Bantlarım alındı kendimi görünce tanıyamadım :(

Bu sicaklarda güneş gözlüksüz dolasmak resmen işkence. Benimki 3 ay dedi. Acaba kemiğin kirilmasi yada törpülenmesi arasinda sureç olarak bi fark varmidir. Benimki sadece törpülendi
Emin degilim ama benimkide torpulendi sanirim. Kemikli kemerli bir burnum yoktu cunku. 6 ay dedi.

Merhaba doktorunuz kimdi acaba? Benimde bugün 5. Günüm tamponlar ve atel alındı bugün ama doktorum bakmama izin vermedi. Bandaj yaptı tekrar ama incecik. Şu anda istediğimiz görüntü bu değil daha zamanı var aklında öyle kalmasını iatemem. Bandajdanda bakabilirsin zaten dedi. Benimde şiş ve kalkık şu anda. Doktorum her konuda açıklayıcı sağolsun neyse onu söylüyor. Yüzümdede şişliğim var biraz. Siz banada umut oldunuz vallahi bu kdr inecekse harika :))

Eklentiler

• 8BC0399C-65D2-46DD-8988-C09D9598951B.webp
    8BC0399C-65D2-46DD-8988-C09D9598951B.webp
    15 KB · Görüntüleme: 200
Merhaba doktorunuz kimdi acaba? Benimde bugün 5. Günüm tamponlar ve atel alındı bugün ama doktorum bakmama izin vermedi. Bandaj yaptı tekrar ama incecik. Şu anda istediğimiz görüntü bu değil daha zamanı var aklında öyle kalmasını iatemem. Bandajdanda bakabilirsin zaten dedi. Benimde şiş ve kalkık şu anda. Doktorum her konuda açıklayıcı sağolsun neyse onu söylüyor. Yüzümdede şişliğim var biraz. Siz banada umut oldunuz vallahi bu kdr inecekse harika :))
yanaklar ödem dolu:)

Sizin burnunuz gayet iyi olmus. 5 gunluk olmasina ragmen abartili kalkik degil. Dahada inecek zaten. Sonra daha cok inmesinden bile korkacaksiniz.

Bantlar alındıktan sonraki haline kıyasla oldukça iyi :) daha iyi olacak inşallah ama o bantlar alındığı anı hiç unutmicam:)
Çok sevindim. Benim de bu hafta çıkacak alçı ve tampon o zaman göreceğim. Sinan Ulusoy’a oldum bende çok tedirginim beğenmeyeceğim gibi geliyor

Arkadaslar 2 bucuk ay olacak nerdeyse ameliyat olali. Ama hala eski halin daha güzeldi gibi yorumlar alıyorum. Sizlerde böyle seyler duyuyor musunuz? :KK43:

Arkadaslar 2 bucuk ay olacak nerdeyse ameliyat olali. Ama hala eski halin daha güzeldi gibi yorumlar alıyorum. Sizlerde böyle seyler duyuyor musunuz? :KK43:
Canım banada çok değiştin diyolar ne anlamda dediklerini anlamak imkansız sormakta istemiyorum kötü birşey duyacağım diye :/

Canım banada çok değiştin diyolar ne anlamda dediklerini anlamak imkansız sormakta istemiyorum kötü birşey duyacağım diye :/
Eski burnun seni daha cekici gösteriyordu. Burnun küçülünce yüzün küçücük çocuk yüzü gibi kalmıs gibi sözler duyuyorum. Kavis sanki yüzümü basik gösterdi

Eski burnun seni daha cekici gösteriyordu. Burnun küçülünce yüzün küçücük çocuk yüzü gibi kalmıs gibi sözler duyuyorum. Kavis sanki yüzümü basik gösterdi
İnsanları boşver sen nasıl hissediyosun kendini burnunu begeniyomusun

Mesela banada yüzün küçülmüş diyenler var bir 6 ay geçsin bakalim sonuç ne olcak canını sıkmamaya çalış çevrendekileri duyma bir süre. Olmazsa revizyon olur istediğini söylersin doktora

Mesela banada yüzün küçülmüş diyenler var bir 6 ay geçsin bakalim sonuç ne olcak canını sıkmamaya çalış çevrendekileri duyma bir süre. Olmazsa revizyon olur istediğini söylersin doktora
Ben bazen beğeniyorum kendimi. Bazende bu burun yakismadi bana diyorum . Gercekten yüzüm küçüldü galiba

Back
X