banka mı değil mi muamması

sedeffimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
42
0
0
Ankara
kızlar bişi sorcam arkadaşım adına
benim sevgilimde yok bu arada gerçekten arkadaşım içim :)
sevgilisinin telefonunda gelen aramalarda bir numara görmüş
gsm numarası kim demiş oğlanda banka demiş
atm kartı yollamak için aradılardemiş
bankalar gsmden arar mı hiç diyor bilmiyorum ben size sormak istedim

kızlar bişi sorcam arkadaşım adına
benim sevgilimde yok bu arada gerçekten arkadaşım içim :)
sevgilisinin telefonunda gelen aramalarda bir numara görmüş
gsm numarası kim demiş oğlanda banka demiş
atm kartı yollamak için aradılardemiş
bankalar gsmden arar mı hiç diyor bilmiyorum ben size sormak istedim

şu ana kadar arayanlar hep 444 ile başlayan numaralar, banka ile işim çok olur, ama hiç cep nosundan aranmadım.
ayrıca farklı bir telefon nosu nasıl bir trajediye yol açıyor o da ayrı merak konusu...

yurt dışına para göndermiştim bi kaç problem oldu onu düzeltmemi isteyen görevli sürekli cep telefonuyla aramıştı banka ismi veriliyomu bilmiyorum benimki yapı kredi

Bankanın anlaşmalı kart dağıtan kurye ye ait cep tel de olabilir.
Beni de aramıstı bir kurya.
Garibimin köntörü yoktu sanırım çağrı bırakıyordu. Çaldır kapat :=) Ben geri dönüş yapmıştım kimsiniz diye
Kurye abla kart getirim de nerdesiniz dedi :=)

Geçenlerde beni akbanktan aradılar numara avea numarasıydı. Bazen kurumsal firmalar gsm şirketlerinin kurumsal hatlarını alıp kullanabiliyorlar.

şirket cebi bende mesai boyunca, bankalar,müşteri hizmetleri bölümü arar defalarca hepside farklı bi numaradan arar.bazen sabit hat,bazen cep numarası bazende 444 lü numara dır.

bana ilginç gelen cepte gözüken farklı bi numaranın neden bu kadar sorgulanması:44::44:

eğer şubeden aranıyorsa cep telefonu olark da gözükebilir, ayrıca diğer arkadaşların da dediği gibi kuryeler de kendi ceplerinden arayabiliyor.

neden bu kadar dert oldu ? Güvenmiyorsa Hep aklında Soru İşareti olacaksa Sürekli Cep telefonunu karıştıracaksa Gördüğü farklı numaraları onu işkillendirecekse. Sevgili Kalmanın Ne mantığı var ? Demekki Başka Şeylerden Süpelenmişsiniz Hemen Soruşturmaya başlamışsınız aklınızda soru işareti olmuş...!

arkadaşınız her gördüğü numarayı soruyo mu böyle bunun özel bi sebebi mi var

çok sağolun kızlar
neden şüphelendiğine gelince çocuk çok efendi
ama arkadaşım çok takıntılı hemde her konuda küçük bi örnek vereyim kapıyı yarım saatte kitliyor durmadan itekliyor kitlendi mi diye
umarım anlatabildim

​İyi günler evet arıyabiliyorlar genellikle şubeden arayanlar cep numarasını kullanıyor

atm için aralar mı bilmiyorum beni gsm, sabit hat no dan arıyorlrdı... şimdide msj atıyorlar msj da yazıyor banka ismi ama bilgi için şu numara diyor
tabi bunların hepsi kredi kartı yada kredi çekmek için davet etmek için
atm kartı için 444 lü bir numara olabilir daha mantıklı
ama çocuğunda günahını hemen almasın bir süre bakınsın üstelerse karpuz kabuğunu aklına sokmak gibi bişi olur :34:

Back
X