Banu Çiftçi hastaları bilgi verir misiniz lütfen?

Merhabalar. Banu hanım doğum için ne kadar ücret alıyor acaba. Hastanede olduğunda normal hastane ücreti mi alınıyor sadece yoksa dr da eksta ücret talep ediyor mu?

Merhaba. Ben 35. haftamdayım hamileliğimin. Doktorumu değişmeyi düşünüyorum. Ama ücreti ne kadar her hangi bilgi bulamadığım için de direkt gidemiyorum randevuya. Acaba ücreti ne kadar bilen var m ?

Aynı zamanda doğum ücretleri ile de bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? normal, epidural normal ya da sezeryan.

Lütfen bilgisi olan varsa acil bilgi versin. Çünkü bu hafta doktor kontrolüm var randevu alıcam.

Şimdiden teşekkürler.

ben de banu çiftçi hastasıyım. pek soru sorulasından ve konusmaktan hoşlanmıyor ama alanında cok basarılı biri. azıcık da sinirli bir yapısı var. ben de her doğuma girip kendi mı yapıyor doğumu onu merak ediyorum. bir de cep telefonunu hiç arayacak durumum olmadı ama doğum gece olursa onu ararsak gelir mi sizce?

Aaa çok şaşırdım şu an. Aynı Banu Çiftçi'den mi bahsediyoruz diye?? ilk gebeliğimde yani 2009 da ilk kez gitmiştim kendisine. normal doğumdan korktuğum için istemiyordum ama banu hanım'ın ikna etmesiyle normal doğurdum ve oğluşum 9 yaşına bastı dün. şimdi ikinci gebeliğim ve 3 ay önce tekrar gebelik sebebiyle çaldım kapısını :) doktor randevumdan sonra Banu hanım ile ilgili konuşurken bir arkadaşım bahsetti bu sayfadan, böyle böyle yazmışlar diye. inanamadım ama şimdi görünce çok şaşkınlık içerisindeyim. kendisi anlayışlı, sabırlı, güleryüzlü ve hastalarıyla çok ilgilenen biri. mesela geçen ay tarama testlerini anlatırken sen şimdi şunu da soracaksın ama ben sormadan cevaplayayım diye bir sürü açıklama yaptı. benim de doğum sancım gece 3 te başlamıştı. aradık hemen geldi. tabi sadece doğum değil her zaman ulaşabildim kendisine. ilk gebeliğim çok sıkıntılıydı, düşük tehlikem sebebiyle. sonuç olarak ben yine de sizin farklı bir banu çiftçi'den bahsettiğinizi varsayacağım yoksa işin içinden çıkamıyorum :)

bence her doğuma girmiyordur ancak riskli doğumlara girer. ayrıntılı ultrason da cok onemli ona bile girmiyor radyolojideki doktorlar bakıyor diye biliyorum.. evet cok bilgili onun her dediğine cok güveniyorum. keşke biraz daha konuşmayı sevse :) insan biraz çekiniyor ondan. medical park kurallarına göredoktorların hastalarına 10dak. ayırması gerekiyormus diye duymuştum.. belki uzar muhabbet diye düşünüyordur. çok mu polyannacı baktım olaya bılmıyorum ama :)

neden böyle düşündünüz bilmiyorum ama eltim de ben de banu hanım'ın hastasıydık 2 yıl arayla. evet benimki riskli bir gebelikti ama eltiminki kusursuzdu adeta. eltimin gebeliğindeki tek sorun minik prensesin her ultrason günü cinsiyetini saklamasıydı. ne çikolatalar yediler, ne çok turlar attılar. sonunda banu hanım ve eltimin azmiyle aynı gün 3. ultrasonunda öğrendik gelenin prensesimiz olduğunu :) ikimizin de doğumuna girdi. ikimiz de normal doğurduk. ne zaman arasak da hep ulaştık. allah razı olsun bize çok yardımcı oldu her konuda. iğneden korkan ben normal doğurdum onun sayesinde :))

Kızlar ben Banu Çiftçiye gidiyorum,, çok araştırdım hep olumlu gördüm internetten bş de sizden bilgi almak istiyorum. Yeni başladım ona.. Biraz bilgi werir misiniz Banu Çiftçi hakkında????... şimdiden teşekkürler....:eek:
Çok şeker bir insan. Bebeğinizle sanki kendi bebeği doğacakmış gibi ilgileniyor. Hata çoğu zaman sizden daha çok heyecanlanıp seviniyor. Gece yarısından sonra bile telefonla arasanız her türlü yardımı ve desteği veriyor. Çok doğru bir tercih.

Merhabalar. Tam tamına 1 yıldır Banu Çiftçiyi takip ediyorum. Güncel olarak makalelerini instagram hesabını takip ederim. Henüz evli bile değilim fakat arkadaş ortamımda herkes ileride çocuğumun doktorunun Banı çiftçi olacağını bilir gebelik uygulaması bile bende yüklü ☺️ O ilk sayfaları okuyunca bi kanım çekildi dedim yok Banu Çiftçi değildir zannetmiyorum. Yapım gereği aşırı duygusal bir insan olduğum için nasıl yani diyerek gözlerim dolmadı değil sonra hemen videolarını açtım izledim eski moduma döndüm gebelik uygulamasında ki videoları incelerken özellikle o kadar kolaylıkla anlayabileceğimiz sade bir dil seçmiş ve güler yüzle heyecanlıymışçasına yansıtarak konuşmuş ki; yani sanırım o sıralar hayat döngüsü yolunda gitmiyor olabilir. Ağır bir duruşu var zaten kesinlikle ona çok yakıştırdığım ama Afrika da gönüllülere hizmet sağlayan bir doktorun öyle çokda bahsettiğiniz gibi olabileceğine inanasım gelmiyor. Banu Çiftçiyi çok seviyorum ve beğenerek takip ediyorum.Umuyorum ki ilerde bebeğimi onunla takip etmek nasip olur

Merhabalar. Tam tamına 1 yıldır Banu Çiftçiyi takip ediyorum. Güncel olarak makalelerini instagram hesabını takip ederim. Henüz evli bile değilim fakat arkadaş ortamımda herkes ileride çocuğumun doktorunun Banı çiftçi olacağını bilir gebelik uygulaması bile bende yüklü ☺ O ilk sayfaları okuyunca bi kanım çekildi dedim yok Banu Çiftçi değildir zannetmiyorum. Yapım gereği aşırı duygusal bir insan olduğum için nasıl yani diyerek gözlerim dolmadı değil sonra hemen videolarını açtım izledim eski moduma döndüm gebelik uygulamasında ki videoları incelerken özellikle o kadar kolaylıkla anlayabileceğimiz sade bir dil seçmiş ve güler yüzle heyecanlıymışçasına yansıtarak konuşmuş ki; yani sanırım o sıralar hayat döngüsü yolunda gitmiyor olabilir. Ağır bir duruşu var zaten kesinlikle ona çok yakıştırdığım ama Afrika da gönüllülere hizmet sağlayan bir doktorun öyle çokda bahsettiğiniz gibi olabileceğine inanasım gelmiyor. Banu Çiftçiyi çok seviyorum ve beğenerek takip ediyorum.Umuyorum ki ilerde bebeğimi onunla takip etmek nasip olur

Merhaba doktor olarak kendisini seversen çok büyük hata yaparsın. Kendisi hastalarını pek takip etmiyor. Verdiği ilacı bile unutup aa ben mi vermiştim gibi cevaplar veriyor. Kendisi benim doktorumdu detaylı ultrasonu şehirdisinda olduğum için kendisinin anlaşmalı olmadigi yerde yaptırdım. Asistanı da başka yerde yaptirabilirsiniz dedigi halde bana prensip olarak başkasına gittiginiz için sizi artık bırakıyoruz diye asistanindan mesaj geldi. Kendisi zaten 15 dk muayeneyi tutuyor şikayetin var mı sorun var mı diye geçiştiriyordu sürekli. Bunu gittiğim diğer doktorla açık ara anladım. Çünkü gittiğim doktor herseyi ayrintiyla anlatip ne yiyip icmem gerektiği neler yapmam gerektiği hatta eşimi bile bilgilendirdi 1,5 saat muayene etti. Banu ciftci ise sağlık ocağında yapılan test sonuçlarıni kendisine göndermemi istedigi halde kendisine sonuçları gönderdiğimde yorum bile yapmadı. Beni hamileligimin ortasında yarı yolda bırakan bir insan kendisi. Yine de sen bilirsin diyecegim ama diğer doktoru gördükten sonra asla istemem böyle ticari dusunen birisine kendinizi ve cocugunuzu emanet etmenizi.

Merhaba doktor olarak kendisini seversen çok büyük hata yaparsın. Kendisi hastalarını pek takip etmiyor. Verdiği ilacı bile unutup aa ben mi vermiştim gibi cevaplar veriyor. Kendisi benim doktorumdu detaylı ultrasonu şehirdisinda olduğum için kendisinin anlaşmalı olmadigi yerde yaptırdım. Asistanı da başka yerde yaptirabilirsiniz dedigi halde bana prensip olarak başkasına gittiginiz için sizi artık bırakıyoruz diye asistanindan mesaj geldi. Kendisi zaten 15 dk muayeneyi tutuyor şikayetin var mı sorun var mı diye geçiştiriyordu sürekli. Bunu gittiğim diğer doktorla açık ara anladım. Çünkü gittiğim doktor herseyi ayrintiyla anlatip ne yiyip icmem gerektiği neler yapmam gerektiği hatta eşimi bile bilgilendirdi 1,5 saat muayene etti. Banu ciftci ise sağlık ocağında yapılan test sonuçlarıni kendisine göndermemi istedigi halde kendisine sonuçları gönderdiğimde yorum bile yapmadı. Beni hamileligimin ortasında yarı yolda bırakan bir insan kendisi. Yine de sen bilirsin diyecegim ama diğer doktoru gördükten sonra asla istemem böyle ticari dusunen birisine kendinizi ve cocugunuzu emanet etmenizi.
Siz hangi doktoru tercih ettiniz merak ettim

Doktorunu öğrenebilir miyim

Merhaba 👋
Doktor ya da hastahane tercihiniz hangisi oldu?

3 ay önce banu hanıma doğumumu yaptırdım,çok tatlı bir kızım oldu:) doktorum gebeliğim her önemli anında yanımdaydı her zaman ulaşabildim artı doğum sonrası desteğide cabası.ilk sezeryanımda 4 gün hastanede yatmıstım banu hanımda hemen ayağa kalktım ve herşey çok ağrısız tamamlandı.doğru doktor tercihi yaptığım için çok mutluyum.
merhaba ben yeniyim hamileyim ve henuz bi doktor bulamadım bu doktoru düşünoyrum ilgi ve alakası nasıl doğum ücreti muayane ücretleri ne kadar bilgi verir misin rica etsem :)

Çok haklısınız ben evlendiğimde nolur nolmaz diye normal muayene için gitmiştim, iyi ki geldin karın içi kanama ve kistlerin var diyerek acil mr a aldı, mr sonucu şüpheli takip edicez küçülmezse ameliyat dedi, bir sonraki adet gel dedi, düşünün yeni evliyim kötü huylu kist olabilir dedi bunları derken bir panikle cebini verişi var “şiddetli ağrı kanama olursa hemen beni ara en yakın hastaneye git” diyerek ölüyorum sandım o 1 ay geçmek bilmedi, sonra gittim küçülmüş normal kistmiş gider bu dedi, o ara hamile kaldım, bebek 10 haftalıkken rutin kontrole gittiğimde kalbi durmuş hemen kürtaj dedi, ben şok içindeyken “hatta açsan hemen yapalım ben hafta sonu yokum” dedi, bu tabırdan sonra baska dr a gittim tabi. Asıl en büyük sorun bu normal ve gider dediği kist çikolata kistiymiş, ve ben düşükten sonra korktugum üzüldüğüm için bebek düşünmedim çok sonra baska dr a gidip bunu öğrenene kdr o kist büyümüş 7 cm olmuştu yumurtalıklarım zarar görmüş, enfeksiton oluşmuş, sol tüpüm tıkanmış, bu enfeksiton da düşük nedeniymiş, üstelik kistler için ultrasonda en bariz ayırt edilebilen kist renginden dolayı çikolata kisti, onun çektirdiği mr ı gören diğer tüm dr lar burda belli zaten dedi. Maalesef ameliyat olmak zoeunda kaldım kalan yumurtalarda zarar gördü, sol tüp bağlandı ve rezervim o kadar az ki tüp bebek tedavisi görmek zorundayım. Her tv çıkana sosyal medyada guzel konusana inanmayın.

Back
X