• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

banka ve torpil!!!

sen bıde onun geleceğine bak kul hakkını yedığı için bu ondan çıkar elbet hayrını görmez o aldığı paranın.binlerce yoksulun,mazlumun hakkına girdi.

benden çok ama çok daha ihtiyacı olan kişiler var inanın.

tanıdığım evli bir abi vardı yenide bebeği oldu işten kovuldu tazminat falan aldı ama hazıra dağ dayanmaz oda girdi sınava üstelik başka bankada çalışmışlığı da vardı "tam aradığımız elemansın" demişler mülakatta

çok mutluydu ama bırakın yedeğe kalmayı kazanamadı bile!

yazılı sınavını geçtim zaten mülakattan bahsediyorum ama sanırım yukarda belirtmedim.

yahu ben o kadar masraf yaptım ki benim gibi binlercesi var.ama neden ençok hakedenler alınmaz yaa neden kul hakkına girilir.
canım birde işsiz olduğun için boş zamanın fazla oluyor insan ister istemez gereksiz insanları kafasına takıyor sende öyle olmuşsun. bende gün içinde bu tür şeylerle karşılaşıyorum iş arkadaşlarımdan bazıları gereksiz yere huzurumu kaçırmaya çalışıyor öyle kişilere prim vermemeye çalış niyetini anladın mı sen onun sinirini boz .

İnsan utanır bari en azından, haklısınız.

ayıp olmazsa birşey sorabilirmiyim? tabi cevaplamayabilirsinizde...

sevgilim bankacı demişsiniz acaba yedeğe kalanların akibeti ne olur diye sorabilirmisiniz?inanın hiçbir fikrim yok bu konuda her kafadan bir ses çıkıyor

canım birde işsiz olduğun için boş zamanın fazla oluyor insan ister istemez gereksiz insanları kafasına takıyor sende öyle olmuşsun. bende gün içinde bu tür şeylerle karşılaşıyorum iş arkadaşlarımdan bazıları gereksiz yere huzurumu kaçırmaya çalışıyor öyle kişilere prim vermemeye çalış niyetini anladın mı sen onun sinirini boz .

kaç yılllık hukukum olanda bir arkadaş yani acaba diyorum herşeyi ben mi yanlış anlıyorum ama bu kadar da yanlış anlaşılma olamazki

tamam kazandın.tamam topille kazandın.ama bana niye yanıma ne alayım diye soruyorsun niye uçak bileti saatinden kalacağın otelden bahsediyorsunki!

ben sorarsam söyle ama sormuyorsam rahat bırak bi huzur verde üzüntümü yaşayayım..

he birde sorsan okadar isteksizki bu iş için."girince istifanı verirsin yerine girecek binlercesi var" deyince de "tazminatımı ödersen çıkarım" dedi yüzsüz arsız!

kaç yılllık hukukum olanda bir arkadaş yani acaba diyorum herşeyi ben mi yanlış anlıyorum ama bu kadar da yanlış anlaşılma olamazki

tamam kazandın.tamam topille kazandın.ama bana niye yanıma ne alayım diye soruyorsun niye uçak bileti saatinden kalacağın otelden bahsediyorsunki!

ben sorarsam söyle ama sormuyorsam rahat bırak bi huzur verde üzüntümü yaşayayım..

he birde sorsan okadar isteksizki bu iş için."girince istifanı verirsin yerine girecek binlercesi var" deyince de "tazminatımı ödersen çıkarım" dedi yüzsüz arsız!
canım bence arkadaşın iyi niyetli biri değil yine tabi sen bilirsin.

sevgilim bankacı demişsiniz acaba yedeğe kalanların akibeti ne olur diye sorabilirmisiniz?inanın hiçbir fikrim yok bu konuda her kafadan bir ses çıkıyor

Yedekler mutlaka yerleşecek. Ama en son alimda son yedek 7 ay gibi bir sure beklemiş. Yani belli tarih yok ve uzun bir süreç oluyor

Yedekler mutlaka yerleşecek. Ama en son alimda son yedek 7 ay gibi bir sure beklemiş. Yani belli tarih yok ve uzun bir süreç oluyor

kesin yerleşiyorlar mı peki?

bu sene o kadar çok başvuru yapılmışki banka ve çalışanları açıklama yapmaktan çekiniyorlar

Sordum şimdi. Bankadan bankaya değişiyormuş ama kimi bankalar belli bir süre içerisinde (2 yıl gibi) sıraya göre çağırıyormuş.

kesin yerleşiyorlar mı peki?

bu sene o kadar çok başvuru yapılmışki banka ve çalışanları açıklama yapmaktan çekiniyorlar

Yerleşiyorlar çünkü bu sinavlari yedeklerini tamamlamadan acmiyorlar. Önce yedekleri arayip cagriyorlar kalan acik için sinav aciyorlar.

Ama burcutk nin da dedigi gibi bir kaç yil alabilir.

Sordum şimdi. Bankadan bankaya değişiyormuş ama kimi bankalar belli bir süre içerisinde (2 yıl gibi) sıraya göre çağırıyormuş.

ayy çok teşekkür ederim yaa gireyim de artık o süre zarfında da bir yerlerde çalışacam

kaliteli bankalar torpilsiz alıyor.....umarım onlardan birine gireriz...ben de başvuru yaptım inşallah sınavı kazanır ve girerim...

Yerleşiyorlar çünkü bu sinavlari yedeklerini tamamlamadan acmiyorlar. Önce yedekleri arayip cagriyorlar kalan acik için sinav aciyorlar.

Ama burcutk nin da dedigi gibi bir kaç yil alabilir.

çok teşekkür ediyorum yaa sınavlarını genelde 2yılda bir yapıyor banka ama bu sene çok çok çok fazla yedeği varmış ondan dolayıda korktum biraz

tumblr_nbt1ecX2mH1r05ep9o1_500.jpg

Hayalin olmayabilir belki ama aklıma bu replik geldi.
Türkiye'de hayat böyle işte.

sakinn oyle dusunme..arkadasin yaptigida tamterbiyesizlik..az edep yahu

sadece o değilki ama başka bir bankanın sınavına girdim ama onda yazılıyı kazanamadım ve eskiden o bankanın müdürü olan komşumuz bana boşver zaten girecekler 1ay önceden belirleniyor dedi :KK57:

umudunu kaybetme, torpilsiz girebileceğin hakkınla girebileceğin çok güzel işler de VAR, inan. gerçekten...
kariyer sitelerini takip etmeni öneririm, ayrıca alanın ne bilmiyorum ama geniş çapta araştırmanı da tavsiye ederim, hani herzaman kendi alanımızda istediğimiz şartlarda iş bulamayabiliyoruz. hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Back
X