• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

banyom için yaptım

muhteşem olmuş çok begendim, nasıl yaptın arkadaşım kare kare yapıp birbirne mi diktin?
klozet kapak örtüsü asla kullanmam gerek yok boşuna mikrop yuvası (tabi bence)
böyle bi şeyimi sadce misafirden misafire kullanırdım yüksek dereceye atılmaz bu sanırım.
ellerine sağlık

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık, aynı renk kalın iple karıştırarakmı ördünüz?Güle güle kullanın.

teşekkürler arkadaşlar,klozet kapağını yapmaya bugün başladım sarıdan yapıcam bitince onuda çeker koyarım.

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık, aynı renk kalın iple karıştırarakmı ördünüz?Güle güle kullanın.

teşekkürler,ördüğüm ip sakallı iplerin kalın olanından oyüzden tekrar ip karıştırmak zorunda kalmadım,sadece sakallı iple ördüm yanizemuszemus

muhteşem olmuş çok begendim, nasıl yaptın arkadaşım kare kare yapıp birbirne mi diktin?
klozet kapak örtüsü asla kullanmam gerek yok boşuna mikrop yuvası (tabi bence)
böyle bi şeyimi sadce misafirden misafire kullanırdım yüksek dereceye atılmaz bu sanırım.
ellerine sağlık

sağol canım,evet kare kare yapıp birbirine diktim.klozet kapağı bende sevmiyorum aslında ama bu banyo bizim kullanmadığımız bir banyo süslük yani bir nevi.birde alışkanlık olmuş yaa klozet kapağı olmayınca eksik gibi duruyor sankikaydirigubbakcemile3

:nazar:ayy çok güzel olmuş....alkisalkisalkis
yumuşacık puff puff...renk uyumu güzel
bende bu iplikten bişeyler yapmayı düşünüyorum...
ipliği ne kadara mal oldu acaba ?

teşekkür ederim canım evet insan üstüne basmaya kıyamıyor yumuşacık:) ipi ne kadara mal oldu bilmiyorum aslında,bittikçe 400 gr 300gr o şekilde aldım.ipin kg 12 tldi.fisfisfis

bende klozet kapağını yeşil ör diyecektim ki konuyu geç görmüşüm... yeşil en baskın olan renk lekeye felan da gelirdi hemde klozette çim gibi dururdu ne bileyim işte ..:))

bende yeşil istedim aslında ama diğer hazır olan banyo setim yeşil renk,klozet kapağı yeşil onunda. buda tekrar yeşil olmasın farklı olsunda değişik değişik kullanırım dedimopuyorumnanaktan

Ben en uygun olanın krem olduğunu düşünüyorum.Üç rengi kullanamıyorsan da dğer renklerle üzerine küüçük bir çiçek yapıp dikersin.Aynı bütünlüğü verir.

harika olmuş güle güle kullan güzel günlerde. emeğine sağlık. banada el verirmisin acaba kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bencede en güzel rengi seçmişsin. bu arada ördüğün parçada çok güzel. tamamlanmış halini de bekliyoruz.

Back
X