banlana banlana bi hal oldum

XXXX bana ozelden kufur etti kib ledim size msj attim ne oldu o is sahiden ? Yoksa oda ozel uyelerden mi istedgini yapip ban yemeyenler den

Şeklinde bana yaklaşırsanız üzgünüm ama sonuçlarına katlanırsınız. Bu haksızlığa karşı dik duruş değil, karşısında kini salak yerine koyup gaza getirme olayıdır.

Konu kapatılmıştır !

Bdv yorumu neye göre yaparız ya deneyimlerimize göre yada hür vicdanımız göre , ben lafımı ortaya korum isteyen alır istemeyen bırakır kaçar

Evet canim olmasa keske ama var
Bir uye bana ozelmsjda küfur etti kibliyorum ozelden yetkililere msj yaziorum hala tik yok
lorin mutlaka ilgileniyorlar ama banlanmış üye...bende pro üyeyim bazen düşüncerinden ötürü seni istemeyenler polimik ortamı yaratmaya çalışırlar..cevap vermezsen ceza falan almazsın ona uyarsan sende ceza alırsın..bu şekilde işliyor..

Kimse kurallari okumadan (yeni üye oldugumda bende :oops:) konu aciyor yorum yapiyor, sonra banlaninca ben naptim ki diyor, o kayrilmis sandiginiz üyeler KK' nin kurdu, yani kötü anlamda degil, neyi nezaman nasil yazicaklarini biliyorlar ve banlanmiyorlar, kurallara uyuyorlar yani, akillica söylemek istediklerinide söylüyorlar, alkislamak lazim :KK9: Zamanla sizde cözersiniz...Kiskanmayin ne olur kurallari okuyun...:KK14:

Durun siz kardessiniz !!
Bu kardeslik mevzusu da icimde kaldi.
Ben o mudurun irkci karisiyla kardes degiliiiiiiimmm !!
Ogrendim fisekci oymus. O Sephora85 sen cok feraset sahibi bir kardessin. 31 yasinda ablan olarak soyluyorum bunu.

Benim konumda bir yorum yapmistin. Gruptan dislanmamak icin lider konumunda olanin pesinden gidilir gibisinden bir seyler soylemistin.
Aynen dedigin gibiymis durum. Mudurun karisi faşizan duuygularla etkisi altina almis digerlerini de. E benim eşimin rutbesindense mudur karisi tercih edilir tabi.
Ben de 2-3 gun oldu ogreneli. Aklima sen geldin hemen.
Ya bişey dicemo_O
Bu müdürün ırkçı karısı kim,müdür kimo_O
Burdan birinden mi bahsediyorsunuz ciddi merak ettim

banlana banlana bi hal oldum arkadaşlar, yazdığım msjlarda da bişey yok, saygısız bişey yazdığım da yok, nerde düşünce özgürlüğü burda bile yok. şimdi bu yazımdan dolayı da banlarsınız beni ama, içimde kalmasın dedim.:KK43:
aynen imzamı atarım 80 ceza puanımın hangi hakaretlerden geldiğini bende merak ediyorum..

aynen imzamı atarım 80 ceza puanımın hangi hakaretlerden geldiğini bende merak ediyorum..
seni polimiğe sürükleyen insanlara karşı bir şeyler yazdıysanda banlanabillirsin,tartışmaya dönüştüyse,

Sacmalayan sizsiniz acik ve net bir soru sordum size mune ye msj attim bna gelen kufurlu msjlari kibledim uye baska bi hata yapmis banlanmis vs bu beni ilgilendirmez cezasi arttirilir o zaman zaten baska biseyden banlandi die yaninami kalacak ayricaa ayni saygiyi bende size sunardim ama seviye meselesi biraz szn gbi terbiye anlasiyina sahip degilim

daha bir haftalık üyesiniz ama maşallahınız var :KK59:

kaçıncı üyeliğiniz bu kuzum sizin :KK14:

beğenmiyorsanız "çıkış" butonu hemen şurada..:KK59:

Aslında konu sahibi siz de kendinizi ayrıcalıklı hissedebilirsiniz. Çünkü daha önce BDV'de böyle bir sürü konu açıldı ama 15 sayfa devam etmesine izin verilmedi. Çünkü bu tarz konular açmak site kurallarına aykırı. BDV'de de yeri değil. Ama konunuzu editörler okuyor Kazen okuyor ama kapatılmıyor.

Bakın ben pro üye olmadığım dönem de oldu pro üye olduğum da cidden bir farkı yok. Bir sürü ban de yiyorum. Sizden farkım ban yedikçe ne yapmasam da ban yemesem derdindeyim. Açıkçası 4 gün siteye giremedikten sonra en fazla Mune benden sitem dolu bir mesaj almıştır o kadar. Cesaret edemezdim böyle başlık açmaya.

s

sanırım polemiğe katılmaktan yemişimdir şimdi bastı kafam:KK51:
benimde 70 ceza puanı sen yazınca merak edip baktım:KK53:polimikten hepsi..uymayacaksın işte..o gün yöneticilerde yoksa yandın gitti:KK53::KK14:

Benim bildiğim eskiden aşağıdaki mesajınızdan ötürü ban yediniz diye uyarı gelirdi. Şimdi gelmiyor mu?
geçenki banda uyarı vardı da yeni sistemde banlanınca sitede konu dahi okutmuyor hiçbir yere giremediğimden uyarıyıda nerden geldiğinide göremiyorum onu düzeltmek lazım sadece mesaj yazmayı engelleseler ya geçenki gibi..siteye ulaşım bile yok banlanınca yönetime hakkını savunamıyorsun bilgi alamıyorsun..

Sanal bile olsa yerini bilmenin cok guzel bir davranis oldugunu dusunuyorum.
Hakeza konulariniza sizinle ayni fikirde olmayan arkadaslar yorum yapinca bile saygi ile karsilamak gerekir. Herkezin kendi fikri sonucta.. Kimse sizinle ayni dusunmek zorunda degil. Tabiki karsilikli olarak yapilan zit gorusleri de belli bir saygi cercevesi icinde yaparsak daha iyi olur dusuncesindeyim..Empati yaparak sevgi ve saygi icinde yazismak en guzeli. sanal bile olsa kalp kirmamak dilegiyle..

nerden baktın bana kazen dediydi ceza puanımı bende merak ettim yerini
canım çıkış yap tekrar gir eski kk sayfası açılıyor..sağ başlarda kullanıcı kontrol paneli var oradan bakabilirsin..

Back
X