Bantlar çıktıktan sonra çıkıntı

Tweety26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
808
14
98
Ankara
Kızlar dün bantlarım çıktı ancak doktorum derimin ince olduğunu, zamanla burnumda dalgalanmalar yaşayabileceğimi, en önemlisi de eski kemerimin olduğu yerde eline biraz pürüz geldiğini ve zamanla çıkıntı oluşabileceğini söyledi. Bunun için de masaj verdi ancak benim çok moralim bozuldu. Şu an çıkıntı falan yok ama olmama ihtimali de var di mi ? Kesin çıkar mı orda çıkıntı ? Burnuma sevinemedim bile :(

Kızlar dün bantlarım çıktı ancak doktorum derimin ince olduğunu, zamanla burnumda dalgalanmalar yaşayabileceğimi, en önemlisi de eski kemerimin olduğu yerde eline biraz pürüz geldiğini ve zamanla çıkıntı oluşabileceğini söyledi. Bunun için de masaj verdi ancak benim çok moralim bozuldu. Şu an çıkıntı falan yok ama olmama ihtimali de var di mi ? Kesin çıkar mı orda çıkıntı ? Burnuma sevinemedim bile :KK43:

Aynı şey benimde başıma geldi doktorum birşey dememişti sadece masaj önerdi zamanla daha çok oluşmaya başladı ama geçiyor gibi masajları ihmal etme derim baya etkisi oluyor

Ödemler biraz indi alçıdan çıktığında baya şişmişti. Dün bantları alıp dokunduğunda fark etti galiba
Merhaba Tevfik sözenden randevu almaya çalışıyorum instagramdan ulaştım ancak randevu için bir numara vermedi. Nasıl randevu alabilirim ulaşabileceğim bir numara varsa özelden yazar mısınız ?

Back
X