• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

banka ve torpil!!!

Torpilli olan her zaman önde maalesef. Bize de denk gelse "Ay yok ben istemiyorum" demeyiz herhalde.Onlara denk geliyor onlar da kabul ediyor, böyle yani...

eğer kazandığım sınav için hakkımı yemesinler diye birini bulabilseydim yani araya birini sokabilseydim benimkide torpil olacaktı!ama sadece hakkım gözetilsin diye!

Ne yalan söyleyeyim yakında bende torpil için uğraşacağım. Kim bilir şuana kadar kaç kişi benim hakkımı yemiştir kim bilir. Evlenmek istiyorum. Sevgilimin doğru düzgün işi var beni bekliyor tarihi kararlaştırmak için. Mesleğim olmadan evlenmek istemiyorum. Sınav zaten formalite açık torpil uygulanmaz huhuki işleme girer diye tahmin ediyorum. Halkçılık ilkesiyle alakalı olduğu için

gelen torpili kimse elinin tersiyle itmez ama tek isteğim hakkım yenmesin! ve bunun için bile torpil yaptırmam lazım!

Sizde ondan guclu durun hatta iyiki kazanamamisim ya daha iyi firsatlar geldi falan diyin gercekten sinir oldum o sahsiyete sizi gaza getirmek gibi olmasin ama oyle

yok gaza gelmiyorum ama fena hırs yaptım yaa :KK55:

o banka değilse bile başka banka alacak beni illaki kendimi yetiştirmem lazım biraz daha

Dah
kanuni sultan süleyman ın damadı rüstem paşa çok rüşvetçi bir insanmış tarihe de böyle geçmş zaten.çınar olayından da çok önce bir olay bu yani!
Daha onceside vardır belkide demiştim zaten. Sınavlardada adam kayıranları sormadıkları için es geçiyorum oraları

Yalnızca Kpss puanı ile atanan branşlara bakın o halde, vhki memur vs bölümünüze uygun olarak ne varsa

bu ülkede torpilsiz nefeste alamıycaz yakında gerçekten hakeden kimse istediği yerlere gelemiyor

gerçekten çok merak ediyorum torpilsiz olmayacakmı bu işler yaaa

illede birilerinin kapısında yatmamız mı gerek?

arkadaşımla aynı bankanın sınavına girdik ben yedeğe kaldım o ise kazandı ve bana dediği şey aynen şu
"ya işte biliyorsun canım babamın arkadaşı devreye girmemiş olsa ben asla bu işe sıcak bakmıyordum ama şimdi babamı da mahçup edemem mecbur gidicem artık" dedi :KK62:

güler misin ağlar mısın ama ben çatlıyorum sinirimden:KK34:

eğitime gidecekmiş nispet yapar gibi ne alayım yanıma diyor şimdide :mad: babanın arkadaşına sor dedim.

hey Allahım sen büyüksün...işe bu kadar çok ihtiyacı olan insanlar açıktayken böylelerinin hiç çaba göstermeden sahip olması çok zoruma gidiyor :KK51:

torpil torpil torpil...yok anam yok benim torpilim yaaa:KK67:

aç mı kalayım öleyim mi anlamadımki bu mantığı.

ooooooooooooooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:KK61:
Arkadaşım bölge birincisi oldu kızı mülakatta elekten geçirdiler almadılar :( illa ki bankacılık sektörü şart mı

Dah
Daha onceside vardır belkide demiştim zaten. Sınavlardada adam kayıranları sormadıkları için es geçiyorum oraları

cümlem sitem amaçlı değildi yanlış anlaşıldım sanırım torpilin tarihinden bahsedeyim derken.

çok çok daha öncesinede dayanıyordur mutlaka illaki

Arkadaşım bölge birincisi oldu kızı mülakatta elekten geçirdiler almadılar :KK43: illa ki bankacılık sektörü şart mı

şart değil ama çok istediğim bir sektör ve alanımla alakalı bir sektör.

biliyorum bu devirde kimse alanıyla alakalı iş bulamıyor ama bu kadar okuyunca da insan başka bir işe yönelmek istemiyor ama sistem bunu gerektiriyor maalesef

mesela 5 kişi alınacak mülakatta 20 kişisiniz puan sıralamasında gerilerdesiniz, ama devreye torpil sokup o işe girerseniz kul hakkına girer mi,birde özellikle devlet işlerinde sadece ordakilerinin mi kul hakkına girmiş oluyorsunuz yoksa devletin verdiği maaş bizim verdiğimiz vergiler vs vs karşılanıyo ya,herkesin mi hakkına girilmiş oluyor sonuçta ordaki kişilerin de ailesi ana babası ne emeklerle okutuluyor,benim bir tanıdıgım devlette işe girdi torpille puanı diğerlerinden düşük oldugu halde,şuan 2,5 bin maaş alıyo yetmiyo diyor,ben torpile bağlıyorum Allah bilir yinede...ben markette bile sıramı beklerm diğer arkadaşın dediği gibi ne gerek var hak yemeye...

hayır bide arkadaşın pişmiş kelle gibi babamın arkadasşı araya girmese bu işi düşünmüyordum demeseymiş. ayıp olmasın diye girmişmiş!! insan başkasına ayıp olamsın diye önündeki 20 yıllık kariyerini çizer mi? arkadaşın biraz salakmış kusuura bakma, o lafı ettiği için de düşüncesiz. senin üzüleceğini düşünmüyor mu

mesela 5 kişi alınacak mülakatta 20 kişisiniz puan sıralamasında gerilerdesiniz, ama devreye torpil sokup o işe girerseniz kul hakkına girer mi,birde özellikle devlet işlerinde sadece ordakilerinin mi kul hakkına girmiş oluyorsunuz yoksa devletin verdiği maaş bizim verdiğimiz vergiler vs vs karşılanıyo ya,herkesin mi hakkına girilmiş oluyor sonuçta ordaki kişilerin de ailesi ana babası ne emeklerle okutuluyor,benim bir tanıdıgım devlette işe girdi torpille puanı diğerlerinden düşük oldugu halde,şuan 2,5 bin maaş alıyo yetmiyo diyor,ben torpile bağlıyorum Allah bilir yinede...ben markette bile sıramı beklerm diğer arkadaşın dediği gibi ne gerek var hak yemeye...
tabiki kul hakkına girer ,eğer o sınavda daha düşük alsa ama mülakatta daha başarılı olup seni sönük bırakırsa hakkıyla almış olur ama sadece torpil nedeni ile daha yüksek puandakinin önüne geçerse kul hakkına girmiş olur bunu nasıl ödeyecek acaba ahirette. orda çalıştığı her gün başkasının hakkına girmiş oluyor. Allahıma bin şükür her yere kendi emeğimle girdim içim rahat

peki arkadaşlar birşey soracağım devlette torpil olayı o kadar ilerledi ki hakedenler torpili olmadığı için giremiyor ve bir yerlerden torpil bulmanın derdine düşüyor. bu durumda hak ettiği halde önceden giremeyip ama torpil nedeni ile devlete girebilen birisi hakkında ne düşünürsünüz? ben suçlayamıyorum böyle birisini.. tüm sınavlardan sorunsuz geçip her seferinde mülakkata elenen, yıllarca bir sürü sınava hırsla hazırlanan bir tanıdığım var. sırf etnik kökeni nedeni ile alınmadı yıllraca. ki ideolojik bir düşüncesi bile yok ama karşılarındaki o kadar ırkçılar ki, bunu algılayamaz bile. sonra bi yerden torpil bulup yıllar önce hak edeceği işe girdi. buna ne dersiniz

Back
X