- Konu Sahibi _dolce_vita_
-
23 yaşında mıymış..Günaydin bayanlar
neler oldu neleer
bir hafta önce ,yani tatile cikmadan önce ,br arkadasim durumu biliyordu.biraz delidir kendisiaradi pat diye sordu sevgilin fln var mi benim bi arkdasim seni begenmis dedi .
neyse sonra cocuk bana msj atti fln .tabi benim aklim yine havalarda tam Leyla
ama hayal kirikligi yasadim resmen .bildigin cocuk cikti bu bebek ya 23 yasindamis bide diyor ki senin icin insallah sorun dgldir yerin dibine gectim
cocuk yazmaya devam ediyor fakat ben bu sefer istemiyorum .böylelikle bu durumda Burda kapandi galibabir ögle arasinda yanima gelince yanlis anlasildi ben sadece hos biri oldugunu söylemistim arkadasima o da abartmis fln derim cikarim isin icinden
simdi belki dersin bu kiz nasil fln diye ama tatilde yaz aski gibi birseyde oldu .cok ilgili biri bakalim,ne cikacak onu zorlu bir sinav bekliyor
insallah yardima ihtiyac duydugumda destek olursunuz
28 olcam tatlim yaannaaaaaaaaammmmm sen kac yasındaydın kı
Bankacilar fena capkin oluyor benden söylemesi :) bir defa benden numarami almak için bin takla aitti biri işlem için gerekli mi diyorum evet diyor ama daha önce hic gerek olmadi dedim ama gerekiyor artik dedi bende işlem babamin adina onun numara sini vereyim benim telefonun yok diyorum gerçekten yok mu bakin varsa lütfen numaranizi verin dedi bende yok dedim tamam babanizin ki gerekli değil dedi hallettim işlemiKizlar merhaba,
Burda yazilanlarin yaninda benim ki tabikide dert dgl fakat akil verin ne olur
kisaca olay su: iki üc hafta öncesinde bankaya gittim veee bankaciya resmen vuruldum:26: bi kac kez ayni hafta icinde gittim .durum hep ayni gulümsüyor sadece. bi hafta Kadar yoktu fakat bugün yine gördüm .sanki beni gördügüne sevindi gibi geldi bana yine gülümsedi ve yan yan bakis atti .durum bu .
bu platonik aski ben napiim bacilar yaaa. ilk kez böyle oldu hayatimda yaaa
yasimi merak edenler icin ergen fln dglm. Yas 27
aklimin bi ucunda hep su var "beklemek baskasina sans vermektir" gibi birsey..ooof karisik oldu neyse idare edin artik
Bence konusun olgun davraniyorsa sorun yok hep erkek büyük olacak diye birşey yok canm28 olcam tatlim ya
ne biliim ya 23 cok ufak kacti birden.bide bir msjda hep sevgililerim benden büyüktü yazinca birden itici geldi.Bence konusun olgun davraniyorsa sorun yok hep erkek büyük olacak diye birşey yok canm
Hakkinizda hayirlisi olsun :)ne biliim ya 23 cok ufak kacti birden.bide bir msjda hep sevgililerim benden büyüktü yazinca birden itici geldi.
bekleyip görücez nasil olsa canim
hımmm evet ıtıcı gercekten.. bencede es gec gıtsın cnm ozaman tuh be ne umıtlenmıstık burdane biliim ya 23 cok ufak kacti birden.bide bir msjda hep sevgililerim benden büyüktü yazinca birden itici geldi.
bekleyip görücez nasil olsa canim
Hedefi varsa mevduat getirdin diye sevinmiştirKizlar merhaba,
Burda yazilanlarin yaninda benim ki tabikide dert dgl fakat akil verin ne olur
kisaca olay su: iki üc hafta öncesinde bankaya gittim veee bankaciya resmen vuruldum:26: bi kac kez ayni hafta icinde gittim .durum hep ayni gulümsüyor sadece. bi hafta Kadar yoktu fakat bugün yine gördüm .sanki beni gördügüne sevindi gibi geldi bana yine gülümsedi ve yan yan bakis atti .durum bu .
bu platonik aski ben napiim bacilar yaaa. ilk kez böyle oldu hayatimda yaaa
yasimi merak edenler icin ergen fln dglm. Yas 27
aklimin bi ucunda hep su var "beklemek baskasina sans vermektir" gibi birsey..ooof karisik oldu neyse idare edin artik
Hedefi varsa mevduat getirdin diye sevinmiştir
K Kavimlergocu konu baya baya eski yanlız neden çekip çıkardın kisöyle bir actigim konuya bakiim dedimde agustos ayinda yazmisim :) ve evet bankacim ile halen görüsüyorum
fakat adini koyamadik , yani acik acik sordum biz neyiz len dedim manita mi arkadas mi
arkadas degliz manita degiliz bende anlamadim gitti . nerden gittim ben o gün o bankaya anlamadim gitti arkadas.
bide sorun bence benim türk olmam ,cünkü arkadas süryani.
hakkimda hayirlisi ...
Evlenmedim ,görüşmüyorumda .çünkü benim bir kız arkadaş diye bildiğim kız aramızı bozduK Kavimlergocu konu baya baya eski yanlız neden çekip çıkardın ki
Hala görüşüyormusun_dolce_vita_ evlendinizmi acep
Ya o işlemde kasada sıkıntı çıkarsa diye alınıyorBankacilar fena capkin oluyor benden söylemesi :) bir defa benden numarami almak için bin takla aitti biri işlem için gerekli mi diyorum evet diyor ama daha önce hic gerek olmadi dedim ama gerekiyor artik dedi bende işlem babamin adina onun numara sini vereyim benim telefonun yok diyorum gerçekten yok mu bakin varsa lütfen numaranizi verin dedi bende yok dedim tamam babanizin ki gerekli değil dedi hallettim işlemiuyanik iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?