat bankasının sitesinden baktım vadesiz mevduat hesabı için gerekli evraklar yazmıyor. Bilgisi olanlar yazarsa memnun olurum. Tşk.ler
Ziraat bankasından hesap açacağım fakat istenen belgeler nelerdir fikri olan var mı? Sadece kimlik yetmiyor sanırım, 3-4 yıldır hesaplarla işim olmuyordu , yeni kanunla değişiklik olmuş o yüzden soruyorum kızlar. Ziraat bankasının sitesinden baktım vadesiz mevduat hesabı için gerekli evraklar yazmıyor. Bilgisi olanlar yazarsa memnun olurum. Tşk.ler
esmanr Vergiss mich..! Kayıtlı Üye 15 Eylül 2012 719 10 26 İstanbul 14 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi duygular #2 Ben Yapıkredide sadece kimlikle hesap açmıştım 1 sene önce.
Sedef1 Benim hala umudum var..! Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2010 595 1 66 İstanbul 14 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi duygular #3 Ziraat bankasıda dahil artık her bankada hesap açmak için sadece kimlik yeterli oluyor
D duygular Guru Kayıtlı Üye 7 Mart 2012 1.523 727 333 14 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi duygular #4 yarın hesap açmak için şubeye gideceğim, sadece kimlik yeterli oluyorsa çok iyi, cvp yazdığınız için tşk ederim.
yarın hesap açmak için şubeye gideceğim, sadece kimlik yeterli oluyorsa çok iyi, cvp yazdığınız için tşk ederim.
S sevgilim06 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Kasım 2011 2.315 84 78 14 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi duygular #5 Kimlik yetiyor sadece....
S sovalyemm SAVAŞÇI RUHUM... Kayıtlı Üye 20 Kasım 2011 858 0 96 Kocaeli 14 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi duygular #6 pekı bu banka hesaplarında hesap işletım ucretı v.s kesılmeden yanı ıcındekı paraya dokunmadan bırıktırebılecegımız bır hesap var mı faızsız ve ıstedıgımız zman cekebılecegımız ?
pekı bu banka hesaplarında hesap işletım ucretı v.s kesılmeden yanı ıcındekı paraya dokunmadan bırıktırebılecegımız bır hesap var mı faızsız ve ıstedıgımız zman cekebılecegımız ?
isimolmasa bencil ol, mutlu ol:) Kayıtlı Üye 17 Ekim 2012 638 0 26 İstanbul 15 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi duygular #7 sovalyemm .!.: pekı bu banka hesaplarında hesap işletım ucretı v.s kesılmeden yanı ıcındekı paraya dokunmadan bırıktırebılecegımız bır hesap var mı faızsız ve ıstedıgımız zman cekebılecegımız ? Genişletmek için tıkla... bankasına göre değişiyor, bazı banka otomatik ödeme talimatı alınca senden hesap işletm masrafı kesmiyor, vadesiz mevduatta paran durur, istediğinde kullanırsın
sovalyemm .!.: pekı bu banka hesaplarında hesap işletım ucretı v.s kesılmeden yanı ıcındekı paraya dokunmadan bırıktırebılecegımız bır hesap var mı faızsız ve ıstedıgımız zman cekebılecegımız ? Genişletmek için tıkla... bankasına göre değişiyor, bazı banka otomatik ödeme talimatı alınca senden hesap işletm masrafı kesmiyor, vadesiz mevduatta paran durur, istediğinde kullanırsın
_MedceziR_ «DirenTürkiye» Kayıtlı Üye 15 Ekim 2010 16.931 12.185 298 İzmir 15 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi duygular #8 sovalyemm .!.: pekı bu banka hesaplarında hesap işletım ucretı v.s kesılmeden yanı ıcındekı paraya dokunmadan bırıktırebılecegımız bır hesap var mı faızsız ve ıstedıgımız zman cekebılecegımız ? Genişletmek için tıkla... İngbank turuncu hesapta var böyle bir uygulama..
sovalyemm .!.: pekı bu banka hesaplarında hesap işletım ucretı v.s kesılmeden yanı ıcındekı paraya dokunmadan bırıktırebılecegımız bır hesap var mı faızsız ve ıstedıgımız zman cekebılecegımız ? Genişletmek için tıkla... İngbank turuncu hesapta var böyle bir uygulama..
tintinn Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Kasım 2012 3.521 11.096 208 İstanbul 15 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi duygular #9 MaviDevriM .!.: İngbank turuncu hesapta var böyle bir uygulama.. Genişletmek için tıkla... turuncu hesapta faiz uygulaması var yalnız.. hatta finansbank enparayla birlikte türkiyede yüksek oranda faiz veren bir hesap. sadece işlem ücreti yok. tabi atmlerden para yatırma ve kartla para çekme gibi bir durumda yok. Son düzenleme: 15 Ocak 2013
MaviDevriM .!.: İngbank turuncu hesapta var böyle bir uygulama.. Genişletmek için tıkla... turuncu hesapta faiz uygulaması var yalnız.. hatta finansbank enparayla birlikte türkiyede yüksek oranda faiz veren bir hesap. sadece işlem ücreti yok. tabi atmlerden para yatırma ve kartla para çekme gibi bir durumda yok.