- Konu Sahibi snnzlsdtcbc
-
Çok güzel bi konu olmuş ellerine sağlık canımm..
Renk renk çeşit çeşit çook güzel bardaklar var artık bence de çok şanslıyız.. Ben paşabahçe ve bernardodan günlük aldım birkaç takım. Asıl derdim misafir yemek takımına uygun olanı bulmaktı.. Onu da bernardodan yemek takımının kendi modelinde olanını aldım.. Şu aralar indirim çeki veriyorlar ya 12 kişilik bardak setim 250ye geldii..
yemek takımı da aynı yapraklı desende. bir de sürahisini aldım misafir masası için yeterli olduğunu düşünüyorum..
diğerlerini göremedim malesef imageshack hata vermiş diğer topiklerde de bütün resimler yalan olmuş
bu bardak takımı çok hoş çok sade bende gidip bakayım nasıl bir kampanya var acaba?
Ben bilgisayarımdan da sildim resimlerio kadar özenipte hazırlamıştım oysaki
Yazık oldu yahu. Bilgisayar işlerinde en sinir olduğum durum. Umarım düzelir ilk sayfadakiler.
sizin bardaklar kurbağaya dönüşmüş
çok güzel paylaşım olmuş
en çok biev üstü çiçek desenlileri beğendim
ve sonra bernardo :)
teşekkürler ablacım
canım bardak diyorsun ama paso kurbağa resmi koymuşsun.
Keşke hemen silmeseydin canımBen bilgisayarımdan da sildim resimlerio kadar özenipte hazırlamıştım oysaki
Evet canım bir değişiklik olsun istedim.
Tüm yorumlarda kurbağalar üzerineydi...
Evet canım bir değişiklik olsun istedim.
Tüm yorumlarda kurbağalar üzerineydi...
diğerlerini göremedim malesef imageshack hata vermiş diğer topiklerde de bütün resimler yalan olmuş
bu bardak takımı çok hoş çok sade bende gidip bakayım nasıl bir kampanya var acaba?
tchibo 6lı 52.95 olan takımı çoook beğendim ama nette tükenmiş... :2: mağazalarında gören varmı arkadaşlar????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?