Banyoyu böcekler katletti...

Kapı kenarlarında ya da eşiğin bitiminde delik varsa oralardan geliyordur. Silikonla kapatın delikleri. Biz de evde birkaç kere görmüştük. Tam da oradan çıkarken. Sonra dediğim gibi yaptık ondan sonra bir kez bile görmedim. Ama bu değişik bir böcekti türünü bilmiyorum.

Benim banyomda da aynı durum vardı yapmadığımız ilaç silikonlamadığımız yer kalmadı. Gene de çözüm olmadı. Mecbur banyoyu kırdırdık anca öyle kurtulabildik :( yuvaları çıktı duşakabinin altından

Yüce raabbim sen koru, hiç görmedim ama uçuyomuş kızlar Allah göstermesin.

Antalya' dakiler trafikte karşıdan karşıya bile geçiyor :D Sıcak memleket olduğundan kertenkelesi de timsah yavrusu kadar mesela Antalya' nın :D ay yazarken kaşındım orada yaşarken en büyük kabusumdu uçanlar :olamaz:

Hamam bocegi ucmaz ki :KK57:
uçmaz mı:KK53: ben bi tane gördüm duvarın üstünde bilmiyordum uçtuğunu:KK48: süpürgeyi aldım tam vurucamm...Amannnnınn bi uçtu tam gögsüme kondu:KK57: Elektirik çarpsa o kadar çırpınmazdım üzerimden düşsün diye..Hala aklıma geldikçe korkarım..Hainnn uçuyormuşş :süslü:

uçmaz mı:KK53: ben bi tane gördüm duvarın üstünde bilmiyordum uçtuğunu:KK48: süpürgeyi aldım tam vurucamm...Amannnnınn bi uçtu tam gögsüme kondu:KK57: Elektirik çarpsa o kadar çırpınmazdım üzerimden düşsün diye..Hala aklıma geldikçe korkarım..Hainnn uçuyormuşş :süslü:
Kurban olurum kıyamam üstünemi kondu ya yemin ederim inanılmaz , ben direk bayılırım ya offff cümleleri toparlayamıcam

Antalya' dakiler trafikte karşıdan karşıya bile geçiyor :KK70: Sıcak memleket olduğundan kertenkelesi de timsah yavrusu kadar mesela Antalya' nın :KK70: ay yazarken kaşındım orada yaşarken en büyük kabusumdu uçanlar :olamaz:
Uffff ya valla googledan bakasım var meraktan ama ben bakamıyorum bile. Paronayak olurdum ben ya

Uffff ya valla googledan bakasım var meraktan ama ben bakamıyorum bile. Paronayak olurdum ben ya

Aynen ben de geçen gece çamaşır asarken aklıma bol böcekli bir film geldi tam o sırada da eşşek kadar bir at sineği üstüme üstüme uçmasın mı :KK57: eşim ne oldu diye çığlıklarıma geldi başıma bir şey geldi sanmış :KK53:

Kızlar hergün banyoda en az iki tane hamam böceği öldürüyoruz. Her gün kocaman hamam böceği çıkıyo. Hep de banyo da oluyo geçen duş alacaktım suyu bi döktüm ayağıma ayağımın dibine düştü çığlık çığlığa bağırdım eşim koştu öldürdü snra duş aldım bornozu aldım bi baktım aynı gün bikaç dakka sonra oldu bu olay havada bi tane daha uçuyor bn yine çığlık eşim yine geldi öldürdü. Geçen çamaşır selesine girmiş az kala el atıyordum. Bugün yine demin lavaboya girecektim yine öldürdük. Bnm en korktuğum şey bunlar eşim de bıktı. Banyo yapmaya korkar oldum. Banyoda geldiği artık kesin ama neresinde çözemedim ilçlatsakda çözüm olmaz diye düşünüyorum çünkü evde yok bnyodan çıkıyo bu pislik şeyler npacağız yardım eder msnz
böcek ilaçları satılıyor ya marketlerde eczanelerde. onlardan alın büyük ihtimal havalandırma boşluğundan çıkıp geliyorlar. bizimde sadece banyodan çıkardı. oradan biliyorum

Off dusunmesi bile kotu...

Ay çok kötü cidden bnm de bi keresinde kafama düşmüştü çığlık çığlığa saçlarımı yolcaktım

Back
X