Konunun gidişatından hiç boşanabileceğinizi düşünmemiştim çünkü sürekli seviyoruz birbirimizi diyorsunuz. Boşanmanıza çok sevindim. Çünkü onun sizi sevdiği gibi bir yalana inanıp kim bilir ne darbeler daha yiyecektiniz. Kumar bağımlıları kimseyi sevmez hatta kendilerini bile sevmeyi bırakırlar. Para kazanmak ya da kaybetmekte umurlarında değildir artık sadece haz için yaşarlar. Açlık, parasızlık, sağlık, rezil olmak, rezil etmek, aile, ar, namus gibi kavramları yoktur ve çevrelerindeki istisnasız herkesi kemirmeye odaklanmışlardır. Çevresinde kumar bağımlısı olan tüm kadınlar kulübü üyelerine bu durumu tecrübe etmiş biri olarak sesleniyorum en büyük yanılgınız pişman olduklarına ya da bir gün pişman olacaklarına inanıp doktor rolüne bürünmeniz olacaktır. Çünkü herhangi bir duygusu kalmamış birinin pişmanlık duygusu da olamaz. Siz onun pişmanlığına ve bir daha asla oynamayacağına inanıp elinizde avucunuzda ne varsa verip borçları kapatmayı düşünürken o da aç kurt gibi sizden koparttıklarıyla yeniden haz duygusu satın almayı planlarlar. Ortada kumar gibi bir gerçek varsa geçmişte bildiğiniz tüm gerçekleri unutun.Sizi dolandırmaya çalışan bir düşmanınız var ve siz onu alt etmeye çalışıyorsunuz gibi savaş açın. Seviyorsanız sevmeyin, özlemeyin, merhamet etmeyin, boşanın, boşandığınıza üzülmeyin.