- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi Mevsimyaz06
-
Kesinti hiç bir bankada yok bildiğim kadarıyla yine de sorarsın. Düzenli bir aralığa gerek yok istediğin zaman alabilirsin. Para olarak almak daha kolay fakat altın olarakta geri veriliyormuş onunda her bankanın şartları aynı değil. Kuveyt in iyi olduğunu duydum ama makas aralığının en az olduğu bankayı tercih etsen en iyisi. Ben halkbank kullanıyorum altın hesabı. Maaş aldığım banka olduğu için.yoksa pek tercih etmezdim.Biraz birikmiş altınım var işçiliği olmayan. Ben hesap açıp burdan devam etmek istiyorum birikim yapmaya. Tavsiye eder misiniz? Zarar durumu var mı? Çekmek istesem birikimimi para olarak mı altın olarak mı alacağım? Düzenli mi altın almak zorundayım? Banka para kesintisi falan yapıyor mu arkadaşlar?
Teşekkür ederimKesinti hiç bir bankada yok bildiğim kadarıyla yine de sorarsın. Düzenli bir aralığa gerek yok istediğin zaman alabilirsin. Para olarak almak daha kolay fakat altın olarakta geri veriliyormuş onunda her bankanın şartları aynı değil. Kuveyt in iyi olduğunu duydum ama makas aralığının en az olduğu bankayı tercih etsen en iyisi. Ben halkbank kullanıyorum altın hesabı. Maaş aldığım banka olduğu için.yoksa pek tercih etmezdim.
Sizdemi maaştan dolayi orayı terciBen de halk bank kullaniyorum memnunum
Bide altında vade nasıl oluyor bi bilginiz varmiKesinti hiç bir bankada yok bildiğim kadarıyla yine de sorarsın. Düzenli bir aralığa gerek yok istediğin zaman alabilirsin. Para olarak almak daha kolay fakat altın olarakta geri veriliyormuş onunda her bankanın şartları aynı değil. Kuveyt in iyi olduğunu duydum ama makas aralığının en az olduğu bankayı tercih etsen en iyisi. Ben halkbank kullanıyorum altın hesabı. Maaş aldığım banka olduğu için.yoksa pek tercih etmezdim.
Yok benim hesabim var orada o yuzden bir de devlet bankasi oldugu icin tercihimSizdemi maaştan dolayi orayı terci
Bide altında vade nasıl oluyor bi bilginiz varmi
Vadeli hesapta sana altın yükselişi harici para vaadediyor sanırım vadeli mevduat hesabı gibi. Faiz yani. Ama hesap kesim ücretide olur diye düşünüyorumSizdemi maaştan dolayi orayı terci
Bide altında vade nasıl oluyor bi bilginiz varmi
Para olarak altın değeri üstünden alıyorsun. Altının düşük olduğu zaman yapıp en yüksek olduğu zaman bozarsan zarar etmezsin. Kesinti olmuyordu benim bildiğim. Düzenli altın almak zorunda değilsin paran oldukça gram altın üzerinden üstüne para yatıyor.Biraz birikmiş altınım var işçiliği olmayan. Ben hesap açıp burdan devam etmek istiyorum birikim yapmaya. Tavsiye eder misiniz? Zarar durumu var mı? Çekmek istesem birikimimi para olarak mı altın olarak mı alacağım? Düzenli mi altın almak zorundayım? Banka para kesintisi falan yapıyor mu arkadaşlar?
Halk bankası hesabım Benin de var altın hesabından bahseder misinizBen de halk bank kullaniyorum memnunum
Benim de maaş aldığım banka haşkbank, ancak ben mi beceremedim bilemiyorum, en az 1 gr alma hakkı veriyorlar. Ben istiyorum ki elimde 20 lira olsa da alayım. Siz de en az 1 gr mı alıyorsunuz halkbank da?Kesinti hiç bir bankada yok bildiğim kadarıyla yine de sorarsın. Düzenli bir aralığa gerek yok istediğin zaman alabilirsin. Para olarak almak daha kolay fakat altın olarakta geri veriliyormuş onunda her bankanın şartları aynı değil. Kuveyt in iyi olduğunu duydum ama makas aralığının en az olduğu bankayı tercih etsen en iyisi. Ben halkbank kullanıyorum altın hesabı. Maaş aldığım banka olduğu için.yoksa pek tercih etmezdim.
İş bankasında istersen 5tl lik bile alabilirsin vardır iyi incele korkma son onay vermeden almazsın ben böyle böyle üç senede 7bin lira biriktirdim hiçte az para değil hesapta kalan ufak tefek paraları sttım hep iyide olduBenim de maaş aldığım banka haşkbank, ancak ben mi beceremedim bilemiyorum, en az 1 gr alma hakkı veriyorlar. Ben istiyorum ki elimde 20 lira olsa da alayım. Siz de en az 1 gr mı alıyorsunuz halkbank da?
Teşekkür ederim, inceledim, halkbank ta yok malesefİş bankasında istersen 5tl lik bile alabilirsin vardır iyi incele korkma son onay vermeden almazsın ben böyle böyle üç senede 7bin lira biriktirdim hiçte az para değil hesapta kalan ufak tefek paraları sttım hep iyide oldu
Kardeş vardır iyi incele kardeşim vakıfbank tan çalışıyor onlardada var tl yada gr olarak seçenek var onu seçiyorsun ve işlem ücreti almıyor hiç bir bankaTeşekkür ederim, inceledim, halkbank ta yok malesefziraatten altın hesabı açtırdım, ancak maaşımdan eft yapmak zorundayım her altın alışta, o da para kesiyor..1 gr devam yapayım bari. 7 bin çok iyi para tabi, hele de 10-20 lerle birikerek geldiyse, tebrikler, darısı bana :)
Hay Allah razı olsun, vallahi varmış ! Boşuna hesap açtırdım diğerlerinden. Çok sevindim şu an, dediğiniz gibi tl yi işaretleyince çıktı :))) çok sağolunKardeş vardır iyi incele kardeşim vakıfbank tan çalışıyor onlardada var tl yada gr olarak seçenek var onu seçiyorsun ve işlem ücreti almıyor hiç bir banka
Sağlık olsun kapat onları ücret almıyor zatenlar zaten açık kalmasın hayırlı birikimlerin olsun inşallah çok çok biriktirirsinHay Allah razı olsun, vallahi varmış ! Boşuna hesap açtırdım diğerlerinden. Çok sevindim şu an, dediğiniz gibi tl yi işaretleyince çıktı :))) çok sağolun
Slm ben de hiç bir yerde net bilgi bulamıyorumSlm kızlar.. Bu konularda tüyolarınız var mı.. Bu işlere girmeye karar verdim de al sat.. Hiç bi bilgim yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?