Bankacim...

23 yaşında mıymış..
Sizin yaşınız kaç?
Tühh ya kısmet değilmiş demek ki

Bankacilar fena capkin oluyor benden söylemesi :) bir defa benden numarami almak için bin takla aitti biri işlem için gerekli mi diyorum evet diyor ama daha önce hic gerek olmadi dedim ama gerekiyor artik dedi bende işlem babamin adina onun numara sini vereyim benim telefonun yok diyorum gerçekten yok mu bakin varsa lütfen numaranizi verin dedi bende yok dedim tamam babanizin ki gerekli değil dedi hallettim işlemi uyanik iste

Sevgilisi bireysel bankacilikta calisan bir hatun olarak inanilmaz ifrit oldum ozellikle "hele bize bir de kim oldugunu seceresini dokeriz suraya" gibi seyler diyenlere.

Zaten bahsi gecen sevgilim olamazda sevgilimde bankaci olunca empati yapmamak sinir olmamak elde degil..

benim çok banka işlerim olurdu, aynı şekilde eşiminde hala oluyor, hepsiyle arkadaş gibi işinden dolayı.
bankacılar hep güler yüzlü olmak zorundadır :)
çok sık gittiğiniz için sizin ilginizi farketmiş olabilir ve size zarf atabilir(çoğu erkek bunu yapar).
sizden hoşlanmışta olabilir,
ama çoğunluk olasılık kendinizi kaptırmamanız.
benim de tanıdıklarım oldu ve hep flort aşamasında kaldılar. ciddi düşünmek değilde gönül eğlendirmek peşindeler hele hele yaşadığı şehir farklıysa 2 yada 3 kişiyi birden idare etme durumları olabiliyor malesef.
tabi ufak bir ihtimalde olsa sizin düşündüğünüz gibi olabilir.

söyle bir actigim konuya bakiim dedimde agustos ayinda yazmisim :) ve evet bankacim ile halen görüsüyorum

fakat adini koyamadik , yani acik acik sordum biz neyiz len dedim manita mi arkadas mi
arkadas degliz manita degiliz bende anlamadim gitti . nerden gittim ben o gün o bankaya anlamadim gitti arkadas.
bide sorun bence benim türk olmam ,cünkü arkadas süryani.
hakkimda hayirlisi ...

Hedefi varsa mevduat getirdin diye sevinmiştir

K Kavimlergocu konu baya baya eski yanlız neden çekip çıkardın ki

Hala görüşüyormusun _dolce_vita_ evlendinizmi acep

evrak verdiyse size isim soyisim vardı orda bi ara bende bi bankacıyla flörtleşiyodum ordan bilirim evraktan facesini bulup bakmıştım bekar mı nedir ne değildir diye sizde öyle bakıp ekleyebilirsiniz :)

Ya o işlemde kasada sıkıntı çıkarsa diye alınıyor
Bende bir kadın jigolosuyla gelmiş bir gün çocuk 90 li kadın 74 lu memleketine dönecek parası bitmiş nufüs cüzdanı yok çocuğa talimatla isme havale yaptırdı çocuğa ödedim telefonu yaz dedim olur fazla ödenir o an farkedilmiyor müşterilerden numarasını alıyorsun kadın höst dedi ağızlarına monitör u geçirecektim iş disiplini işte ödemeyi yaptım başka bir Arzu'nuz dedim
Gittiler çocukta sırıtıyor tövbe ya kala kala jigoloya mı kaldık
Erkekleri bilmem erkek her yerde erkek bankada bana asılanlara kıl oluyordum iş yeri orası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…