banyom için yaptım

cambazz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
688
0
116
Ankara
arkadaşlar sakallı ipten banyoma üç renkli bir paspas yaptım ama klozet kapağına nasıl yapacağıma karar veremedim.3 renkli karışık olur diye tek renkten yapayım diyorum ama yeşilmi,sarımı,kremmi karar veremedim.yada daha farklı olurmu bilemedim.size bir sorayım dedimopuyorumnanaktan
nasıl olmuş sizce becerebilmişmiyimkaydirigubbakcemile3

harıka olmuş canım ya elerıne saglık ne becerıklı hatunlarsınız ya kutluyorum sızlerıalkisalkisalkis

teşekkür ederim arkadaşlar en azından günlerdir 2 kişi ellerine sağlık güzel olmuş demiş,sağolun:sinifsinif:

bu ipliklere bayılıyorum bide böyle bir eser çıkınca dahada güzel olmuş,çok beğendim renkleri ve modeli...güle güle kulanınopuyorumnanaktan

peki klozet üstüne birşey örebildin mi ? cambazzz nerelerdesin.? yoksa bu muhteşem halının sırlarını vermek istemiyor mu sun?

günlerdir biri bişe desinde klozet kapağınıda ona göre öreyim dedim ama,ben dayanamadım gittim sarı ip aldım klozet kapağınada ööle örücem.daha 1 aylık evliyim,sıkıntıdan evde boş boş oturmayayım dedim ilk defa yaptım böyle bişe,beğenmenize sevindimzemuszemus

:nazar:ayy çok güzel olmuş....alkisalkisalkis
yumuşacık puff puff...renk uyumu güzel
bende bu iplikten bişeyler yapmayı düşünüyorum...
ipliği ne kadara mal oldu acaba ?

bende klozet kapağını yeşil ör diyecektim ki konuyu geç görmüşüm... yeşil en baskın olan renk lekeye felan da gelirdi hemde klozette çim gibi dururdu ne bileyim işte ..:))

Waww ellerıne sağlık canım 4 ipi aynı anda nasıl göturdun ya yoksa ayrı yaptında dıktınmı?ben 2iple başaldım bıtırmeıdm duuryor bdıe rmazan da grınce araya

hakkaten süper olmuş ellerine sağlık çok güzel benide düz renkten var severek kullanıyorum kayınvalidemin hediyesi

çok güzel olmuş ellerinize sağlık...off hiç böyle şeyler yapamıyorum hiç kabiliyetim yok nasıl yaptınız?
bence klozet için krem yapın....

güle güle kullan çok güzel görünüyor renkli ip göstermiş kendini
banada eltim örmüştü 3 parça klozet için de örmüştü klozetin kapağının ölçüsünü gazeteye çizmiştik üst üste koyup öyle örmüştü bide klozetin önüne ördü benimki sırf beyaz

Back
X