Banka hesabı açmak ...

duygular

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
1.523
727
333
Ziraat bankasından hesap açacağım fakat istenen belgeler nelerdir fikri olan var mı?

Sadece kimlik yetmiyor sanırım, 3-4 yıldır hesaplarla işim olmuyordu , yeni kanunla değişiklik olmuş
o yüzden soruyorum kızlar.

Ziraat bankasının sitesinden baktım vadesiz mevduat hesabı için gerekli evraklar yazmıyor.

Bilgisi olanlar yazarsa memnun olurum. Tşk.ler

Ziraat bankasıda dahil artık her bankada hesap açmak için sadece kimlik yeterli oluyor

yarın hesap açmak için şubeye gideceğim, sadece kimlik yeterli oluyorsa çok iyi, cvp yazdığınız için tşk ederim.

pekı bu banka hesaplarında hesap işletım ucretı v.s kesılmeden yanı ıcındekı paraya dokunmadan bırıktırebılecegımız bır hesap var mı faızsız ve ıstedıgımız zman cekebılecegımız ?

pekı bu banka hesaplarında hesap işletım ucretı v.s kesılmeden yanı ıcındekı paraya dokunmadan bırıktırebılecegımız bır hesap var mı faızsız ve ıstedıgımız zman cekebılecegımız ?

bankasına göre değişiyor,
bazı banka otomatik ödeme talimatı alınca senden hesap işletm masrafı kesmiyor,
vadesiz mevduatta paran durur, istediğinde kullanırsın

İngbank turuncu hesapta var böyle bir uygulama..

İngbank turuncu hesapta var böyle bir uygulama..
turuncu hesapta faiz uygulaması var yalnız.. hatta finansbank enparayla birlikte türkiyede yüksek oranda faiz veren bir hesap. sadece işlem ücreti yok. tabi atmlerden para yatırma ve kartla para çekme gibi bir durumda yok.

Son düzenleme:
Back
X