- 3 Eylül 2012
- 21.896
- 57.815
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Eşim banka müfettişi; üçü de mümkün değil diyor. Yalnız aile konutu ipoteklenerek işlem yapılıyorsa eşin onayı aranırmış.
Hesap maaş hesabı mı..
Özel mevduat hesabı mı..?
Eşim banka müfettişi; üçü de mümkün değil diyor. Yalnız aile konutu ipoteklenerek işlem yapılıyorsa eşin onayı aranırmış.
Evet kaldırıldı. Esiniz yada eşler habersiz kredi çeker benim se bildiğim sadece konut kredisinde atılır.Bu sonradan kaldirilmis olabilir mi?
Digerlerini bilemem ama birkac sene once esimin uzerine kredi cekilecekken benim de imza atmam istenmisti.
Ya da bankadan bankaya fark ediyor olabilir mi?
Esinizin maasini internet bankaciligi uzerinden sifresi ve musteri numarasiyla elinizin altinda tutabilirsiniz baska bir geliri yoksa ve maasi elden almiyorsa.
Ya da esinizin ibanini isyerinden kendi ibaniniz seklinde ayarlatabilirsiniz.
Ekleme: Bunu zaten yapiyormussunuz.
Baska bir geliri yoksa icinizi ferah tutun oyleyse.
Mümkün değil canım.Öncelikle konumuna taşinmamasini rica ediyorum.
Merak ettiğim bir kaç soru var.
1) Eşimin benden habersiz banka ile ilgili hiç bir işlem yapamamasini istiyorum mümkün müdür? Her attığı adımın haberi bana gelsin.
2) Kredi kartı çıkarmak istese bilgim olsun mesela.
3) Kredi çekmek istese benim imzama onayıma ihtiyaç duysun. Bunlar mümkün müdür?
Şimdi diyeceksiniz ki kendine sahip çıkamayan adamla işin ne? Hep sen mi ugraşacaksin?
Ugraşmak için değil uyanık kalmak için istiyorum.
Ufak bir gizli işi bileyim ve uyumayayim daha fazla.
Belki o hiç böyle şeylere kalkismayacak ama yine de kontrol bende olsun istiyorum.
İmkansiz mi?
Tek yöntem var ama eşine uymaz galiba
Savurganlık gerekçesi ile kısıtlanma
O zaman banka işlemi vs yapamaz maaşı vs de sizin kontrolünüzde olur ama konularınız dikkate alındığında ağır olur
Hayır kaldırılmadı.Evet kaldırıldı. Esiniz yada eşler habersiz kredi çeker benim se bildiğim sadece konut kredisinde atılır.
Haberdar Olamazsınız
Bankalara gıcık olmayın.
Bir gün size özel birikiminiz olur, o Zaman değerini anlarsınız.
Bu sonradan kaldirilmis olabilir mi?
Digerlerini bilemem ama birkac sene once esimin uzerine kredi cekilecekken benim de imza atmam istenmisti.
Ya da bankadan bankaya fark ediyor olabilir mi?
Esinizin maasini internet bankaciligi uzerinden sifresi ve musteri numarasiyla elinizin altinda tutabilirsiniz baska bir geliri yoksa ve maasi elden almiyorsa.
Ya da esinizin ibanini isyerinden kendi ibaniniz seklinde ayarlatabilirsiniz.
Ekleme: Bunu zaten yapiyormussunuz.
Baska bir geliri yoksa icinizi ferah tutun oyleyse.
Evet kaldırıldı. Esiniz yada eşler habersiz kredi çeker benim se bildiğim sadece konut kredisinde atılır.
Tek yöntem var ama eşine uymaz galiba
Savurganlık gerekçesi ile kısıtlanma
O zaman banka işlemi vs yapamaz maaşı vs de sizin kontrolünüzde olur ama konularınız dikkate alındığında ağır olur
Ama bu cidden agir olur galiba.
Adamin ehliyetini kisitlamak, ozguvenini yok ederek daha da icine kapanmasina sebep olabilir.
Hayır kaldırılmadı.
Eşlerden biri, eşiyle beraber yaşadığı, aile hayatını sürdürdüğü aile konutunun üzerinde, eş muvafakatnamesi olmadan alım - satım veya herhangi bir borca ilişkin işlem yapılamaz.
Bu bir konut alımına bağlı bir konut kredisinde veya mevcut bir "aile konutunun" ipoteğe konu bir kredinin kullanımı anında da halen geçerlidir.
Ihtiyac vs kredisinde de es rızası aranmiyor konut kredisi vs imza alınıyor konu sahibinin eşi habersiz ihtiyaç kredisi çekebilir.Hayır kaldırılmadı.
Eşlerden biri, eşiyle beraber yaşadığı, aile hayatını sürdürdüğü aile konutunun üzerinde, eş muvafakatnamesi olmadan alım - satım veya herhangi bir borca ilişkin işlem yapılamaz.
Bu bir konut alımına bağlı bir konut kredisinde veya mevcut bir "aile konutunun" ipoteğe konu bir kredinin kullanımı anında da halen geçerlidir.
Evet, sizi onaylıyorum zaten. Ama bendeuyeolcam adlı kullanıcıya yorum yapmak istemiştim, ama sizinkini tıklamışım..Iyiyim vs kredisinde de es rızası aranmiyor konut kredisi vs imza alınıyor konu sahibinin eşi habersiz ihtiyaç kredisi çekebilir.
Ben de telefon mağduru oldumEvet, sizi onaylıyorum zaten. Ama bendeuyeolcam adlı kullanıcıya yorum yapmak istemiştim, ama sizinkini tıklamışım..
Cep telefonu mağduruyum
Evet, sizi onaylıyorum zaten. Ama bendeuyeolcam adlı kullanıcıya yorum yapmak istemiştim, ama sizinkini tıklamışım..
Cep telefonu mağduruyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?