Bantlarım alındı kendimi görünce tanıyamadım :(

Kızlar bende 6 şubat çarşamba günü oldum. Bugün dördüncü gün. Şu an alçıda. Bu Çarşamba çıkacak. Alçıda çok kaşınıyor. Benim de eskiden çok büyük ve kemerli bir burnum vardı. Şimdi de çok şiş burdaki yorumları okudukça da korkuyorum. Çarşamba gününü heyecanla bekliyorum

Ameliyat olan herkese gecmis olsun hangi dr a ve kac tl ye yaptirdiniz söylermisiniz
Canım ben buca tıpa gittim. Uğur elçi ye. Nefes alamıyorum diye. O da ameliyat dedi bende madem estetik de yapalım dedim tamam dedi. Ameliyat günü tamer kanoğlu geldi. Estetik kısmını ben yapacağım uğır bey işe birlikte gireceğiz dedi. Tamer beyden memnun olan çok kişi var ama bir iki kişi de hiç memnun değil. Bakalım sonucu göreceğiz. Aneliyat 5500 tl

Canım ben buca tıpa gittim. Uğur elçi ye. Nefes alamıyorum diye. O da ameliyat dedi bende madem estetik de yapalım dedim tamam dedi. Ameliyat günü tamer kanoğlu geldi. Estetik kısmını ben yapacağım uğır bey işe birlikte gireceğiz dedi. Tamer beyden memnun olan çok kişi var ama bir iki kişi de hiç memnun değil. Bakalım sonucu göreceğiz. Aneliyat 5500 tl
Doktorun adını ilk defa duydum canım nasıl memnun kaldın mı

Merhaba arkadaşlar burun ameliyatı olupta bilgi sahibi olan birinin yardımına ihtiyacım var :KK43: bugün 12. Günüm bantlarım alındı aynaya bakınca kalıp gibi bir burunla karşılaştım yandan kalkık hoş gibi gorunsede önden çok kötü görünüyo :KK43: şişliklerin var evet ama inince bile güzel görünmeyecek gibime geliyo eski burnum kemerliydi sol tarafımdan nefes alma sıkıntım vardı doktor kemeri düzeltip ucunu topladı. Bazıları ilk alçıdan çıktığında nasılsa öyledir burnun diyolar bazilarida çok değişecek takma diyorlar bu konuda tecrübeli kişiler bana yardımcı olsun lütfen psikolojim bozuldu bazen keşke yaptırmasaydım diyorum...:110::110:
Geçmiş olsun canım kime ameliyat oldun şuan ne durumdasın

Doktorun adını ilk defa duydum canım nasıl memnun kaldın mı
İlk izlenimlerim olumlu. Nefes almam çok iyi. Ama burnumun şekli ile ilgili yorum yapmak için çok erken. Çünkü daha alçıda. Çıkınca göreceğim. Birde şişliklerin inme süreci var tabi

Daha cok yeni ama. Biraz oturmasi lazim. 6ay kadar bekleyin diyorlar. Caninizi sikmayin.

Merhaba arkadaşlar burun ameliyatı olupta bilgi sahibi olan birinin yardımına ihtiyacım var :KK43: bugün 12. Günüm bantlarım alındı aynaya bakınca kalıp gibi bir burunla karşılaştım yandan kalkık hoş gibi gorunsede önden çok kötü görünüyo :KK43: şişliklerin var evet ama inince bile güzel görünmeyecek gibime geliyo eski burnum kemerliydi sol tarafımdan nefes alma sıkıntım vardı doktor kemeri düzeltip ucunu topladı. Bazıları ilk alçıdan çıktığında nasılsa öyledir burnun diyolar bazilarida çok değişecek takma diyorlar bu konuda tecrübeli kişiler bana yardımcı olsun lütfen psikolojim bozuldu bazen keşke yaptırmasaydım diyorum...:110::110:
Fotoğrafını atabılır mısın? Benımde bugun 7. Günüm birazdan doktor ateli alacak ve domuzcuga benzıyorum psikolojim çok bozuk

Kızlar bende 15 gün önce ameliyat oldum. Çok şiş olmasına rağmen burnumun şeklini çok beğendim ancak benim buradaki çoğu arkadaşın tam tersi sorunum var. gülerken diş etlerim çok gözüküyor. Sanki burnum üst dudağımı yukarı çekiyormuş gibi. Dudağımda vs herhangi bir hissislik yok eskisi gibi kullanabiliyorum. Ama üst dudağımın yukarı kalkması çok rahatsız edici. Sizce geçici bir durum mu bu ?

Kızlar merhaba ameliyat olalı 35 gün oldu. Burun ucum işaretlediğim gibi ve ellediğimde kemik geliyor elime. Sizce normal mi? Düzelir mi sizce

Eklentiler

• 49C7906E-60FE-421B-94C3-C009D08D52E1.webp
    49C7906E-60FE-421B-94C3-C009D08D52E1.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 119
  • 46361715-7A87-484B-8B72-0138C808D3C7.webp
    46361715-7A87-484B-8B72-0138C808D3C7.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 104
  • C7860B11-45E8-43A4-948E-8E57DB730B8B.webp
    C7860B11-45E8-43A4-948E-8E57DB730B8B.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 109
Back
X