• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bankada çalışacak geç çıkacak diye rest çeken erkek

TURKUAZ00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2012
41
0
26
Afyon
arkadaşlar arkadaşım nişanlı.düğünü olacak ama bankada memur olarak işe başlayacak kazandı.nişanlısıda devlet dairesinde memur haliyle erken çıkıyor.her gün her gün ben geç gelmene dayanamam sorun çıkarırım.zorlanınca bırakacağım diyorsan öyle evlenelim demiş.işten vazgeçmeyi göze alamıyorsan benden vazgeç demiş.arkadaşım şaştı kaldı.bu iş için yıllardır uğraşıyor tam meyvesini yemek durarken nasıl vazgeçsin.ne yapmalı sizce nasıl bir yol izlemeli böyle bir tutum içinde olan erkeğe

Çok kızıyorum böyle tercih yaptıranlara.
Evlilik paylaşmak da...
Neden karşındakine de saygı duymazsın be adam.
İstediği yerde çalışacak.
Dur bi bakalım bekle gör, zor mu olacak.
Baştan önünü kesmenin manası nedir?

hiçkimse için işten güçten vazgeçilmez.
karşısındaki onu sevip sayan düzgün bi adam olsaydı ona böyle bi tercih yaptırmazdı.
niye devamlı erkeklere uyması gereken biziz
onlar niye hiç bize uymaya çalışmıyor
allala ya

şimdiden böyleyse evlendikten sonra daha ne kadar şartı şurtu çıkacak bakalım...

Bankaların çalışma koşullarıda bayağı zor bildiğim kadarı ile.Belkide arkadaşınız çalışmakda zorlanacak yada nişanlası evlendikden sonra eve maddi katkısını gördükden sonra kendisi aman işten ayrılma diyecek .yaşayarak görülecek şeyler önceden çok önyargılı olmamak lazım her ikisi içinde ama bir dayatma olması hoş değil..

bende anlamıyorum ya evli olup ayrı memleketlerde çalışanlar var.ama adam kadın eve 2 saat geç gelecek diye sorun çıkarıyor

Direk başlığa cevap veriyorum ; Yürüsün gitsin...

arkadaşlar arkadaşım nişanlı.düğünü olacak ama bankada memur olarak işe başlayacak kazandı.nişanlısıda devlet dairesinde memur haliyle erken çıkıyor.her gün her gün ben geç gelmene dayanamam sorun çıkarırım.zorlanınca bırakacağım diyorsan öyle evlenelim demiş.işten vazgeçmeyi göze alamıyorsan benden vazgeç demiş.arkadaşım şaştı kaldı.bu iş için yıllardır uğraşıyor tam meyvesini yemek durarken nasıl vazgeçsin.ne yapmalı sizce nasıl bir yol izlemeli böyle bir tutum içinde olan erkeğe
hayat kolay değil. Yıllardır uğraşıyor demişsin, benden vazgeç demesi yanlış ..Belki özelde bir işe giricek mesaisi vs olucak.Mesela ben devlet memuruyum. Millet sanıyor ki 5 te çıkıp gidicek. Tapuda çalışıyorum. inanılmaz derecede yoğun. İş ne zaman biterse o zaman çıkıyoruz, 5,6,7,8,9,...

İşten çıkmaya niyeti olsa dahi,böyle fikrine, emeğine,mesleğine saygı duymayıp,kendi bencilliği için önüne şartlar sunan erkeği bıraksın.Bugün buna itiraz eder,yarın başka şeye.

Sen yıllarca oku mesleğini eline al...
Tam bu başarının meyvesini yemeye başlayacakken...
Adamın teki gelsin "ya işin ya ben" desin:53:
Adam bilmiyormuydu bu kızın"bankacı"olacağını??
Cııkk arkadaşın o ilişki denen meyveyi yemesin bence:ssz:

valla 1-2 saat geç çıkacak diye böyle bi tercih cok yanlıss
arkadasın güzel bi dille bu işi istedıgını ugrastıgını anlatsın ve tercıh etme gıbı bıseyın sozkonusu olmadıgını ılerıde belkı daha farklı bi iş olur belkı kamu olur ama şuanda burda calısmak ıstıyorum desin..
benım arkadasımda bankacı,eşi ögretmen adam eve 3te gelıyo kız 7de
bende bankacıyım,gerçi biz aynı zamanlarda cıktıgımız için bizde sorun yok bırlıkte giriyoruz eve

ama mutlaka ve mutlaka girsin işe
tavız tavızı dogurur,adam ondan bu sebeple vazgecmez,geçsede kendi bilir..

"Haklısın canım.. Tabikide işim senden önemli değil diyeceğimi sanıyorsan yanılıyorsun.. Her şey için teşekkürler, hoşçakal.." deyiversin arkadaşın..
Adam köpek olmazsa adımı değiştiririm..

valla benim geleceğimi yakmaya calısan bir adamla hiç işim olmaz ,kimse kusura bakmasın ,okumak kolay değil iş bulmak hiç kolay değil ve kimse bu hakkı elimden a-la-maz

şimdi bu resti çekti eğer dediği olursa kız boyuneğerse

ilerde kim bilir ne restlerle karşılaşııcakk

esas işine gelmiyosa o vazgeçsinn paşaya bakkk

Back
X