5yılda kredi kayıt bürosundan silinir ancak bu süre içerisinde kesinlikle çekemezsniz diye birşey yok..tamamen zaman içerisinde oluşturacağınız ödeme ahlakınıza bağlı ..ayrıca kara listeye girmeniz için üç dönem ödememiş ve bankanın size ulaşamamış olması lazım.Unuttugum bir borç yüzünden kara listeye girdim.şimdi 5 yıl ev kredisi çekemiyeceğim bankacı arkadaşlar bu karalisteden kurtulmanın bir yolu yok mu ?
2 ay üstüste ödemeyince kara listeye giriliyor benim bildiğimUnuttugum bir borç yüzünden kara listeye girdim.şimdi 5 yıl ev kredisi çekemiyeceğim bankacı arkadaşlar bu karalisteden kurtulmanın bir yolu yok mu ?
Unuttugum bir borç yüzünden kara listeye girdim.şimdi 5 yıl ev kredisi çekemiyeceğim bankacı arkadaşlar bu karalisteden kurtulmanın bir yolu yok mu ?
Banka borcu nasıl unutulur? Biz yarım gün geciksek sekiz kez arayıp mesaj atıyorlar.
Konuya çok hakim değilim ama tek borçtan kara listeye gireni görmedim şimdiye kadar.
Ödemelerinizi düzenli yapın, kredi puanınızı yükseltmeye çalışın. Ama gecikmeli borçlar beş sene görünür ne yaparsanız yapın.[/QUOTEmaalesef
teşşekür ederim cnm maalesef olan oldu.Sana yardımcı olmaya çalışayım bankacıyım.
Gecikmeniz yani unuttuğunuz borcun niteliği de önemli.Kredi kartı ise genel müdürlük bağlantılıdır ve bilgileriniz güncel ise aranırsınız.Eğer kredi veya ek hesap ise şube ve genel müdürlük ayrı zamanlarda hatırlatma niteliğinde arar.Ve yahut iadeli taahhütlü şekilde ihbarname hem kredi kartı hem kredi için gönderilir tabi dediğim gibi bilgileriniz güncel ise.90.güne gelene kadar kesinlikle aranırsınız veya adresten ihbarname alırsınız.Kendi bankamın çalışma şekli yıllardr bu şekilde.Diğer bankalarında çok farklı olduğunu sanmıyorum.
5 Yıl kredi çekememe konusu ne yazık ki doğru.Kanuni takibe intikal eden bir borç tüm bankalarda görünür ve kredi çekmenizi engeller.5 yıl sonra da şu şartlarda kredi çekebilirsiniz avukata ödemelerinizi düzenli yapıp borcu kapatıp 5 yıl geçmesini bekleyip merkez bankasından borcunuzun silinmesi dilekçesini verdikten sonra artık hiç bir bankada görünmez.Çoğu müşteri borcu ödüyor fakat merkez bankasından sildirmediği için ben borcumu ödedim nasıl kredim hala takipte görünüyor diyor.O yüzden bu hususta önemli.
şimdeden geçmiş olsun başka dert vermesin.
Unuttugum bir borç yüzünden kara listeye girdim.şimdi 5 yıl ev kredisi çekemiyeceğim bankacı arkadaşlar bu karalisteden kurtulmanın bir yolu yok mu ?
Bir an önce öde borcunu af çıkıyor tatlımUnuttugum bir borç yüzünden kara listeye girdim.şimdi 5 yıl ev kredisi çekemiyeceğim bankacı arkadaşlar bu karalisteden kurtulmanın bir yolu yok mu ?
ödedim güzel haberide aldım sağol cnmBir an önce öde borcunu af çıkıyor tatlım
ödedim güzel haberide aldım sağol cnm
Bankacı değilim de bu konulardan az buçuk anlarım. Önce çok geçmiş olsun, o kara listeye girmek gerçekten kötü bir durum. Özetlersek kredi puanın düşmüş, bir haylı hemde. Kredi vermezler, kredi kartı kullanımını da kısıtlarlar. Çözüm ise düzenli ödeme yapacaksın. Tam ödeme yapacaksın. Yani asgari ücreti ödemeyecek hepsini ödeyeceksin. Tabi kredi kartın varsa. Sadece onlara da değil diğer ödemeleri de inceleyenler var, internet, doğalgaz faturası gibi. Bankalarla haşır neşir olacaksın, o zaten zamanla şöyle iki yıla falan biraz düzelir.Unuttugum bir borç yüzünden kara listeye girdim.şimdi 5 yıl ev kredisi çekemiyeceğim bankacı arkadaşlar bu karalisteden kurtulmanın bir yolu yok mu ?
interneti doğalgaza bakmıyor kimseBankacı değilim de bu konulardan az buçuk anlarım. Önce çok geçmiş olsun, o kara listeye girmek gerçekten kötü bir durum. Özetlersek kredi puanın düşmüş, bir haylı hemde. Kredi vermezler, kredi kartı kullanımını da kısıtlarlar. Çözüm ise düzenli ödeme yapacaksın. Tam ödeme yapacaksın. Yani asgari ücreti ödemeyecek hepsini ödeyeceksin. Tabi kredi kartın varsa. Sadece onlara da değil diğer ödemeleri de inceleyenler var, internet, doğalgaz faturası gibi. Bankalarla haşır neşir olacaksın, o zaten zamanla şöyle iki yıla falan biraz düzelir.
Bankalar bakmıyor, ama senin ödeme geçmişini KKB takip eder, kredi notunu da o verir ve banka o nota göre sana kredi vs verir. Benim bilgim bu doğrultuda, tabi değişmediyse. Çünkü bildiğim otomatik ödeme talimatları inceleme alanına giriyor.interneti doğalgaza bakmıyor kimse
Kkb de öyle bir kriter Yok otomatik ödeme hedefi olan bankacı sizi yanlış yönlendirmiş benim de bilgim bu şekildeBankalar bakmıyor, ama senin ödeme geçmişini KKB takip eder, kredi notunu da o verir ve banka o nota göre sana kredi vs verir. Benim bilgim bu doğrultuda, tabi değişmediyse. Çünkü bildiğim otomatik ödeme talimatları inceleme alanına giriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?