Bardak Modelleri ( Fiyatları ve Markalarıyla )

diğerlerini göremedim malesef imageshack hata vermiş diğer topiklerde de bütün resimler yalan olmuş
bu bardak takımı çok hoş çok sade bende gidip bakayım nasıl bir kampanya var acaba?

diğerlerini göremedim malesef imageshack hata vermiş diğer topiklerde de bütün resimler yalan olmuş
bu bardak takımı çok hoş çok sade bende gidip bakayım nasıl bir kampanya var acaba?

Canım şuan bernardoda 100 tl lik alışverişe 50 hediye çeki var. Bu setlerin fiyatı da 6lı olarak 225. 12ye tamamlarsan 350ye geliyor. Ama ben yemek takımıyla aynı anda aldığım için ordan 200 tllik indirim kazandım. 12li sete 250 verdim bi de üstüne 100 lik hediye çeki kazandm. İhtiyacın varsa uğra bene bundan daha güzel modellerde var ama ben takımımla aynı olsun diye bunu aldım.

Resimler düzelmiş... Hepsi birbirinden güzel... Bardak hastasıyım bende bernardoda da ındırım varmıs mutlaka giderım bu hafta =)

Emeğinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…