- Konu Sahibi _dolce_vita_
-
Kizlar merhaba,
Burda yazilanlarin yaninda benim ki tabikide dert dgl fakat akil verin ne olur
kisaca olay su: iki üc hafta öncesinde bankaya gittim veee bankaciya resmen vuruldum:26: bi kac kez ayni hafta icinde gittim .durum hep ayni gulümsüyor sadece. bi hafta Kadar yoktu fakat bugün yine gördüm .sanki beni gördügüne sevindi gibi geldi bana yine gülümsedi ve yan yan bakis atti .durum bu .
bu platonik aski ben napiim bacilar yaaa. ilk kez böyle oldu hayatimda yaaa
yasimi merak edenler icin ergen fln dglm. Yas 27
aklimin bi ucunda hep su var "beklemek baskasina sans vermektir" gibi birsey..ooof karisik oldu neyse idare edin artik
Kizlar merhaba,
kisaca olay su: iki üc hafta öncesinde bankaya gittim veee bankaciya resmen vuruldum:26: bi kac kez ayni hafta icinde gittim .durum hep ayni gulümsüyor sadece. bi hafta Kadar yoktu fakat bugün yine gördüm .sanki beni gördügüne sevindi gibi geldi bana yine gülümsedi ve yan yan bakis atti .durum bu .
aklimin bi ucunda hep su var "beklemek baskasina sans vermektir" gibi birsey..ooof karisik oldu neyse idare edin artik
Kizlar merhaba,
seni gördüğüne sevindiyse sendeki enerjiyi farketmiş olmalı yani ona ilgin olduğunu :)
ergen falan değilim demene çok güldüm okurken aynen öyle düşünmüştüm bende
o zaman bol bol banka işin çıkacak senin, bilgi almak için bile çık çık git
Belki evlidir ,nisanlidir veya sevgilisi vardir. Bunlardan emin olmadan kendinizi cok kaptirmayin bence.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
genelde yakışıklı olur benim meslektaşlarım
hee birazda çapkın olurlar
sadece sana bu şekilde hissettirdiğine asla emin olamazsın
tabiki müşterisi ile evlenenlerde oluyor camiamızda
ama genelde flört aşamasında kalıyor
hangi banka hangi şubeden bu çocuk
hakkında malumat almak istersen yardımcı olurum
sen yinede hemen yelkenleri suya indirme
en azindan bende öyle hisettim :) hüsnü kuruntum oldugunu hic sanmiyorum
gülünecek haldeyim ne yazik ki:) bi kac kez gittim sonra dur kizim dedim kendime .hergün banka isimde cikmiyor ne yazik ki
aklima gelmedi dgl desem yalan .evli dgl o kesin .sevgilisi olabilir tabikide ..o halde neden bana gülümsüyor .ben bankadan girince hemen "Hazir ola" gecti .ne yazik ki önüme bi Adam gecti
oo olmaz mı kredi alcaktım bilgi alayım, bireysel emeklilik yaptırcam bilgi alıyım, öyleydi böyleydi,
olmadı konu komşunun banka işlerinede sen bak
merhaba, öncelikle medeni durumunu anlamanız gerekir.
sonra öğle yemeklerinde gittikleri yerler bellidir, belki orda karşısına çıkabilirsiniz tekrar..
işlem yaparken kimliğinizi unutabilirsiniz :) ( ben unuttum geçen, bankacı sağolsun aradı beni, geri çağırdı.. tabii öyle bir durum yok evli barklı kadınım da :) ) fırsat olabilir diye düşündüm...
sosyal medyada bulmaya çalışabilirsiniz...
Bireyselde calisiyosa eger kredi karti basvurusu yapabilirsin. Orda tel nosu yazman gerekiyo sanirim. Eger senin dedigin gibi hazir ola gececek kadar ilgisi varsa sonrasinda bir sekilde iletisim kurmasi gerek. Yok kurmuyosa da en azindan kredi karti almis olursun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
var malesef kart
Banka ve şubesini bilsek belki daha çok yardımcı oluruz. Bizim bankaysa seceresini dökerim sana :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?