Bar mevzusu

Cok güzel yazmışsın bana sende gidebilirsin falan diyorda başka şehirdeyim hiç arkadaşım yok. O uzun yıllardır arkadaşlık kurdugu kişilerle gidiyor. Benm henüz çevrem yok.
O zaman sende şöyle yapacaksın, madem burada eşine sarıyorsun, git ailenin yanına bir süre gez oradaki arkadaşlarınla planlar yap, kafanı boşalt, dediğin gibi işe girince bulunduğun şehirde de çevre edinirsin.

Siz de yaninda gidin.
Adam arkadaşlarıyla zaman geçiriyorumuş yırtık dondan çıkar gibi neden çıksın ki oradan :KK70: düşünsenize siz arkadaşlarınızla oturuyosunuz yanınızda eşiniz gelmiş kahve gıybet yapıyor sizle.
Konu sahibi, adam bar bistro gibi yerlere gidiyorsa sorun yok ki bunda. Kızılacak bir durum yok. Ha bir de ağzıyla içiyorsa tabi. Boğmayın adamı

evlenince sihirli gücler tarafindan göbeklerimizden birbirimize yapistirilmiyoruz. her iki tarafinda kendine ait aktivitelerinin olmasi iyi birsey bence. yakinda calismaya baslicakmissiniz , ortaminiz yavas yavas sekillenir ve sizde takilirsiniz arkadas grubunuzla, bos yere darlamayin birbirinizi :)

Haklısın belkide. Bu durumları aşmam lazım ama nasıl bilmiyorum. Arayıp surda oturcam diyince bana gelenler geliyor. :KK43:
Bence arayıp haber vermesi güzel bir hareket. Şu an onun kadar sosyal olamadığınız için kafanıza takıyor olabilirsiniz. Eğer güveniyorsanız üzerine çok gitmeyin ki ilişkinize zarar gelmesin

11de işten çıkıp 3e kadar barda takılmak çok cok ayda 1 yapılabilecek bir "kafa dagıtma, kendi ozel alanini yatarma " olabilir. sizin bu kadar caniniz sıkıliyorsa bu çok cok yaptigi birsey olmali.

Normalde, evli bir insanin işten sonra (hele de 11de biten bir mesai) kosa koşa evine yuvasina eşine gidip dinlenmek ve rahatlamak istemesi gerekir.

Sizinle vakit geçirmek yerine disarda takilmasi sizi kırıyor bence.

Aranız soğuk mu?

evlenmeden önce ki halini bilmiyormusunuz gidiyor muydu böyle yerlere ? bazı insanlar gider böyle yerlere ve o insanlarla evlenmek istemem bende mesela ama evlendikten sonra gitme demek te biraz tuhaf o adam gidiyorsa gider yani zorla güzellik olmaz ki

Yok kalmamış burda. Ya da belki ben korona olmak istiyorumdur 😂 Siz niye dert ettiniz ki bunu?
Sizin virüs kapmanız sadece sizi mi ilgilendiriyo, toplum sağlığı diye Bi şeyden haberiniz var mı. Ben hamileyim sizin gibi düşüncesiz insanlar yüzünden dışarı çıkmadım aylardır

Haftada 1 arkadaşlarımla çıkar bişeyler içerim. Eşim de çıkabilir içebilir. Ama benim memleketimde yaşıyoruz dolayısıyla benim çevrem daha fazla ben eşimden daha sosyalim. Bunu sorun etseydi büyük problem çıkarırdım.

Sizin virüs kapmanız sadece sizi mi ilgilendiriyo, toplum sağlığı diye Bi şeyden haberiniz var mı. Ben hamileyim sizin gibi düşüncesiz insanlar yüzünden dışarı çıkmadım aylardır

dışarı çıkamadığınız için üzülüp benim dışarı çıkmama sinirlenmeniz güzel ironiymiş. Her konuda sizin gibi bir tane görüyoruz millete bulaşan. Polemiğe girmeyeceğim. Mutlu günler.

Hepsine sanırım. Alkol almıycak olsa cıkmaz zaten. Arkadaşlarıyla cıkıp cay kahve içecek bi tip degil benimki.
Alkol aldığını evlenmeden önce biliyor muydunuz? Hani sonradan öğeendiyseniz tamam ama önceden de böyleyse şu an kısıtlanmak istemiyor olabilir

11de işten çıkıp 3e kadar barda takılmak çok cok ayda 1 yapılabilecek bir "kafa dagıtma, kendi ozel alanini yatarma " olabilir. sizin bu kadar caniniz sıkıliyorsa bu çok cok yaptigi birsey olmali.

Normalde, evli bir insanin işten sonra (hele de 11de biten bir mesai) kosa koşa evine yuvasina eşine gidip dinlenmek ve rahatlamak istemesi gerekir.

Sizinle vakit geçirmek yerine disarda takilmasi sizi kırıyor bence.

Aranız soğuk mu?
Aramız cok iyi normalde cok sevgi dolu ve saygılıdır. Ayda bi kaç kere çıkıyor. Sende cık diyor ama benm arkadaşım yok şuan başka bi şehirdeyim.

Back
X