- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Sizden harclik almaya kendinden gonullu bir adam sizden habersiz kredi cekicek diye neden tedirgin oluyorsunuz ki..
Cok celiskili degil mi?
Canım zaten maaşı sende hiçbişey yapamaz hangi parayla yapıcak için rahat olsun
En guzeli adamlari bir notere götürüp ''karimdan habersiz borc yapmayacagima söz veriyorum aksi ispat edildigi taktirde karim beni boşama hakkina sahiptir''diye yazili imzali belge mi alsak?
Benim esim de bu konuda bilgi sahibi ucununde olumsuz oldugunu soyluyor..
Bi de su cakalligi onerdi esiniz takibe duser sicili bozulursa ancak ozaman banka kredi kredikarti vs veremez diyor..
Ancak bunun da soyle bir handikapi var 3. bir sahsa kredi cektirir bunu ustlenirse yapacak birsey yok maalesef..
En guzeli Allah esinize akil fikir versin..
Bildiğim kadarıyla isteklerinin gerçekleşmesi mümkün değil. Sen kendi açından düşününce kendine göre haklı olabilirsin, ona bir lafım yok ama eş de olsanız siz birer bireysiniz ve gizlilik diye birşey var. Kötüye kullanacak olan insan senin attığı her adımdan haberdar olma imkanın olsa bile kullanır, biraz akıl kullanmaya bakar yani, hepsi bu. Başka bir şahsa kredi çektirebilir, bankayla yapamazsa tefeciyle yapar, eş dostla yapar, kumarla yapar, yapar yani. Başına borç açacak olan adam her türlü açar, bankada yaptığı her şeyi bilsen ne olacak?
Bu gizlilik yarın öbür gün sana lazım olursa o zaman "iyi ki eşler arasında gizlilik varmış, işlemlerin gerçekleşmesi için eş onayına ihtiyaç yokmuş" dersin. :) Dediğim gibi yani, yapacak olan her şekilde yapar.
Oynamaya derken, esiniz kumar oynuyor sanirim, ben bilmiyordum..Belki bu roldür diye düşünmeye başladım. Buradaki yorumlar beni paranoyak yaptı da :)
Hani bak ellerimle maasimi sana verdim harçlık ver dedim iyi adam oldum havası, sonra şeytan dürtüp benden gizli kredi kartı çıkarıp oynamaya devam ederse diye düşündüm.
Fazla mi şupheciyim?
.
Ben bu mesleği bırakırdım o zamanAminnnn.
Ama bence eşler arasında gizlilik olmasa keşke. Her işlem için es onayı istense süper olurdu
Ben bu mesleği bırakırdım o zaman
Gelen her kredide karı koca kavgası çekilmez olurdu
Internet şifresini biliyorsan oradan takip edebilirsin.Bazı şeyleri fakat yinede aklında hep amalar olacak bir kere o güven gitti mi bir daha zor güvenilirSen de haklısın aslında. .
En iyisi ben bu sevdadan vazgeçeyim:)
Ben de telefon mağduru oldumsonradan duzenledim ama ihtiyaç yerine iyiyim çıkmış.
Konu sahibinin aslında öğrenmesini isterdim ama maalesef imkansız çünkü eşi maalesef iddia yüzünden bir ev parası kaybetmiş.
Aslında es rızası aransa bütün kredi türlerinde ne güzel olurdu en azından bu tür durumlar yaşanmazdi. Bankacisin galiba.Kefillikte Rıza kalktimi kalktı diye duydum ama ticari işlerde.Ben bu mesleği bırakırdım o zaman
Gelen her kredide karı koca kavgası çekilmez olurdu
Kadinlar kefil olmak mi istemiyordu?Ticarilerde kalktı evet ve inanın çok rahatladık.
O imzalarda beyler eşlerinin gerçekte kim olduklarını fena şekilde anlıyorlardı
Ne kavgalar ne gürültüler gördük.
Eşler arasında ne pazarlıklar yaşandı bir eş imzası için inanamazsınız.
Ticarilerde kalktı evet ve inanın çok rahatladık.
Ben size özel mesaj atmak istedim ama gizlilik ayarlarından dolayı atamıyorum. Neyse o zaman buradan sormak zorundayım, konu sahibinin konusunu işgal etmek istemezdim ama... Konu sahibi izninizle ben April'e bir soru sormak istiyorum sizin konunuzla direkt olarak alakalı değil.Ticarilerde kalktı evet ve inanın çok rahatladık.
Kadinlar kefil olmak mi istemiyordu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?