- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi _dolce_vita_
Ya yeni mezundur senden kucuktur degilse de evli nisanlidir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şaka yapmıştım ama anlamadın galiba eksilediğine göre, neyse![]()
:18::26: kizlar birsey daha danismak istiyorum .arkadaslarlarla az önce konuyu konustum her kafadan ayri ses cikti bide size danismak istedim.
olay su: az önce ofisden bankaya gönderildim ve benim bankacim yine yanima geldi .bu sefer biraz konusma firsatimiz oldu . bugün izin günün mü fln dedi, yok ne izni derken nerde calisiyorusun yakinlarda mi dedi .
evet dedim .ögle arasinda vakit gecmiyor fln dedi .bende agzimi acip diyemedim bi türlü istersen ögle arasi bi kahve icelim diye . yani tam firsatiydiAdam ne bilsin ögle arasi ayni saatlerde mi diye
(
gülmeyin ama sizce bankayi arasam ve desem ögle arasinda kahve icermisin desem cok mu abes olur??:26:
Bankayı arama tabii ki... bir fırsat yarat öğle arasına 5 dk kala git. bir kahve içelim mi de.
sen bu adama işlem yaptırmadın mı güzelim? makbuzun üzerinde yazıyor isimleri genelde. bul faceden falan konuş nolacak![]()
yaptirdim tabikide adini biliyorum ama gel gelelim yok facede fln. simdi bes dak kala gidip öyle demeye cesaret edemedimtel de hayir derse bi daha gitmem diye düsündüm yada düsündük arkadaslarla
![]()
Adam agzini aramis resmen:18::26: kizlar birsey daha danismak istiyorum .arkadaslarlarla az önce konuyu konustum her kafadan ayri ses cikti bide size danismak istedim.
olay su: az önce ofisden bankaya gönderildim ve benim bankacim yine yanima geldi .bu sefer biraz konusma firsatimiz oldu . bugün izin günün mü fln dedi, yok ne izni derken nerde calisiyorusun yakinlarda mi dedi .
evet dedim .ögle arasinda vakit gecmiyor fln dedi .bende agzimi acip diyemedim bi türlü istersen ögle arasi bi kahve icelim diye . yani tam firsatiydiAdam ne bilsin ögle arasi ayni saatlerde mi diye
(
gülmeyin ama sizce bankayi arasam ve desem ögle arasinda kahve icermisin desem cok mu abes olur??:26:
Bence öyle yapma özgüvensiz gibi görünürsün. Her zaman net olmak lazım. Bak benim fırsatım olsa gidip dicem bir kahve içelim diye de yok işte :) fırsatın varken kaçırma zaten adamda ağzını aramış öğle vakti geçmiyor diyerek![]()
Adam agzini aramis resmen
Bence ogle arasi gecmediyse hemen git, vakit hic gecmiyor falan de, ama kahve teklifini ondan bekle.:26:
Adam belli ki cesaret almak icin senden adim bekliyor.
Ne guzel flortlesiyorsunuz ya valla o heyecanlara donmek isterdim esimle![]()
aptal kafa iste. heycandan acamadim agzimibildigin gencligime döndüm
![]()
haklisin aslindaama o is artik olmaz cünkü banka kapandi simdi
baska zamana kaldi artik yada baska bi banka isimde
elimde bi whatsapp numarasi var ama onun mu dgl mi bilmiyorum .nette arastirmalara devam ederken buldum .malesef Foto yok .![]()
oof bildigin icimdeki sapik cikti ben böyle biri dgldim ya uctum resmen![]()
az önce özelden nette buldugum numarayi aradim
bankacim cikti ses onunduyani whatsapp da onun acaba yazsam mi ? yok yok yazmiim dimi cok istekli gibi dururum hemen arastirmis gibi fln offf yaaa
![]()
Bence başı bağlı mı değil mi önce onu araştırıp sonra adım at canım.. Nişanlı evli yada sevgilisi varsa zor durumda kalabilir. Bi gülümseme ve sohbetle olacak iş değil inan snde üzülme kimsede üzülmesin![]()
az önce özelden nette buldugum numarayi aradim
bankacim cikti ses onunduyani whatsapp da onun acaba yazsam mi ? yok yok yazmiim dimi cok istekli gibi dururum hemen arastirmis gibi fln offf yaaa
![]()
Sakın yazma. Belli ki zaten arayıp sesini dinlemişsin. Bir de üstüne whatsapp'tan yazsan, bildiğin peşine düştüğünü düşünecek adam. O saatten sonra da gözünde hiç bir kıymetin olmaz, bu bana dünden meraklıydı zaten diye.
evli olup olmadigini yada sevgilisi var mi hayatta ögrenemem kiöyle olsa zaten yaklasmam bile:)
:18::26: kizlar birsey daha danismak istiyorum .arkadaslarlarla az önce konuyu konustum her kafadan ayri ses cikti bide size danismak istedim.
(
Ya yeni mezundur senden kucuktur degilse de evli nisanlidir
Ayyyyyyyyyyyyy herif resmen zarf atmis sana, ogle arasinda takilalim diye
Bence bir ogle ssatinde supriz yapip git![]()