Bantlar çıktıktan sonraki süreç

ben ilk ay burnuma dokunamamıştım bile burnum hariç her tarafıma fondoten sürebiliyordum ama burnuma elimle bile süremedim hassaslaştığı için. tam da okul dönemime denk gelmişti. :KK43: bence de dokunmayın ilk 3 ay önemli.
Haftaya falan sürebilirim diye ümit ediyordum artık ama bu sertlik geçmicek uzun süre galiba.

ben ilk ay burnuma dokunamamıştım bile burnum hariç her tarafıma fondoten sürebiliyordum ama burnuma elimle bile süremedim hassaslaştığı için. tam da okul dönemime denk gelmişti. :KK43: bence de dokunmayın ilk 3 ay önemli.
benimde okul dönemime geldi :( burnumun ucu pütür pütür yanaklarımda ufak sivilceler var ama onları artık takmıyorum bi gidiyor bi geliyor çünkü şu burnum biraz uzasın başka bir şey istemiyorum çok kısa :D

benimde okul dönemime geldi :KK43: burnumun ucu pütür pütür yanaklarımda ufak sivilceler var ama onları artık takmıyorum bi gidiyor bi geliyor çünkü şu burnum biraz uzasın başka bir şey istemiyorum çok kısa :KK70:
kısa gibi gelmesinin sebebi alışık olmadığınız için bence. amaan ben okula burnum davul gibi şiş göz altlarım mor gittim. elimde olan bir durum değildi. insanlar ameliyat olduğumu biliyordu o yüzden sıkıntı yaşamadım. sivilce olmasının sebebi cilt tahribe uğruyor ağır bir işlem çünkü. cildin dinlenmesi gerekiyor. zamanla geçiyor tabiki benimki hormonel bir sıkıntı olduğu için hiç geçmedi onun için tedaviye başladım bir de :(

kısa gibi gelmesinin sebebi alışık olmadığınız için bence. amaan ben okula burnum davul gibi şiş göz altlarım mor gittim. elimde olan bir durum değildi. insanlar ameliyat olduğumu biliyordu o yüzden sıkıntı yaşamadım. sivilce olmasının sebebi cilt tahribe uğruyor ağır bir işlem çünkü. cildin dinlenmesi gerekiyor. zamanla geçiyor tabiki benimki hormonel bir sıkıntı olduğu için hiç geçmedi onun için tedaviye başladım bir de :KK43:
alışık olmadığım için evet ama zamanla uzar diyorlar kalkıklık inidikçe. Sizce uzar mı burnum :KK43:
ben iki günde bir hakiki hinds cevizi yağı sürüyorum masaj yapıyorum sonra yıkıyorum iyi gwliyor öneririm. Bazı günlerde sarı kantaron yağı kullanıyorum. oda zaten cildi yeniliyor. kantaron yağının yüz kremini de alabilirsiniz aktarlardan :)

alışık olmadığım için evet ama zamanla uzar diyorlar kalkıklık inidikçe. Sizce uzar mı burnum :KK43:
ben iki günde bir hakiki hinds cevizi yağı sürüyorum masaj yapıyorum sonra yıkıyorum iyi gwliyor öneririm. Bazı günlerde sarı kantaron yağı kullanıyorum. oda zaten cildi yeniliyor. kantaron yağının yüz kremini de alabilirsiniz aktarlardan :)
şişlikler inince ne olur bilemiyorum görmeden yorum yapamam doktorlar kadar da bilgili değilim tabiiki. sivilceler için tavsiyeniz için teşekkür ederim deneyeceğim ama dediğim gibi hormonel olduğu için sadece yüzümde değil sırtımda da var. tedavime destek için bir denerim kantaronu :KK15:

şişlikler inince ne olur bilemiyorum görmeden yorum yapamam doktorlar kadar da bilgili değilim tabiiki. sivilceler için tavsiyeniz için teşekkür ederim deneyeceğim ama dediğim gibi hormonel olduğu için sadece yüzümde değil sırtımda da var. tedavime destek için bir denerim kantaronu :KK15:
sizin burnunuzda bir uzama oldumu ? ınstagramdan ekledim bu arada :D

sizin burnunuzda bir uzama oldumu ? ınstagramdan ekledim bu arada :KK70:
bana burnumun uzunluğu değişmedi gibi geliyor yani zaten doğal bir görünüm olmasını belirtmiştim doktoruma öyle barbie bebeklerinin burnu gibi olmasın dedim. başkalarına sorunca burnun küçülmüş diyorlar bana farklı gelmiyor nedense. ama ben uzayacağını sanmıyorum. şişliklerden ötürü size kısa gibi görünmüş olabilir belki. bilemiyorum şuan için en doğru yorumu doktorunuz şişlikleriniz tam tamına inince yapabilir. evet kabul ettim ben de :D

bana burnumun uzunluğu değişmedi gibi geliyor yani zaten doğal bir görünüm olmasını belirtmiştim doktoruma öyle barbie bebeklerinin burnu gibi olmasın dedim. başkalarına sorunca burnun küçülmüş diyorlar bana farklı gelmiyor nedense. ama ben uzayacağını sanmıyorum. şişliklerden ötürü size kısa gibi görünmüş olabilir belki. bilemiyorum şuan için en doğru yorumu doktorunuz şişlikleriniz tam tamına inince yapabilir. evet kabul ettim ben de :KK70:
Bana zaman içinde ki değişimi paylaşır mısın:D

Back
X