banlana banlana bi hal oldum

Hep aynı mevzu, konu açıp yorum yazanlara, aynı fikirde olmayanlara ayar vermeye çalışırsan banlanirsin bu kadar net.

Konuyla ilgisiz ama sizi görünce yazmak istedim. Hayırlı doğumlar diliyorum size Elmayra. Bebişinizle musmutlu olun inşallah :KK3:.

Okypete'nin 2 sene 7 ay gibi bir süre siteden banlandığını biliyor muydunuz peki ? neredeyse 3 sene siteye gelmedi.

Konuyu kapattım diye biliyordum ama kapanmamış...

Merhaba,
kim kayırılıyor Allah aşkına, bir söyleyinde bende bileyim, bu sitede editörler bile ceza alıyor. Kim kayırılıyor?
Banlanan herkese sorarsan masumlar, misal bu konuyu açan üye banlana banlana bir hal oldum demiş, 2 banı var, birini ben vermişim.
Çoğunuz BDV'de yazan üyelersiniz, size banlamama neden olan yorumunu yazayım, siz karar verin.
Bu nasıl üsluptur, yoruma tıklayın, geçtiği konuyu okuyun bakalım.
kusura bakma hiç öyle değil. torbacın kim no sunu versene ben de alıyım ne alıyosan.

2. banı Kazen vermiş, sebebi konu dışı olması, BDV kuralları belli, kocaman yazı var Bölüm Kuralları diye, kalkıpta Gebelik bölümü/ Bebek İsimleri başlığına açacağınız konuyu BDV'ye açarsanız konu dışı sayılır.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-verir-misiniz-bsyanlar.753829/#post-36901049
Canım henüz hamile değilim, hamile olmayıp hayalini kurup sormam suçmuş, boşuna yazmayın, teşekkür ederim

Diğer bir arkadaşta demiş ki bana küfür ettiler, yetkililere özelden yazdım tık yok, yazdığı yetkili benim, ben Çarşamba'dan beri yokum, anneannem vefat ettiği ve ona son vazifemi yapmak için siteyle ilgilenemediğim için sizden özür dilerim.
Ölüm iznimiz bile olamayacakmış demek ki.
Hangi kayırmak? Site kurallarına uymayın, ceza alın sonra kayırma lafının arkasına sığının, kusura bakmayın, bu sitede kayırılan kimse yok.
Pro'lar mı kayırılıyor? Hangisi? Pro olupta ceza almayan sayısı bir elin parmaklarını geçmez, onlarda kayırıldıkları için değil, kurallara uydukları için ceza almadılar.

_______
Bu notu yazma ihtiyacı duydum, Pro üyeler site yetkilisi değildir, onlar yalnızca üye, banlama, konu kapatma, ceza verme gibi yetkileri yok.
Editörler yetkili ama onlarında banlama yetkisi yok.
Adminler banlama yapar, süper şişik egolu diye düşündüğünüz, gık diyeni banladığını iddia ettiğiniz kişiler Adminlerdir, o Adminlerden biri benim, benim egoma sövün lütfen, banlamalarla uzaktan yakından ilgisi olmayan Pro'lar ve Editörleri suçlamayın boşuna.

Son düzenleme:
Back
X