Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende sıcak su ile ocakta ısıtıyorum sonra tereyağı tuz acı veya tatlı toz biber sarımsak tozu olmadığı için onu kullanamıyorum ama böylede güzel oluyor
ben mısır alırken sordum tarifini ve söyle anlattı
konserve mısır olmicak dedi yani o satılan mısırlar gibi olması için su deymemesi gerekiyormuş dondurulmus mısırı alın sonra makarna süzdügümüz süzege koyun tancerede kaynattıgınız suyun üstüne koyuz süzegi dedi.donu acıldıktan sonra margarin yada tereyagıyla karıstırıp tuzunu sosunu ketçap mayonez filan katın afiyet olsun dedi ve ben aynını yaptım deneyin süper oluyo
arkadaşlar hani bi markanın salata baharatları yemek çeşnileri oluyor sarmısaklı soğanlı fln tozlar onlarla deneyin muhteşem birasda kırmızı pul biber yerimseniben
eşim dışardan aldığına para verdiği içinmidir o daha tatlı geliyor klava:klava:
eve de aynı tad oluyor ama:sm_confused: bugün yapıımmmm aklıma gelmişken :dance: