Banka kasasına başkasının altınını koyma

Mehtap87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
750
574
103
Arkadaşlar bankada kasamız var ve içinde birikimlerimiz var .Eşimin bi arkadaşı yakında evlenecek birikimleri olan altınlarını evde tutuyormuş eşimde bu zamanda evde tutulmaz bizim kasada dursun demiş.Bende bunu duyunca neden böyle bişey yaptın ölüm var kalım var neden böyle bi sorumluluk alacaz diye sordum eşim anlamadı en fazla yaza kadar durur zaten alırlar para lazım oldukça dedi.sizce haksız mıyım ?

Aklını peynir ekmekle mi yemişler acaba? Sizin banka kasanızda duran altın teknik olarak sizin sayılıyor. Yani kötü bir insan çıkıp vermiyorum altını dese vermez. Maazallah size bir şey olsa sizin aile üyelerinize miras kalır o altın

Kendileri bankada kasa tutamıyor mu? Ya da altın hesabı açamıyorlar mı? Artık bankalarda boş kasa bulmak zor bunu anlayabilirim ama insan gider altın hesabı açar şaka gibi gerçekten

Şu zamanda asla emanet almazdım bu bankanın kasasında duracakta olsa. Eşiniz çok garip nasıl böyle bir teklifte bulunmuş. Onlar kabul etttiyse daha garip
Eşim saçmalamış o da sevinmiş baya bu duruma 😅 Kendileri de açsınlar bi kasa diyorum neden versinler kısacık zaman için kasa parası yazık diyor

Eşim saçmalamış o da sevinmiş baya bu duruma 😅 Kendileri de açsınlar bi kasa diyorum neden versinler kısacık zaman için kasa parası yazık diyor
Bence eşi duyunca kabul etmez😂
Bir anlık düşünmeden sevinmiş olabilir. Evde durmasından tabii ki daha iyi ama bu devirde yapılacak iş değil

İyi de kısacık zaman olacağını nerden biliyor.
Kasa ücretleri de öyle aşırı aşırı uçuk fiyatlar değil ki

Arkadaşlar bankada kasamız var ve içinde birikimlerimiz var .Eşimin bi arkadaşı yakında evlenecek birikimleri olan altınlarını evde tutuyormuş eşimde bu zamanda evde tutulmaz bizim kasada dursun demiş.Bende bunu duyunca neden böyle bişey yaptın ölüm var kalım var neden böyle bi sorumluluk alacaz diye sordum eşim anlamadı en fazla yaza kadar durur zaten alırlar para lazım oldukça dedi.sizce haksız mıyım ?
Ben kabul etmezdim her zaman emanetin canı burnunda olur nerede olursa olsun ama madem artık eşiniz öyle demiş altınları tek tek sayıp önce size msjla atsınlar sonra bir kağıda kendi el yazısı ile teslim ettiği büyük küçük ne varsa tek tek yazsın ama veren kendi el yazısıyla yazsın öyle kabul edin

Back
X