- 8 Kasım 2016
- 962
- 609
- 103
- 29
- Konu Sahibi lanadelmilav
-
biz değil karşı taraf çekti karşı taraf ödeyecek. söz için ve başka ihtiyaçlar için.. ama bilemedik işte..canım neden böyle birşeye giriştin ki teferruatı bilmiyorum ama içinin rahat etmemesi çok normal... 6 bin havaya uçacak. Bence gereksiz çekmişsin. Bir söz yapsaydın evde.
Sen çektin karşı taraf mı ödeyecek? Yani 17 lira verip sonra geri isteyen sevgilinbiz değil karşı taraf çekti karşı taraf ödeyecek. söz için ve başka ihtiyaçlar için.. ama bilemedik işte..
hayır o değil o peşimi bırakmayan eski sevgilimdi.. ondan nasıl kurtulurum diye yazmıştım.Sen çektin karşı taraf mı ödeyecek? Yani 17 lira verip sonra geri isteyen sevgilin
Bilmiyorum ortada somut bir şey olacak mı nakde çevrilebilecek... Dersen ki nişanda fazlasıyla gelir altın onları bozar öderiz tamam ama takı takılmayacaksa yoktan yere borca girmek mantıksız. keşke kim ödeyecekse o çekseydi.. bu işlerde temkinli olmak lazım yoksa işler karışır.biz değil karşı taraf çekti karşı taraf ödeyecek. söz için ve başka ihtiyaçlar için.. ama bilemedik işte..
konut diye biliyorumBunkredilerde erken kapatma cezası olmuyor muydu? Konut muydu o sadece?
Düşük kredi notuna kredi biraz zor çıkabiliyor evet ama vade olayı hakkında bilgim yok ama kredi faizi düşerse evet yapılandırma oluyor fakat çektiğiniz oranın altına düşmesi gerek.aranızda inşallah bankacı olup konumu cevaplayacak vardır..
kafam çok takıldı..
biz nişan için kredi çektik. fakat kredi notum 653 olduğu için bana garanti bankasındaki çalışan kredi notun düşük vadeyi yüksek tutarsak kesin çıkar dedi 48 ay vade yaptı 13 bin tlye ve anında çıktı
ama gel gelelim faizi çok yüksek oldu..
çıkması için mecburen kabul ettik..
neyse dedi ki kredinizi taksitten daha yüksek miktarda öderseniz indirim olur vadenizi kısaltırız yeniden falan dedi..
bende tamam dedim..
ama ya olmazsa??
bugün kredi onaylandı acaba bankaya gidip kredi vademi daha hiç ödemeden kısaltsam mı yoksa bir kaç ay ödedikten sonra mı kısaltabiliyorlar?
hemen olmuyor mu??
içim hiç rahat etmedi
13 bin tl için 19 bin tl ödenecek.. kısaltılmazsa..
şimdi gidip değiştirebilir miyim taksitleri?Ben o bankanın eski personeliyim böyle yaptıkları için ve vicdanım rahat etmediği için istifamı verdim pişman da değilim.
İptal hakkın var diye biliyorum bi araştır istersen tüketici hakem heyeti falan oluyo ya ben yıllar evvel çıktım bilemiyorum şimdi yanlış yönlendirmeyim.şimdi gidip değiştirebilir miyim taksitleri?
daha kullanmaya başlamadım?
Hımm afedersiniz eksik okumuşum.hayır o değil o peşimi bırakmayan eski sevgilimdi.. ondan nasıl kurtulurum diye yazmıştım.
benim hayatyımda başkası olduğunu ve nişanlanacağımı da belirtmiştim.
aranızda inşallah bankacı olup konumu cevaplayacak vardır..
kafam çok takıldı..
biz nişan için kredi çektik. fakat kredi notum 653 olduğu için bana garanti bankasındaki çalışan kredi notun düşük vadeyi yüksek tutarsak kesin çıkar dedi 48 ay vade yaptı 13 bin tlye ve anında çıktı
ama gel gelelim faizi çok yüksek oldu..
çıkması için mecburen kabul ettik..
neyse dedi ki kredinizi taksitten daha yüksek miktarda öderseniz indirim olur vadenizi kısaltırız yeniden falan dedi..
bende tamam dedim..
ama ya olmazsa??
bugün kredi onaylandı acaba bankaya gidip kredi vademi daha hiç ödemeden kısaltsam mı yoksa bir kaç ay ödedikten sonra mı kısaltabiliyorlar?
hemen olmuyor mu??
içim hiç rahat etmedi
13 bin tl için 19 bin tl ödenecek.. kısaltılmazsa..
evet bankaya gittim ve konuştummerhaba, bankacı değilim sadece tecrübe ettiğim bir şeyi yazmak istedim, umarım yardımcı olur. 12 ay vadeli kredim vardı benim de, başka bir bankadan, rengi sarı olan. bir ara elime biraz para geçti ve bankaya görüşmeye gittim, bana bir kaç seçenek sundular,
1. yatırdığım miktarı taksit ödemesinden düşme
2. yatırdığım parayla taksit sayısını düşme
ben 2 taksit düşürmüştüm, hatta biraz da taksit ödemelerinden düşmüştü, faizde de düşme olmuştu.
siz de toplu ara ödeme yapıp bankanın böyle bir imkanı varsa faydalanabilirsiniz bence.
Böyle bir durum varsa sakin kendi adınıza kredi falan çekmeyin. Ayrıca kraliyet ailesine mi nisan yapıyorsunuz 13 bin çok fazla. Evde yapın nişanı madem durumunuz yok. Böyle sasali nisan yapılıp sonra evlenme olmayınca paralar çöpe gidiyor. Evde nisan yapın düğüne kadar da para biriktirin. Ev araba düğün is yatirimi vs olmadıkça kredi çekmek saçma bence.Sen çektin karşı taraf mı ödeyecek? Yani 17 lira verip sonra geri isteyen sevgilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?