Barbie vajina estetiği

ilaysss8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2025
13
2
1
21
Kızlar 29 temmuzda girdim bu ameliyata bugün kontrole gittim 42. Günüm yasaklar kalktı iyileşme iyi gidiyor ama sağ dudak hâlâ şiş ve dışarda şişliği sol dudak tamamen içerde yok gibi bir şey ama sağ dudak şiş dışarda doktor ödem olabileceğini nemlendirici kullanmam gerektiğini ve bir ay sonra tekrar kontrole gitmem gerektiğini eğer o zamanda bu şekildeyse ufak bir işlemle düzenleyeceğini söyledi bunu daha önce yaşayan var mı ödemi nasıl geçirmem gerekiyor tekrardan işlemle uğraşmak istemiyorum

yakın zamanlarda olmuşuz benim de hala şiş biraz ve sertlikler var doktorum zamanla geçer demişti ben de arada krem sürüyorum. en iyi yol sabırla beklemek bir de krem sürerken hafif masaj yaparsanız dolaşımı arttırıp iyi gelebilir. sağ dudak ne kadar dışarıda yani ayakta durunca dış dudakları çok geçiyor mu?

yakın zamanlarda olmuşuz benim de hala şiş biraz ve sertlikler var doktorum zamanla geçer demişti ben de arada krem sürüyorum. en iyi yol sabırla beklemek bir de krem sürerken hafif masaj yaparsanız dolaşımı arttırıp iyi gelebilir. sağ dudak ne kadar dışarıda yani ayakta durunca dış dudakları çok geçiyor mu?
Aslında dudak yok yani baya kesmiş kısaltmış ama şişlik var üstte dış dudağın yanında duruyor hatta bu yüzden klitoris çevresi ikiye katlanmış gibi görünüyor ama öncesi sonrası fotoğrafını gördüm ilk ameliyat sonrası çok asimetrik duruyor şişmeden kaynaklı olduğunu düşünüyorum o şişlik inse dudak dışarda değil aslında

Çok afedersiniz , bu ameliyatlar neden yapılıyor yani sağlık açısından problemi olanlar mı yaptırıyor bi türlü anlamadım gitti 🤦🏻‍♀️

Çok afedersiniz , bu ameliyatlar neden yapılıyor yani sağlık açısından problemi olanlar mı yaptırıyor bi türlü anlamadım gitti 🤦🏻‍♀️
Genelde kadın doğumcular yapar şikayeti de genelde iç dudaklar sarkması olur bu da dar kıyafet giyemezsiniz rahat hareket etmenizi engeller her pozisyonda oturamazsınız bile ve hatta iç dudaklar büyük olduğu için ne kadar kurulasanızda hep nemli kalır ve Buda sürekli enfeksiyona sebep olur eğer evliyseniz daha kötü sürekli tahriş olursunuz ve zevk almanızı engeller muhtemelen böyle bir sorununuz yok bazıları sadece görünüşünü beğenmediği içinde yaptırıyor ama genel olarak sağlık sorunları bunlardır

Back
X