bankacılık ve finans bölümü hakkında ?

Hellen1330

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
165
4
48
İstanbul
bölümün imkanları hakkında bilgi verir misiniz bu bölümden mezun olanlar ne kadar maaş alır iş imkanları iyi mi ve beykentte özellikle okunmalı mı burslu?

bende beykentten mezunum,okul degişmediyse tam bir ticarethaNE MANTIGIyla çalışıyor,hemen hemen tüm özel okullar gibi
burs,murs farketmez....
ilerisi için ideallerınde bankacılık yoksa hiç bulaşma derim,keza bankacılığa bir bulaşırsan kolay kolay çıkışın olmuyor..farklı sektöre kaymak imkansız hale geliyor..
ama dedigim gibi idealin bankacılık sektöründe ilerleyip kendını geliştirmek ve hedeflerine ulaşmaksa oku derim..
yalnız beykentte çan egrisi yoktu degiştimi şimdi bilmem
geçme notu 70ti ve 69la 68le kaldıgım okadar cok ders olduki
saolsunlar,baya bi uğraştılar yaz okuluna bırakıp para alabıllmek için:)

bende beykentten mezunum,okul degişmediyse tam bir ticarethaNE MANTIGIyla çalışıyor,hemen hemen tüm özel okullar gibi
burs,murs farketmez....
ilerisi için ideallerınde bankacılık yoksa hiç bulaşma derim,keza bankacılığa bir bulaşırsan kolay kolay çıkışın olmuyor..farklı sektöre kaymak imkansız hale geliyor..
ama dedigim gibi idealin bankacılık sektöründe ilerleyip kendını geliştirmek ve hedeflerine ulaşmaksa oku derim..
yalnız beykentte çan egrisi yoktu degiştimi şimdi bilmem
geçme notu 70ti ve 69la 68le kaldıgım okadar cok ders olduki
saolsunlar,baya bi uğraştılar yaz okuluna bırakıp para alabıllmek için:)

yok idealim değildi bankacılık ama hiçbir fikrim olmadığı için sordum yani eğer bana göre birşeyse yazabilirdim . eledim şu an beykenti :)

bankacılgıı tavsıye etmem,cok iş az para talep fazla oldugundan.zaten bankacıda olacaksan bankacılık okumana gerek yok cunku banda calısanların cok buyuk cogunlugu bankacılık mezunu degıl.baska bolum oku kı ıkıncı bır secenegın olsun.okulu bıtırınce hala banka dusunursen gırıp çalışabılırsın sınavı gecersen bolumun onemi yok

Back
X