Barçmana çok geçmiş olsun.

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
Biraz önce, Barçmanla, konuştum...Zatürre ,teşhisi ,konmuş. çok halsiz. morale çok ihtiyacı var.
Barçmanın, sevenlerinin,,dostlarının ,kkdaki arkadaşlarının duasına çok ihtiyacı var. dualarınızı bekliyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
tanımıyorum ama çook geçmiş olsun.allah şifa versin.rabbim çoluğuna çocuğuna bağışlasın...:((

barçman canım acil şifalar kendine iyi bak..klimalara dikkat et,soğuk su içme sen bize lazımsın...

bugün ne giydik topiğinin şık bayanı çok geçmişler olsun
Allah acil şifalar versin inşallah

inanmıyorum yaaaamafoldumben
barçman ablacım çok çok çok geçmiş olsun
kendi ailemden biri gibi üzüldüm
okypim bi daha aradığında lütfen selamımızı söle
inşallah Rabbimin izniyle biran önce şifasına kavuşup bomba gibi aramıza döner:Saruboceq:
seni çok seviyoruz dualarımız seninle....

Çok çok geçmiş olsun a.s.

En kısa zamanda sağlığına kavuşup, aramıza döner umarım :1hug:

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii inanmıyorummm şok oldummmmmmmmmm:gitme:
ablam yaa çok geçmiş olsun ona
dua ediyorum şimdi
zatüre kolay değil ama atlatır inş:Saruboceq:
havalar sıcak kolay gececektir eminim
seviyorum onu çok çok çok:gitme:

oyy barçman ablammm çook çok geçmiş olsun..... nazar değdi güzeller güzeli ablama.allahım acil şifalar versin inşallah.dualarımız seninle barçman ablacım,kendine çok dikkat et..seni çok seviyoruuummm :asigim:

ayy çok çok geçmiş olsunn barçman ablaa Şenizyakın olsak valla gelirdim sana bakmaya benneyaptımkiya gerçekten nazar oldu ablamız
allah şifalar versin en kısa zamanda aramıza dönmeni diliyorum ...

canım benim çok çok geçmiş olsun.Allah şifalar versin.en kısa zaman da iyileşip aramıza dönmeni diliyorum.dua ve sevgilerimiz seninle olsun.
dilek10023wf1.jpg

Son düzenleme:
ablacım yaaa çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama dualarımız seninle :Saruboceq:
Biran önce iyileşir aramıza gelirsin inşallah, nazar değdi sana ablam yaa mafoldumben

ayyy barçman ablam çokgeçmişş olsunnnnnnnn nazar değdi gördünmüüüüü dualarımız seninleee:Saruboceq::nazar:

:1shok: barçman ablam hastamı olmuş
çok geçmiş olsun çook
nazar değdi ablama
birdaha görüşürsen selamımızı söyle canım
ayrıca haberdar ettiğin içinde teşekkürler
ALLAH acil şifalar versin duamı eksik etmiycem

ablacım çok üzüldüm gerçekten..
inşallah tez zamanda toparlan ve dön aramıza..dualarımız seninle.çok sefioyrus seniiiiii
okypete bi daha görüştüğünde selamlarımızı iletirsen sevinirm..

Biraz önce, Barçmanla, konuştum...Zatürre ,teşhisi ,konmuş. çok halsiz. morale çok ihtiyacı var.
Barçmanın, sevenlerinin,,dostlarının ,kkdaki arkadaşlarının duasına çok ihtiyacı var. dualarınızı bekliyor..

sağol canım haber verdiğin için:1hug:
Çok çok geçmiş olsun Barçman Abla,Dualarımız seninle.
Allahım en kısa zamanda şifasını versin inşallah hastalığının.:Saruboceq:
Çok dikkat et kendine,nazara geldin sen kesin:nazar:
çok üzüldüm ben ya:sinifsinif:
Aydancım bi daha konuşursan geçmiş olsun dileklerimi iletirmisin lütfen,selamlarımıda.

Back
X