bankada çalışan arkadaşlara sesleniyorum... ne giymeli ?

Mail banada geldi sabah intranet linki de çalışmıyor bahsettiklerinize ilaveten .konaklama talebi oluşturamadım.
aynen bu saat oldu çözemedim durumu. beni arayan iş teklifi yapan iky'yı arıyorum açmıyor o da. ne yapsam bilemedim... mesai bitecek 2 saate. ne ara bilet alıp ne ara gidicem benim yolum cok uzak.

ek'teki dosya sende de yok demi acaba orda ne yazıyor. oryantasyon da resmi diğer günler yarı resmi diyor , yarı resmi derken o nasıl ki:26: odalarda havlu var mıdır çok sorum var çok

ek'teki dosya sende de yok demi acaba orda ne yazıyor. oryantasyon da resmi diğer günler yarı resmi diyor , yarı resmi derken o nasıl ki:26: odalarda havlu var mıdır çok sorum var çok

Konaklama sorununu halletiniz mi?

Eğer halledemediyseniz 212 319 60 58 eğitim ve konaklama birimini arayın konaklama-eğitim herşeyi öğrenin

odalarda tabiki havlu var otelde . bu arada ben de turizm mezunuyum :)

uzun uğraşlar sonucu bende bilgi aldım :) biletlerimi de gidiş dönüş ayarlardım. havlu bence de vardır, başta endişem vardı ama otelin adını duymam yetti gayet güzel bi yerde olcaz :) : resmi kıyafette pantolon etek ceket giyilir herhalde, bi takımı ayarladım bakalım, içine ne giysem düşünüyorum :27: inşallah güzel geçer eğitimimiz.

Son düzenleme:
haziranda iş başı yapıcam , ilk iş deneyimim ve bankacı oluyorum artık. gördüğüm kadarıyla finansbank'ın çok katı giyim tarzı yok. siz banka için nasıl kombinler yapıyorsunuz ? pantolon ve etek için hangi renkleri kullanıyorsunuz ?? üst sadece beyaz mı olmalı ?? bankaya en uygun kıyafetleri hangi markalarda buluyorsunuz ?

tatlım hayılrısı olsun öncelikle :) ilk olarak dolabında bir iki takım etek-ceket veya pantolon-ceket olmalı işine yarıcaktır :) kumaş pantolonlardan mutlaka al özellikle siyah kumas pantolon büyük kurtarıcı ben genellikle kumas pantolonu gömlek veya şık bir bluz ile kombinliyorum yani bankacılıkta giyim önemli aslında her daim şık olmalısın :34:

Back
X