• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banka sınavlarını burdan duyuralim birbirmize

nazar boncuxgxum

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
517
8
296
38
Ankara
selam arkadaşlar banka sınawları yapılıo her pozisyona lise mezunu ünv mezunu ben hep geç kalıyorm sınav başwurularına burdan birbirmize yardımcı olalım istiyorm hangi şehirde hangi bankanın ne pozisyonu ne mezunu haberimiz olduğunda burdan duyuralım istedim umarım faydalı oluruz birbirimize

sevgili arkadaşım sınav başvurusu demişsin ama hiç bir iş bulma sitesinde sınav başvurusu diye geçmez.sadece iş ilanları var.şuanda anadolu bank gişe ilanı var yayında.(istanbul).ben istanbullu olduğum için başka illerde de alım olacakmı bakmadım.ilgilenen arkadaşlar anadolu bankın sitesinden de ilana başvuruda bulunabilirler.türkiye finans katılım bankasına da yeni başvurdum.onunda büyük ihtimalle yayındadır ilanı.bu arada güzel bir konu açmışsın arkadaşım.kutlarım

ben bu banka sınavlarından ümidimi kestim malesef :kızgın: yok sınavıydı yok toplu mülakatıydı yok karşılıklı mülakattı ... ben toplu mülakatla sınavı geçmiştim birebir mülakatmda çok iyi geçmişti ayrıca beni olumsuz diye aradılar ve yanımda içerden torpili olan bi kız sınava bile girmemiş bişey bey dedi şimdi ismini hatırlamıyorum onun ismini verdi ve biz sizin işinizi hallettik diye geldiler yanına yarım saat geçmeden.sanki keriz var karşılarında ...:oklava:

arkadaşlar secretcv de yapıkredi bankası genel başvuru vermiş bugün.ben daha önce bu ilana başvurmuştum ama bugün gene vermişler.tüm türkiye geneli başvurabilirmiş.

arkadaşlar banka sınavları o denli korkulacak bişi değil. mülakatlar evet kasım kasım kasılan tipler bilmem ne. ama sorulalrı da netten bulabilirsiniz. çok abzürt sorular var ve inanılmaz dikkat istiyor.

merhaba arkadaşlar.şuanda denizbankın genel başvurusu var.kariyerde haberiniz olsun.ben iki banka sınavına girdim.sınavları kazandım ama mülakatta elediler.

Arkadaşlar Ziraat Bankası Servis Görevlisi alıyor..

Başvurular 23 Şubat 2009 Pazartesi günü başlayacak ve 06 Mart 2009 Cuma günü saat 18.00’de sona erecektir.

Adayların başvuruda bulunmadan önce aşağıda belirtilen açıklamalara dikkat etmesi gerekmektedir.

“Servis Görevlisi” pozisyonuna başvuracak adaylar aşağıda yer alan “MEZUNİYET BÖLÜM TABLOSU” ndan mezun oldukları bölümün Bankamızca aranan bölümlere uyup uymadığını kontrol ederek başvurularını yapmalıdır.

Adayların öğrenim durumu bilgisi için KPSS’de beyan etmiş oldukları bölüm esas alınacağından çift anadal diplomasına sahip olan, iki ayrı lisans programından mezun olan veya formasyon eğitimi alıp öğretmen olarak KPSS’ye giren adayların “Öğrenim Bilgileri” menüsünde yer alan “Diğer Üniversite Bölüm” alanına bu durumu mutlaka açıkça yazmaları gerekmektedir.

Ayrıntıyı bilgiyi ilgili bankanın internet sitesinde bulabilirsiniz..

Artık yapılacak birşey yok:D en azından genel yetenek ve ingilizce iyi olursa mt veya st için de değerlendirebilirler. Ama alan derslerine çalışmak mümkün değil.

bende finansbank tan bekliyorum.alımlar başlamış.malesef herşey adam bulmaya bağlı..biz bulduk gibi ama oyalanıyoruz sanki sürekli....diyeceğim o ki her ihtimale karşı kpssye de gireceğim...devlete hep burun kıvırdım ama güvenli kapı..

Arkadaşlar bi bankaya girdiğinde yaklaşık ücreti ne kadardır benim duyduğum düşük ama net b bilgim yok 700 felan deniliyo ölemidir acaba gerçekten kaydirigubbakcemile4

Back
X