• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

banka ve torpil!!!

mordolunay

hokus pokus.....e hani olacaktı!
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
775
562
128
gerçekten çok merak ediyorum torpilsiz olmayacakmı bu işler yaaa

illede birilerinin kapısında yatmamız mı gerek?

arkadaşımla aynı bankanın sınavına girdik ben yedeğe kaldım o ise kazandı ve bana dediği şey aynen şu
"ya işte biliyorsun canım babamın arkadaşı devreye girmemiş olsa ben asla bu işe sıcak bakmıyordum ama şimdi babamı da mahçup edemem mecbur gidicem artık" dedi :KK62:

güler misin ağlar mısın ama ben çatlıyorum sinirimden:KK34:

eğitime gidecekmiş nispet yapar gibi ne alayım yanıma diyor şimdide :mad: babanın arkadaşına sor dedim.

hey Allahım sen büyüksün...işe bu kadar çok ihtiyacı olan insanlar açıktayken böylelerinin hiç çaba göstermeden sahip olması çok zoruma gidiyor :KK51:

torpil torpil torpil...yok anam yok benim torpilim yaaa:KK67:

aç mı kalayım öleyim mi anlamadımki bu mantığı.

ooooooooooooooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:KK61:

:mad::mad::mad: aynı şeylere katılıyorum.kpssyle bile atanamıyoruz :( ama inşallah ekmek kapını bişr an önce açar allah. benim ablamda 1 sene bekledi şuan çok iyi bi bankada iyi bir bölümde.. torpilsiz emeğinin karşılığını alıyor. ümidini kesme :KK20:

Banka sınavında torpıl yapılmaz ancak mulakatta torpıl yapılmıstır cok yanlıs ama malesef bu işler boyle

her yerde var bu torpıllıler benım en yakınım da da ama her aklıma geldıkçe delı oluyorum torpıllı oluşlarına başkalarının haklarını gaspediyorlar ,kul hakkına gırıyorlar bu torpılın gözü kör olsun .

malesef torpil her işte var

:mad::mad::mad: aynı şeylere katılıyorum.kpssyle bile atanamıyoruz :KK43: ama inşallah ekmek kapını bişr an önce açar allah. benim ablamda 1 sene bekledi şuan çok iyi bi bankada iyi bir bölümde.. torpilsiz emeğinin karşılığını alıyor. ümidini kesme :KK20:

şu torpili kim çıkardıysa artık :KK20:

inşallah isteyenlere birer ekmek kapısı açar Rabbim .. çıkış yolunu bulamıyorum artık yaa nereye el atsam elimde patlıyor.

Hiç kendinizi üzmeyin, denemeye devam.

Ben şimdiye kadar 3 işte çalıştım; hiçbirine torpille girmedim. Sevgilim de bankacı; o da torpilsiz yerleşti. Evet torpilliler oluyor ama, torpilsiz olmuyor da değil. Kafanıza takmayın.:KK14:

Torpilsiz olarak ekmegimizi kazanmak nasip etsin Allah.
Hic canini sikma, kac tane banka sinavina girdim, zaten kazansam da torpilim olmadigi icin sutlanirdim:KK53:

inşallah Rabbim duyar sesimizi yaaa.girdiğim her sınavdan sebepsiz yere elenmek çok kötü hele birde elendikten sonra etrafın
"boşuna girmişsin zaten alınacaklar belliydi" demesi iyice moralimi bozuyor ama sanırım haklılar :KK43:

Banka sınavında torpıl yapılmaz ancak mulakatta torpıl yapılmıstır cok yanlıs ama malesef bu işler boyle

yazılı sınavını geçtim zaten mülakattan bahsediyorum ama sanırım yukarda belirtmedim.

yahu ben o kadar masraf yaptım ki benim gibi binlercesi var.ama neden ençok hakedenler alınmaz yaa neden kul hakkına girilir.

Hiç kendinizi üzmeyin, denemeye devam.

Ben şimdiye kadar 3 işte çalıştım; hiçbirine torpille girmedim. Sevgilim de bankacı; o da torpilsiz yerleşti. Evet torpilliler oluyor ama, torpilsiz olmuyor da değil. Kafanıza takmayın.:KK14:

illlaki torpilsizi de vardır ama nedense çevremde girenler hep torpilliler ve utanmadan da söyleyebiliyorlar

her yerde var bu torpıllıler benım en yakınım da da ama her aklıma geldıkçe delı oluyorum torpıllı oluşlarına başkalarının haklarını gaspediyorlar ,kul hakkına gırıyorlar bu torpılın gözü kör olsun .

birde nispet yapar gibi anlatmaları yokmu yaaa ifrit oluyorum

gerçekten çok merak ediyorum torpilsiz olmayacakmı bu işler yaaa

illede birilerinin kapısında yatmamız mı gerek?

arkadaşımla aynı bankanın sınavına girdik ben yedeğe kaldım o ise kazandı ve bana dediği şey aynen şu
"ya işte biliyorsun canım babamın arkadaşı devreye girmemiş olsa ben asla bu işe sıcak bakmıyordum ama şimdi babamı da mahçup edemem mecbur gidicem artık" dedi :KK62:

güler misin ağlar mısın ama ben çatlıyorum sinirimden:KK34:

eğitime gidecekmiş nispet yapar gibi ne alayım yanıma diyor şimdide :mad: babanın arkadaşına sor dedim.

hey Allahım sen büyüksün...işe bu kadar çok ihtiyacı olan insanlar açıktayken böylelerinin hiç çaba göstermeden sahip olması çok zoruma gidiyor :KK51:

torpil torpil torpil...yok anam yok benim torpilim yaaa:KK67:

aç mı kalayım öleyim mi anlamadımki bu mantığı.

ooooooooooooooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:KK61:

üzülme canım yaa Allah bir kapı kapatır başka kapı açar bir de bakmışsın o arkadaşından çok daha iyi yerlere gelmişsin kim bilir :KK14: bu tiplerden her yerde var. benim çalıştığım yerde de bizden sorumlu bayan var birde 2 tane yalaka bende bunlarla uğraşıyorum. birde çalıştığım mağaza yılbaşından sonra kapanacak bakalım Allah sonumuzu hayr etsin. yetmezmiş gibi birde bunlarla uğraşıyorum daral geldi :KK67:

yazılı sınavını geçtim zaten mülakattan bahsediyorum ama sanırım yukarda belirtmedim.

yahu ben o kadar masraf yaptım ki benim gibi binlercesi var.ama neden ençok hakedenler alınmaz yaa neden kul hakkına girilir.
canım evet insanlar böyle yeni birşey değil bu sen onları boşver önemli olan senin onlar gibi yapmaman . Allah a dua et hakkında hayırlı olan işi nasip etsin inşallah.

üzülme canım yaa Allah bir kapı kapatır başka kapı açar bir de bakmışsın o arkadaşından çok daha iyi yerlere gelmişsin kim bilir :KK14: bu tiplerden her yerde var. benim çalıştığım yerde de bizden sorumlu bayan var birde 2 tane yalaka bende bunlarla uğraşıyorum. birde çalıştığım mağaza yılbaşından sonra kapanacak bakalım Allah sonumuzu hayr etsin. yetmezmiş gibi birde bunlarla uğraşıyorum daral geldi :KK67:

Allah sabır versin ne diyim

inşallah bende o kapının açılmasını bekliyorum heyecanla ama sabrım kalmadı :KK43:

Back
X