Bar mevzusu

Haklısın belkide. Bu durumları aşmam lazım ama nasıl bilmiyorum. Arayıp surda oturcam diyince bana gelenler geliyor. :KK43:
Sıkıntılı bir dönemde olduğumuz için bişey diyemiyorum ama sizin de biraz sosyalleşmeniz gerek bence. Siz sosyalleşemediğiniz için eşinizin bunu yapması sizi rahatsız ediyor olabilir gibi.

Eğer evlenmeden önce bu alışkanlıkları yoksa bozulmakta haklı olabilirsin. Ancak vardı da bile bile evlendiysen o ayrı. Ayrıca takıldığı arkadaşlar nasıl tipler bu da önemli. Benim için de rahatsız edici olurdu ama bu tarz alışkanlıkları olmadığını bildiğim için evlendim

Bar derken eve uygunsuz saatlerde mi dönüyor,ona mı sinir oluyorsunuz?
Türkiye'de barlar öyle kızların erkeklerin birbirinin üzerine atladığı yerler değiller ki. Ben de hep giderim,etrafımda da hep arkadaşlarıyla içip eğlenen,sen kahkahalar atan kocaman kadınlar,adamlar görürüm.
Yani tabii ki sizi evde bırakıp gecenin üçüne kadar gitmesi ,hatta eve gelmemesi büyük olaylar ama altıda işten çıkan adamın ya da kadının sekizde arkadaşlarıyla içmeye gitmesi,onikide evde olması mesela. Neden kavga sebebi olsun ki?
İşten zaten 10 _11 arası cıkıyor. O saatten sonra 2 yada 3 te geliyor. Çalışmıyorum evdeyim tüm gün sonra sinirden deliye dönüyorum kendime engel olamıyorum.

Eğer evlenmeden önce bu alışkanlıkları yoksa bozulmakta haklı olabilirsin. Ancak vardı da bile bile evlendiysen o ayrı. Ayrıca takıldığı arkadaşlar nasıl tipler bu da önemli. Benim için de rahatsız edici olurdu ama bu tarz alışkanlıkları olmadığını bildiğim için evlendim
Alkol alması sorun degil evde içebilir. İçip saçmalayan biri degil. Dışarıda içmesi sinirlerimi bozuyor malesef engel olamıyorum kendime.

Alkol alması sorun degil evde içebilir. İçip saçmalayan biri degil. Dışarıda içmesi sinirlerimi bozuyor malesef engel olamıyorum kendime.
O zamsn kendini törpülemelisin. normal değil. Haftada bir düzgün arkadaş çevresiyle takılması sıkıntı olmamalı.

İşten zaten 10 _11 arası cıkıyor. O saatten sonra 2 yada 3 te geliyor. Çalışmıyorum evdeyim tüm gün sonra sinirden deliye dönüyorum kendime engel olamıyorum.
Onbirde çıkan adam üçte eve geliyor. Yarımşar saatten bir saat yola ayırdı desek sadece 2-3 saat falan oturuyor arkadaşlarıyla. Bence ona kızmayın.
Aksine fırsata çevirin,siz de kendinize alan yaratin.
Evlenip koca şehrine gidip evden çıkmadan - evde oturup koca bekleyerek hayat geçmez ki. Size de yazık ona da yazık. Tez elden sosyallesmenin fırsatını arayın ,derim ben.
Ben mesela sevgilimin planlarına bozulmuyorum asla çünkü aynı planları ben de yapıyorum. Bu yüzden doğal geliyor. Sizin de çevreniz biraz genişlese, bazı akşamlar arkadaşlarınızla güzel bir yerlere gitseniz eminim size de evliliğinize de iyi gelri

Onbirde çıkan adam üçte eve geliyor. Yarımşar saatten bir saat yola ayırdı desek sadece 2-3 saat falan oturuyor arkadaşlarıyla. Bence ona kızmayın.
Aksine fırsata çevirin,siz de kendinize alan yaratin.
Evlenip koca şehrine gidip evden çıkmadan - evde oturup koca bekleyerek hayat geçmez ki. Size de yazık ona da yazık. Tez elden sosyallesmenin fırsatını arayın ,derim ben.
Ben mesela sevgilimin planlarına bozulmuyorum asla çünkü aynı planları ben de yapıyorum. Bu yüzden doğal geliyor. Sizin de çevreniz biraz genişlese, bazı akşamlar arkadaşlarınızla güzel bir yerlere gitseniz eminim size de evliliğinize de iyi gelri
Teşekkür ederim. Çalışmaya başlıycam arkadaş edinirim umarm. Aslında kurslara gidiyordum ne güzel pandemiden dolayı herşey iptal oldu.

Eşime bana layık görmediği hiçbir özgürlüğü tanımam. Evlilik iki kefeli terazidir ve evlilikte uyumun sırrı denge ve eşitliktir. Bir taraf sürekli almadan tavizler vermeye başlarsa o terazi devrilir. Eşler sosyalleşebilir, ayrı yaşam alanları olabilir, hatta karakter özelliklerine göre kıskanç değillerse ayrı tatile bile gidebilir ama bunun şartı eşitlik olmasıdır. Eşimi benim gitmeme izin vermediği ortama giderse benim için o evlilik bağının bir anlamı kalmaz. Bunu izin almak vermek gibide düşünmüyorum. İzin istemek bana saçma geliyor, ama evliliğimiz için tehdit olarak görüp beni göndermediği yere, kendi giden adam zaten benim gözümde evliliğini umursamıyordur.

Evlı kadınsın minvalinde akıl verici cumlelerını kendine sakladığı surece sorun yok.
Arada bir gıtsın, sen de git arkadaslarınla.
Ama soyle, sana akıl vermesın.
Zaten akilli nerde ne yapacaginı bilen birisin, o kendi isine baksin.
Dogru diyosun bencede kendi işine baksın da kendi işine bakması için benim ona baskı yapmamam lazım bu konuda 😁 kendimi nasıl törpüliycem hiç bilmiyorm.

Bence mesele bar ya da alkol değil. Siz çalışmadığınız için, o da tek takılınca iyice geç geldiği için gözünüze batıyor.
çalışmaya başlayınca hem kafanız dağılır hem siz de arkadaş edinir arada çıkarsınız. Hallolmayacak bir durum değil, çok kafanızda kurmayın boşa kavga olur.

Ben de eş dolayısıyla İstanbula taşındım ve sosyal çevrem fazla yok. Eşim de bunu kendine dert edip sürekli benimle planlar yapıyor ben de onu zorla arkadaşlarıyla sosyalleşmeye ikna ediyorum😀
Çünkü eş ile paylaşım farklıdır
arkadaşla farklı:)
Ben de bi 15-20 gün kendi şehrime gidip arkadaşlarımla bol bol vakit geçireceğim ve ikimiz de mutlu olacağız bu durumdan:)

Ezcümle kişisel alan konusu önemli bunu eşinize
de tanıyın kendinize de:)

Eşime bana layık görmediği hiçbir özgürlüğü tanımam. Evlilik iki kefeli terazidir ve evlilikte uyumun sırrı denge ve eşitliktir. Bir taraf sürekli almadan tavizler vermeye başlarsa o terazi devrilir. Eşler sosyalleşebilir, ayrı yaşam alanları olabilir, hatta karakter özelliklerine göre kıskanç değillerse ayrı tatile bile gidebilir ama bunun şartı eşitlik olmasıdır. Eşimi benim gitmeme izin vermediği ortama giderse benim için o evlilik bağının bir anlamı kalmaz. Bunu izin almak vermek gibide düşünmüyorum. İzin istemek bana saçma geliyor, ama evliliğimiz için tehdit olarak görüp beni göndermediği yere, kendi giden adam zaten benim gözümde evliliğini umursamıyordur.
Cok güzel yazmışsın bana sende gidebilirsin falan diyorda başka şehirdeyim hiç arkadaşım yok. O uzun yıllardır arkadaşlık kurdugu kişilerle gidiyor. Benm henüz çevrem yok.

İşe gırıp cevre yapınca arkadas edinip gezmeye baslayınca bence takmayacaksın.
Bencede takmamalıyım ben bu olamam. Kendimi cok ciddi şekilde üzdüm iki gündür boşu boşuna. Acil bişeyler yapmalıyım. Kursa gidiyordum ne güzel iptal oldu herşey.

Bencede takmamalıyım ben bu olamam. Kendimi cok ciddi şekilde üzdüm iki gündür boşu boşuna. Acil bişeyler yapmalıyım. Kursa gidiyordum ne güzel iptal oldu herşey.
İlla biseye gitmen gerekmiyor, cık sahil varsa tur at. Al kahveni otur.
Git kendine takı toka ne seviyorsan artık onlardan al.
Ne bıleyım tek basına bıseyler yapabilirsin, ben yapıyorum. Kurs olmak zorunda degıl.
Senı evlı kadınsın dıye herhangi bir seyde uyardıgında da, bara gıden evlı adam mı soyluyor bunu de.
Rahatsızlığını yeri gelince bu sekilde goster. Kavga etmeden

İlla biseye gitmen gerekmiyor, cık sahil varsa tur at. Al kahveni otur.
Git kendine takı toka ne seviyorsan artık onlardan al.
Ne bıleyım tek basına bıseyler yapabilirsin, ben yapıyorum. Kurs olmak zorunda degıl.
Senı evlı kadınsın dıye herhangi bir seyde uyardıgında da, bara gıden evlı adam mı soyluyor bunu de.
Rahatsızlığını yeri gelince bu sekilde goster. Kavga etmeden
Kavga etmeden kısmını uygulamam lazım sinirlenince pek naif olamıyorum malesef. Hobilerim var aslında spor faln yapıyorum, kitap okuyorum, sahil yok karasal iklim bi yerdeyim 🙁 simdi ailemin yanına geldim güneydeyim 😊 işte burda bile kendime zehir ettim benm bu kafayı biraz degiştirmem gerekiyor.

Kavga etmeden kısmını uygulamam lazım sinirlenince pek naif olamıyorum malesef. Hobilerim var aslında spor faln yapıyorum, kitap okuyorum, sahil yok karasal iklim bi yerdeyim 🙁 simdi ailemin yanına geldim güneydeyim 😊 işte burda bile kendime zehir ettim benm bu kafayı biraz degiştirmem gerekiyor.
Ayyyy guneyde ailenın yanındasın bide tadını cıkarsana yaaa..
Bak keyfine Allah askına.
Kafan degısır elbet daha vakti gelmemistir.

Back
X