bankacı arkadaşlar bakabilir mi?

Rengeyigi

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
2.987
2.591
723
merhaba hanımlar
bi sorunum var yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum..
dün anneme halkbanktan 90 tl havale yapmıştım ziraat bankasına.. bugün çekmiş ama 50 tl çekmiş.. kesinlikle tek 50 tl vardır diyor.. ama internetten 90 tl çekildi yazıyor.. böyle bi yanlışlık olması mümkün mü.. düşürmedim diyor çok emin.. 50 tl vermiş bütün.. başkada vermemiş..annem yaşlı falanda değil hani unuttu desem.. bankamatik yanlış vermiş olabilir mi yoksa böyle bişey mümkün değildir midir.. yanlışlık ortaya çıkar mı.. bilen varsa yardım edebilir mi ?

hesap işletim ücreti kesilmiştir canım toplu olarak ya da havale ücreti içinden kesilmiştir.

hesap işletim ücreti kesilmiştir canım toplu olarak ya da havale ücreti içinden kesilmiştir.

ama çekilen 90 tl yazıyor.. annemin emekli maaş hesabı bu. hesap işletim ücreti kesilse yazmaz mı internet şubesinde.. 40 lira neyi kestiler aklım almadı..

havale ucretıdır canım sanırım 40 tl gıbı bısey havale ucretı alıyolar nıtekım sızınde oyle olmus

Bankadan bankaya yapılan EFT oluyor. Ama o durumda da 40 TL gibi bir ücret kesilmez. Ben internetten sürekli EFT yapıyorum, binli meblağlarda bile hiç 40 TL kesilmedi.

atm den mi gişeden mi çekmiş? Gişeden çektiyse ödeme yaparken dekonta dokum yaparlar verdiği paraları. Hesap hareketlerinde mutlaka çıkar işlem ücreti alınmış olsa

havale ucretıdır canım sanırım 40 tl gıbı bısey havale ucretı alıyolar nıtekım sızınde oyle olmus

2 lira benden kesmişti zaten havale ücreti.. birde gönderirken kesilmez mi havale ücreti.. hesaba geçtikten sonra çeken kişiden kesmez diye biliyorum ama yanlış mı acaba?

Bankadan bankaya yapılan EFT oluyor. Ama o durumda da 40 TL gibi bir ücret kesilmez. Ben internetten sürekli EFT yapıyorum, binli meblağlarda bile hiç 40 TL kesilmedi.

evet eft yaptım.. halktan ziraat bankasına.. 90 tlde 40 tl kesilmesi çok mantıksız olur.. birde benden kesilmesi lazım çeken kişiden neden kessin.. birde benim asıl sorunum.. çekilen para 50 ama 90 görünüyor internette.. anlamadım gitti

atm den mi gişeden mi çekmiş? Gişeden çektiyse ödeme yaparken dekonta dokum yaparlar verdiği paraları. Hesap hareketlerinde mutlaka çıkar işlem ücreti alınmış olsa

atmden çekmiş.. tek 50 tl vermiş atm..ama 90 tl yazıyor.. bende hesap hareketlerinde görmediğim için şaşırdım zaten..nerde bu 40 tl.. çok bi para değil ama merak ettim açıkçası ne oldu diye

Yok canım eft de o kadar para kesilmiyor, 2 3 lira o da bazı bankalar, yıllık kart ücreti olabilir ama o zaman da, internette gözükmesi lazım müşteri hizmetlerini arasın o ayrıntılı bakabiliyor.

Yok canım eft de o kadar para kesilmiyor, 2 3 lira o da bazı bankalar, yıllık kart ücreti olabilir ama o zaman da, internette gözükmesi lazım müşteri hizmetlerini arasın o ayrıntılı bakabiliyor.

evet eft den 1,95 tl kesildi.. oda benden kesildi..annemin kartı emekli maaşı kartı olduğu için kart ücreti kesilmiyor.. internette okudum şimdi sanırım atm yanlış vermiş.. fazla para çıkarsa alınıyormuş.. pazartesi bakacak artık ama giden gitti sanırım..

kesin eminseniz paranın eksik olduğuma öncelikle telefon bankacılığına bildirimde bulunun. Çok nadir de olsa sonuçta bir makina ödeme esnasında para sıkılma olabilir ama bu durum kasa sayımında fazlalık çıkar. Atm de her işlem loglanıyor. Belki sayımda fazlalık çıkmıştır ve siz bildirim yaparsanız daha çabuk çözüme ulaşır.

annem çok emin..hatta çeker çekmez aradı kızım 50 tl var sen 90 tl göndermiştin dedi.. söyleyim o zaman arasın.. teşekkür ederim.. umarım bi sonuç çıkar..

Giden gitmez kamera kayıtlarına bakarlar eksik verildiyse alır parasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…