• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Barbie Pasta (Prenseslerim Ve Barbie Rapunzel Sponsorlugunda)

süper olmuş ellerinize sağlık, ben biblo diye alır baş köşeye koyarım valla :9::9::9: başarılar dilerim, kızlarda pek marifetliymiş maaşallah eee böyle anneleri olunca :nazar::nazar::nazar:

ne hatası resmen kusursuz olmuş görünüyor...ellerine sağlık valla :46:

süper olmuş ellerinize sağlık, ben biblo diye alır baş köşeye koyarım valla :9::9::9: başarılar dilerim, kızlarda pek marifetliymiş maaşallah eee böyle anneleri olunca :nazar::nazar::nazar:
Cok tesekkür ederim cnm ya,cok hossun:16:

ufaklar cnm daha,8 ve 4 yasindalar.elleri alissin diye yaptiriyorum,onlarda pek merakli yapmaya,hemen önlükleri takip geliyorlar:9:

ellerine sağlık bende kızıma böyle bir sürpriz yapsam çok beğenir sanırım.

Begenildigini okudukca cok seviniyorum.cok tesekkür ederim.tadi da cok güzeldi.:56::56:
seninde tarifini bekliyordum aslinda ben.pastalarla aran iyi diye hatirliyorum.
olurda birgün denersen sonucu mutlaka paylasmani isterim
:16::16:
canım çok doğru inanılmaz iyidir benim aram fakat zamanım yoktu kaç yarışmayı öyle es geçtim :(
1 hafta tatilim oldu yani bu hafta oda hep temizlikle geçti pazartesi yine ders başı bugün bitti temizlik daha :1:

Çok harika bir sunum bence
Kırmızı olmamasına üzülecek bir durum yok çünkü pembe renk süper olmuş :1:
Ellerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim :16:

çok güzel bir pasta olmuş, insan kesmeye kıyamaz, yarışmada başarılar dilerim:16:

canım çok doğru inanılmaz iyidir benim aram fakat zamanım yoktu kaç yarışmayı öyle es geçtim :(
1 hafta tatilim oldu yani bu hafta oda hep temizlikle geçti pazartesi yine ders başı bugün bitti temizlik daha :1:
Keske katilabilseydin.
anneler hep ayni demi,tatil oldumu evin kizlariyla temizlige baslarlar:9:

Keske katilabilseydin.
anneler hep ayni demi,tatil oldumu evin kizlariyla temizlige baslarlar:9:
kuzum belki garip olucak ama ben tatil olmuşken beraber yapalım dedim annemi yalnız bırakmak istemedim tek başına yapmasın vicdan yaparım deyse hatta ağlarım sen niye tek yapıyosun beni beklesenee diye :D
biz anne kız deiğiliz gören herkes abla kardeş sanıyo :D
Allah' ım bozmasın :16:
yarışmadaaa en bolll' undan şanslar :1:

Back
X