- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
Yaptığının saçma olduğunu ve insani yordugunu anlamasını istiyorum. Açıklıyorum ozellikle saklamadim sadece illa gösterme gereği duymadım diye. Her konu için bu böyleEvet hiç paylaşmayın. Olanı da söylemeyin.
Boylesiyle bir süre idare edebilirsiniz. Bünye kaldırmaz , hayat kaldırmaz.
Alıngan, tripli , sürekli modu düşük her insanı uzak tutun hayatınızdan. Mutsuzluk getiriyorlar.
Özellikle gizlemedim ki ama..beğendiğim bı kitap vs olunca direk söylüyorum zaten. Hatta bu kitap alma mezvusuda böyle gün yüzüne çıktıben arkadasa hak verdim sanki ya (ne oluyor bana)
yani ayni sinava hazirlaniyorsunuz, sik sik gorusuyorsunuz,
sinava hazirlik icin faydali bir materyal buluyorsunuz ama ozellikle ona anlatmiyorsunuz.
Ben olsam benden ozellikle gizlediginizi dusunurdum ve arkadasligimizi sorgulardim.
Zaten siz de ondan bir sey beklemediginizi soyluyorsunuz,
demek ki arkadasiniz gercekten de arkadasliginizi sizden farkli yorumlamis, o daha samimi oldugunuzu dusunmus, ama degilmissiniz.
Herkes kendince hakli bence, onun triplenmesi evet belki cocukca ama o da kendi hayalkirikligini bir sekilde yasayacak.
Ben hemen kendimi sorgulamaya başlıyorum maalesef. Yanlış bişey yapmadim ama o lafları kendimi.kotu hissetmeme yetti. Keşke.sizin gibi.dusunebilsemBirisi bana bu şekilde bir trip atsa asla umursamam. Yavaş yavaş yol alması için güzellikle teşvik ederim, onunla mı uğraşıcam.
Normalde iyi biri ama bu huyu cok yoruyor beniAyy ömrünüzü söker. Arkadaş neden vardır?
Sizinki ne işe yarıyor?
Böylesi lazım mı size?
Sorular net.Cevapları kendinize verebilirsiniz.
Özellikle gizlemedim ki ama..beğendiğim bı kitap vs olunca direk söylüyorum zaten. Hatta bu kitap alma mezvusuda böyle gün yüzüne çıktı
Tavsiye istedi bende bunları aldım güzel dedim. Ordan olay vayy nasıl saklarsina geldi
Yumusak yüzlüyümBenimde vardı böyle içimi bunaltan bir arkadaşım. Çok şükür artık arkadaş değiliz. Sağlam bir tersleme ve iletişimi en minimuma indirmek her şeyin çözümü
Doğru söylüyorsunuz. Biraz kendinden taviz veren bir özelliğim var. Dengeyi kuramiyorumBence hiç takmayın. Tavrınızı koyun buda bahanesi olsun. Tabi hata sizde de var. Neden bu dereceye gelecek kadr yüz verdiniz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?