Bankacı olmakkkk

Ben devlet bankasında çalışıyorum farklı bir banka da genel müdürlükteyim ilk 2 sene şubede çalıştım ilk başlayanlar bizde otomatikman gişeye verilir evet çok çilelidir zordur ama deneyim kazandırır ilk 2 ay sürekli ağladığımı bilirim :) sonra satışa geçtim ve genel müdürlüğe tayinim çıktı yükseldim tabi ki ama bu öyle kolay olmadı sınavlar ders çalışmalar mesailer mesleğimi seviyorum emek verince herşey güzel olur bir yerden başlamak lazım çalışmaya
Benim amcamda bankacı ilk sorduğu emin misin olmuştu ama başlamak istiyorum bir yerden açıkçası süreç çok belirsiz önümdeki sonra keşke gitseydim demek istemiyorum 🤦‍♀️

Merhaba,
Halkbank genel müdürlük personeliyim . 6 yıldır çalışıyorum burada .
Kadrolu olarak servis asistaniyim . Ilk 4 yil servis asistanı olarak kalıyorsun sonra yükselme sınavına giriyorsun . Ben geçen yıl girdm kazanamadım, bu yıl ekimde var tekrar sınav .
Her sene sınav oluyor yani .
Maaşım 2.600 tl 3 ayda bir ikramiye var . Her yıl da sadece bir ay temettü hakkımız var .
Şubeler gm den biraz fazla alır.
Sağlık sigortan ise emekli sandığı vakfi.
Ben çok memnunum buranın şartları çok iyi bana göre. Allah'ın izniyle emekli olana kadar da ayrılmam.
Memnun olmayan da var tabii.
Degerlendir bence fırsatı işsiz kalmaktansa..
Cok teşekkür ederim bilgi için süreci beklerken zaten özel sektörde bir yere girecektim oradansa burası daha iyi

Bir insan hirsli ve caliskansa her meslekte kariyer yolu acik olur , bankaciligin maaslari cok iyidir ( devlet bankalarini bilemiyorum gerci ama ozellerde iyidir) yan haklari , saglik sigortalari vs oldukca iyidir
Su piyasada girebiliyorsaniz girin derim ben , herkesin yapabilecegi bir meslek degil ama en azindan denemis , tecrube etmis , gormus olursunuz
Denemek önemli hakkimda hayırlısı olsun artık :KK48:

Ben olsam mali müşavirlik için kasardım.
Bir unvanınız olur. Her yerde iş bulabilirsiniz.Ayrıca kendi işinizi bile ileride açabilirsiniz.Bankada ciddi satış baskısı vardır.Her ay satış kotası artar.Sürekli fazla hedef yapmanız gerekir.
Müşavirlik ise biraz stajda iken dişinizi sıkarsanız sonrası güzel olur.

Bence mali müşavirlik hedefleyin.
Malı müşavirlik.bana çok zor geliyor ya yani yapamam gibi hissediyorum

Benim amcamda bankacı ilk sorduğu emin misin olmuştu ama başlamak istiyorum bir yerden açıkçası süreç çok belirsiz önümdeki sonra keşke gitseydim demek istemiyorum 🤦‍♀️
Erkekler için ünvanı olmadıkça tek başına aile geçindirmek için evet az maaş ama kadınlar için güzel bir meslek bence bizde herkes birbiriyle evli aşiret gibiyiz kendi içimizde hallediyoruz :) zor tabi ki banka ama bankasına göre de değişir tabi

Erkekler için ünvanı olmadıkça tek başına aile geçindirmek için evet az maaş ama kadınlar için güzel bir meslek bence bizde herkes birbiriyle evli aşiret gibiyiz kendi içimizde hallediyoruz :) zor tabi ki banka ama bankasına göre de değişir tabi
Hahaha halkbank aşireti 😂😂 bir de aklımı.karistiran o var ciddi düşündüğüm erkek arkadaşım var e şimdi işimi gücümü alırsam illa ki birşeyler olacak eş durumu olayı.nasil oluyor 😂

Hahaha halkbank aşireti 😂😂 bir de aklımı.karistiran o var ciddi düşündüğüm erkek arkadaşım var e şimdi işimi gücümü alırsam illa ki birşeyler olacak eş durumu olayı.nasil oluyor 😂
Halkbanksında değilim cnm ben ama eş durumundan eşinin olduğu şehire tayin aldırabiliyosun bizim bankada o şekilde Halk bankasında aynımıdır bilmiyorum

Malı müşavirlik.bana çok zor geliyor ya yani yapamam gibi hissediyorum
Yaparsınız neden yapmayasınız..
Ayrıca Kpss ye de girin bu sene düz memurluk sınavı var.Belki olur.4 binden başlarsınız bence fena bir maaş değil.
Bankadan eğer ayrılırsanız yazılımcı veya finans departmanında değilseniz yapacağınız iş piyasada yok gibi.
Ama müşavirseniz daha kolay bulursunuz.
Yaşınız 24.Bence uğraşın.
Bankacıların çoğu mutsuz.Birde siz yorumlarda şubelerde çalışanlara bakın.
Siz şubede çalışacaksınız.Benim kardeşim yazılımcı.Bir bankada yazılım departmanında.Çok rahat kotla işe gidiyor.2 haftada bir hafta içi bir gün evden çalışıyor.Iyi para alıyor ama yazılımcı.
Şubede gişede çalışmıyor. Günde 150 kişiyle uğraşmıyor.
Gişede çalışanların dediklerini baz alın.Ben mutlu huzurlu gişede çalışan ne devlet ne özel bankada hiç görmedim.Hepsi yılmış. Tabi karar sizin.

Ama bence mali müşavirlik.

Öncelikle merhaba hepinize 🤗 kafamı kemiren çok fena sorular var bankacı ablalarım arkadaşlarım. Halkbank ikamet şartlı banko hizmetleri asistanı ilânı açtı ama her kafadan bununla ilgili ayrı bir ses çıkıyor yok asgari ücret yok yükselmesi yok hiç kimse net bir bilgi vermiyor. Ön başvuru yaptık asıl sınav başvurusu için mail bekliyoruz ama bu belirsizlikler nedeniyle asıl başvuruyu yapıp yapmamak konusunda kararsız kaldık. Aranızda kendisi eşi dostu bu pozisyonda çalışıp bilgi verebilecek olan var mı 🤦‍♀️
canım halkbank ın böyle bir ilanı yok bilgin olsun kandırılmanı istemem

• Komik
Reactions: 000
Cok teşekkür ederim bilgi için süreci beklerken zaten özel sektörde bir yere girecektim oradansa burası daha iyi

Her iş zordur .
Kolay iş yoktur .
Gm daha rahat, şube daha zor evet ama bir kaç yıl şube de çalışıp başka birime tayin alabiliyorsun .
Ben bundan öncesinde çok süründüm başka işlerde .
Buraya atanmak bir lütuf. Cok sukrediyorum , iyi ki diyorum ..
Özel sektörde çalışmaktansa...

Anladığım kadarıyla biraz kişisel bir durum başka yerde gerçekten çok seveni de nefret edeni de gördüm ben bu banka işini bir gecis süreci olarak değerlendirmeyi düşünüyorum
Bankacılığı seven birini görmedim açıkçası. 😁😁
Hatta katılım bankalarından birine sadece 4 yıllık üniversite mezunu alıyorlardı ki kesin alacaklardı beni. Eşim bir eve bir bankacı yeter ikinciye gerek yok, dedi.
Özellikle gişede çalışırken sinir küpü olarak geliyordu eve. Bir hanım arkadaşını darp etmeye kalkmış müşterilerden birisi, eşim müdahil olmuş. Soruşturma falan açılmıştı.

Kendi sitesinden baktım hocam bütün hocalarımızda dahil duyuruyu yaptılar yuzeysel bir ilandi ilk başta bizde yok sandık ama kendi sitesinden bakıp duyurulunca inandik
yakınım çalışıyor şuan güncelde yok dedi, sizin aynı dediğiniz pozisyon varmış ama sınavla alımmış sınav basvuruları bitmiş ekimde sınavı varmış.
bilmiyorum bende hakkınızda hayırlısı.

Bankacılığı seven birini görmedim açıkçası. 😁😁
Hatta katılım bankalarından birine sadece 4 yıllık üniversite mezunu alıyorlardı ki kesin alacaklardı beni. Eşim bir eve bir bankacı yeter ikinciye gerek yok, dedi.
Özellikle gişede çalışırken sinir küpü olarak geliyordu eve. Bir hanım arkadaşını darp etmeye kalkmış müşterilerden birisi, eşim müdahil olmuş. Soruşturma falan açılmıştı.
Insanlarla uğraşmak gerçekten zor 🤦‍♀️ her yerde şansımı deneyeceğim bakalım neler olacak😂

Back
X