- 30 Ağustos 2019
- 68
- 43
- 8
- 30
- Konu Sahibi TanricaHeraa
-
Baska bir altarnatif varsa bankacılık mesleği dışında ona yönel derimÖncelikle merhaba hepinizekafamı kemiren çok fena sorular var bankacı ablalarım arkadaşlarım. Halkbank ikamet şartlı banko hizmetleri asistanı ilânı açtı ama her kafadan bununla ilgili ayrı bir ses çıkıyor yok asgari ücret yok yükselmesi yok hiç kimse net bir bilgi vermiyor. Ön başvuru yaptık asıl sınav başvurusu için mail bekliyoruz ama bu belirsizlikler nedeniyle asıl başvuruyu yapıp yapmamak konusunda kararsız kaldık. Aranızda kendisi eşi dostu bu pozisyonda çalışıp bilgi verebilecek olan var mı
Surekli hayatımı erteliyor gibi hissediyorum o yuzden Bende hayırlısı diyorum artık inşallah bir an önce nasibimde ne varsa ona kavuşurum bendeAynı süreçten geçtim.kpss alan ve kurum sinavlarina 3 yilimi verdim.sonuc sadece olumsuz sonuçlanan kurum sınavları ve mülakat oldu.halkbank sınavını da kazanmıştım onun da mulakatindan elendikten sonra artık bı yerden başlamak istedim ve mali müşavirlik staj sınavına girdim..kpss alan temeli olan biri için kazanması çok da zor bir sınav değildi.ilk girişte kazandım.stajimi işi öğrenmek adına ofiste yapıyorum..aynı zamanda staj kisalsin diye yüksek lisans yapıyorum.simdilik memnunum durumumdan..iyi ki banka olmamış diyorum şimdi.az çok bankacilarla muhattap oluyoruz işimiz gereği..gerçekten zor bir meslek..
Cok haklısınız çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler ve sondaki ruhumu ferahlatan sözleriniz içinBanko görevlisi olarak girseniz bile bekleme sürelerini tamamladığınızda kurum içi sınavlarla ünvan almaya başlarsınız .Tabi insan kaynakları ve eğitim daire başkanlığı politikaları her an değişebiliyor .
Maaş da ilk girişte asgari ücretten hallice olur ama 3 ayda 1 çift maaşın ve performans primin olur .Ayroca halkbankasının çok güzel sağlık sigortası var .şöyle diyeyim Acıbadem gibi bir hastanede muayene ücreti en son sadece 20 tlydi yada muhteşem bir doğum çok komik bir rakamdı.
Satış baskısı tabiki olacak ama kolay bir meslek /iş yok diye düşünüyorum .
Gönlünüze göre olsun .
Tövbeee ay inanmıyorum ya şaka gibiYapı kredi bankasında çalışıpta mobbing in alasını yiyip intihar eden bi kadın vardı o geldi aklıma
Cok çok teşekkür ederim bilgi için bir de yeni bir bilgi öğrendim emekli olduğunda en son ne kadar maaş alıyorsan o maaasi alıyormuşsun düşme olmuyormuşBanko görevlisi maaşı takribi 2500 + 3 aya bir ikramiyesi var+ özel sağlık sigortası var + aylık 400 tl civarı yemek ücreti var bunu yerel marketlerde de kullanabilirsiniz. Yükselme olayına gelince 3 yılda 1sınavınız var geçerseniz maaşınız ve ünvanınız yükselir.
Ben devlet bankasında çalışıyorum farklı bir banka da genel müdürlükteyim ilk 2 sene şubede çalıştım ilk başlayanlar bizde otomatikman gişeye verilir evet çok çilelidir zordur ama deneyim kazandırır ilk 2 ay sürekli ağladığımı bilirim :) sonra satışa geçtim ve genel müdürlüğe tayinim çıktı yükseldim tabi ki ama bu öyle kolay olmadı sınavlar ders çalışmalar mesailer mesleğimi seviyorum emek verince herşey güzel olur bir yerden başlamak lazım çalışmayaÖncelikle merhaba hepinizekafamı kemiren çok fena sorular var bankacı ablalarım arkadaşlarım. Halkbank ikamet şartlı banko hizmetleri asistanı ilânı açtı ama her kafadan bununla ilgili ayrı bir ses çıkıyor yok asgari ücret yok yükselmesi yok hiç kimse net bir bilgi vermiyor. Ön başvuru yaptık asıl sınav başvurusu için mail bekliyoruz ama bu belirsizlikler nedeniyle asıl başvuruyu yapıp yapmamak konusunda kararsız kaldık. Aranızda kendisi eşi dostu bu pozisyonda çalışıp bilgi verebilecek olan var mı
Onlarda devletin emeklilere verdiği haklardan muaf tutuluyor ikramiye vs gibiCok çok teşekkür ederim bilgi için bir de yeni bir bilgi öğrendim emekli olduğunda en son ne kadar maaş alıyorsan o maaasi alıyormuşsun düşme olmuyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?