bankacılar ve sağlık çalışanları

o sırada patron çağırdığı için çok hızlı yazdım ve gönderdim hemen düzeltiyorum dehşet türkçemi :) yani demek istiyorum ki ne zaman bir araya gelsem o bankacı gurup ile. her zaman bir araya gelmesekte bi genelleme yaptım aynı masa da dahi otursam birşey sorduğum da duymuyorlar. bence duymamazlıktan geliyorlar çünkü gayet yüksek sesle konusuyorum..
ben normalde konuşkan ortama çabuk ayak uyduran sevilen biriyim bu yüzden o bankacı gurupla da samimi olmak sohbet etmek istiyorum ama mesafeli oluyorlar.. daha doğrusu duymuyolar beni resmen duymuyolar. kucağındakı çocuğuna agucuk gugucuk yapıyoyorum ismi ne bu tatlı kızın kaç yaşında gibi sorular ama duymuyor.. artık BAKARMISIN dedim anca duydu :) banka personelinin geneli mi böyle yani kurumsal bir beyin algılama kısıtlaması mı getiriyor :) :1:
Bende bankaciyim. Okadar ortama girdim sizin dediğiniz gibi bir tepki almadım. Ama aynı meslek grubu ile bir masada otururken konular hep bellidir sizin faiz ne sizde oto kredisi böyle mi geçen subede söyle bir olay oldu eğer sizin bilginiz dışında bir.konusma yapılıyor ve karşı taraf konuya kendini kaptirdiysa ondandir. Yoksa biz bankacılar SAĞIR değiliz zaten

Sevgilinin ablasi :27:
Aman bi havalar bi havalar sorma.
Deli mi neyse.
Sevgilimin facesine mesaj atti bsy yazmadim israrla yazdi soru işareti fln koyuyor en sonunda dedim "Abla ali yok ben ceylin "
Cevap ne geldi sadece "ok" gicik oldum neyse.
2-3 gune tekrar yazdi "Ali yok..." yazdim "iyi" yazdi.
Biliyorsun ki Ali o saatde iste ne diye israrla yazip ben cevap verince triplere giriyorsun :27:
Bir kere de mağazada karsilastik ben diğer ablasiyla nasilsin falan konuşurken bu geldi "Sen nasilsin abla?" bana diyor ki yarim ahiz "iyimmm"
Tövbe tövbe :27:

o sırada patron çağırdığı için çok hızlı yazdım ve gönderdim hemen düzeltiyorum dehşet türkçemi :) yani demek istiyorum ki ne zaman bir araya gelsem o bankacı gurup ile. her zaman bir araya gelmesekte bi genelleme yaptım aynı masa da dahi otursam birşey sorduğum da duymuyorlar. bence duymamazlıktan geliyorlar çünkü gayet yüksek sesle konusuyorum..
ben normalde konuşkan ortama çabuk ayak uyduran sevilen biriyim bu yüzden o bankacı gurupla da samimi olmak sohbet etmek istiyorum ama mesafeli oluyorlar.. daha doğrusu duymuyolar beni resmen duymuyolar. kucağındakı çocuğuna agucuk gugucuk yapıyoyorum ismi ne bu tatlı kızın kaç yaşında gibi sorular ama duymuyor.. artık BAKARMISIN dedim anca duydu :) banka personelinin geneli mi böyle yani kurumsal bir beyin algılama kısıtlaması mı getiriyor :) :1:

Sana cevap vermeyen insanla niye muhatap olmaya çalışıyorsun ki

Yazdığın gibi konuşuyorsan anlamıyorlardır belki de....

çok merak etiim birşey var arkadaşlar.. etrafımda akbalar aracılığı ile isim olarak bildiim bankacılar ve sağlık çalışanları var. . öğrneğin kuzenimin eşi baqnkacı doğum yaptı iş arkadaşarı ziarete geldi. sohbet etmeye calısıyrum konusuyorum resmen beni duymuyolar.. ccugu var bir tanesinin ismi ne dorum duymuyolar bir sorun mu var..

kuzum duyamazdan gelmek değil emin ol
herdaim beynimiz o kadar dolu ki
duysakta işitmiyoruz
beynin kendini koruma mekanizması olarak düşün bunu
:52:
birkaç sihirli kelime var
bunları kullan işe yarayacak
annesi gibi bankacımı olucak bu bıcırık
:53:
piyasalarda havalar kadar sıcak mı
:47::47:
hafta sonu mesaiye kalmadığınıda neler yapıyorsunuz