kiracıyım canımaynı problem vardı, tesisatçı çağırdık, demişti ki "ya yapsak bile alttan bir sızıntı varsa yeniden devam eder. en iyisi siz küvetle birlikte tüm sistemi değiştirin." bizim de maddi durum müsait değildi o zaman, erteledik. hala aynı problemi çekiyoruz.
Ev sahibi ile konuşun eğer alt katta oturan varsa bu sızıntı onlarİda etkiler ki etkiler gerçekten sizin sizintilar bir süre sonra onların banyosuna gitmeye başlar ve masraf dahada artar. Eğer yinede yanasmazsa evden çıkın çünkü hem siz zararda olursunuz hem bir süre sonra komsulariniz zararda olur. Başımıza geldi o yüzden biliyorum. Üst katın banyosu hatta tuvaleti bile akıyordu bize .kiracıyım canımnasıl değişeyim ki ev sahibi de yanaşmıyor
canım bızımki küvet üstüne duşakabin kapılı yani sorun küvetteAnnemde de aynı problem vardı çıkardı küveti duşakabin yaptırdı sizde ev sahibiyle Konuşun duşa Kabin olmasa bile banyo perdesi falan yaptırın bence
çekildi canım sızdırıyor yinedeSilikon cekin küvetin kenarlarina
konuştuk adamda getirdi ama işte olmuyr malesef sorun devam edıyorYa o derdi çekiceksınız
ya ev sahibiyle konuscanız bu böyle olmuyor dıye
yada o evden taşıncaksınız
eee alttaki komsu biset demiyor mu onlara su gitmiyor mukiracıyım canımnasıl değişeyim ki ev sahibi de yanaşmıyor
ben en alttayım zaten canım ya ben çekıyorum hergun makıne çalısıyor sermeden de olmuyor kayıp düştüm bir kere kışın zor kuruyor klozet takımlarıdaeee alttaki komsu biset demiyor mu onlara su gitmiyor mu
bizde de aynen durum müsait değil cnm ama 1 senedir de çekmekten sıkıldımaynı problem vardı, tesisatçı çağırdık, demişti ki "ya yapsak bile alttan bir sızıntı varsa yeniden devam eder. en iyisi siz küvetle birlikte tüm sistemi değiştirin." bizim de maddi durum müsait değildi o zaman, erteledik. hala aynı problemi çekiyoruz.
canım oncelıkle tesekkurl ederm ama kuvetın neresınden sızdırdıgı belli değilki belli olsa alacağım artık ne kadarsa fiyatı hıc onemli değilmerhaba, umarım çok geç kalmamışımdır. benimde banyom aynı şekilde sızdırıyordu müteahhiti çağırdık yok olmadı, tesisatçı geldi yok 2 gün sonra yine sızdırdı daha sonra eşim bir silikon buldu biraz tuzlu ama maşallah diyeyim 15 gündür bir damla yok silikonun markası NP1 şeffaf umarım işinize yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?