Barınaktan köpek sahipleneceğim, ama daha önce köpek bakmadım bir bakabilir misiniz?

kerataya bak ya

yarın aidatı verirken konuşacağım yöneticiyle o zaman.

köpekciğin salı gününe kadar tedavisi sürecekmiş zaten.
o güne kadar apartmandan olur alırım inşallah

Her nerede bakacaksanız bakın, barınaktan çok daha iyi koşullarda olacağı kesin. Yüreğinize sağlık...

bizim sıpa pek eğitimli geldiği için ben bunu hiç düşünemedimm
*
bizim köpekte sesten korkuyo ya da numara yapıyoo
bi kaç defa havai fişek atıldığında uçarak geldi yanıma sevdim fln şimdi pat desek tırın tırın yanımızdaaa
çok çakallar çooookkkk

benim de aklıma gelmedi değil.
ya o zaman içinde beklediğim gibi davranmaz da çok gürültü yaparsa?
o köpeğin gürültü çıkaracağına pek inanmıyorum aslında. :44:

o zaman 1 günlük risk alınn

ay çok şekermiş kuçucuk... kıyamam ben ona...

ama apartman dairesinde bakmayın derim. çok fena koku yapıyor. annemlerin komşusunun vardı ve öle bir koku oluyordu ki sorma... ilgileniyorlardı köpekle ama koku çok fazlaydı. bizimkilerde evi sattılar... başka yerden aldılar... dayanamadılar o kokuya...

bahçe bence çok güzel fikir. umarım komşularında seslenmez de bakarsınız...

işte böyle sorunlar da çıkabilir.
insanları rahatsız etmek de istemiyorum.
Şu bahçedeye "he" desinler inşallah ya

yaşar tabi günde bir saat gezdırdıkten sonra heryerde yasayabılırler enerjısını atınca zaten uyuyorlar sureklı

arkadaşım çok büyük bir sevap işlemek istemişsin
umarım işlerin rast gider
ancak golden cinsi köpekler insana çok bağımlıdır
onu kömürlükte geceleri yanlız bırakman sana küsmesine neden olacaktır.
gerçi barınakta kalmasından iyidir
ve dediğin gibi geçici bir süre bu şekilde olacağından idare edilebilir
bendede king chars cavalyer var
portatif ve inanılmaz tatlı birşey
balkonda bile durmaya zorlayamıyoruz
çünki bizsiz yapamıyor
golden kadar zeki ve akıllı bir cins değil
ama ben onun aptallıklarına bile bayılıyorum

Koku köpeğe ev yemeği verilmesiyle ilgili..uygun mamayı yiyen bir golden asla kokmaz.bizim eve gelen herkes köpek yaşadığına inanamıyor asla kokmadığını herkes söylüyor.düzgün bakılıyor mama harici hiçbişey verilmiyor..koku yapıyo diye bir köpeği eve almamayı düşünmek için ya hayatta hiç köpek beslememiş olmak yada cidden hayvansever olmamak gerekir.bahanedir cünkü..yönetime sormanıza gerek bile yok hayır diyeceklerdir ama yasal olarak hayır deme hakları yok ve köpek artık sizin evin demirbası sayılıyor o yüzden hiç yöneticiye sorup yetki vermeyin onlara

bu köpeğin Golden olduğuna pek emin değilim ben aslında :44:
bilen biri belki golden mı değil mi söyleyebilir.

belki kulübesi, evi olarak kabullenir orayı. daha önce de bahçede bakılıyormuş sonra sokağa atmışlar işte

bir hayvan sever olarak barınaktan sahiplenmek iistemenizi kutluyorum köpekçikte pek tatlıymış daha önce köpek sahiplenip baktınızmı bilmiyorum ama benim bu konuda tecrübelerim var dilerseniz yardımcı olmaya çalışırım birde siz bu cana evdemi bakacaksınız yoksa uygun bahçeniz mi var

Her zaman hayal edip de yapamadığım birşey,
Bal gibi yaparsın :) hadi şimdiden hayırlı olsun, çok güzel birşey, evlat gibi
Ben de ilerde yer bulabilirsem, düşünüyorum sahiplenmeyi...

gün içinde yeterince ilgilenirseniz ki sahibi tarafından terkedildiği için psikolojisi bozuktur ve ilgiye aşırı muhtaçtır ilk zamanalar biraz problem çıkarabilir ama zamanla alışacaktır., günde iki defada tuvalet için yürüyüşe çıkarırsanız yattığı yerin çokta önemi olmaz diye düşünüyorum.

Kopek golden. Belki golden labrador fln olabilir. Yikanip taraninca iyice anlasilacak.

evet kopek golden bu hayvanlar çok insan canlısı oluyorlar ilk zamanlar iyi bir bakım ve ilgi isteyecektir ama karşılığını fazlasıyla verir eğer yerınız ve ona ayıracak zamanınız varsa alın bir canı barınaktan kurtarın

teşekkürler günes, ben daha önce köpek bakmadım.
tavşanım var, ama o ses çıkarmıyor.
ama daha önceki evimden oyuncaklarını yere atıp ses çıkardığı için şikayet etmişlerdi ben de o evden taşındım

köpekciği eve almayı çok isterim ama evde şu anda annem babam var, sağlık sorunları yüzünden yaza kadar eve sokamam bu sebeple.
bana bakımı hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.

bahçemdeki kullanmadığım büyük kömürlüğü evi yapmak istiyorum, halı, minder, ışık, oyuncak vs. bunları sağlarım. gündüzleri de sürekli dışarıda olur ilgilenirim diye düşünüyorum. iş yerimin bahçesi müsait ya da babam onu gün içinde gezdirebilir kendi çarşıya gezmeye giderken.
bilmiyorum ki işte, tavşan da ilgi istiyor ama günde 3-4 saat ilgilenmem yetiyor. köpekler böyle değildir sanırım.

1 saatten daha fazla da gezdirebilirim :)
çok heyecanlıyım

ben evde hiç bakmadım ama bahçede çok köpek baktım.
sabah ve akşam olmak üzere 1 saat muhakkak ipi salık şekilde gezdir. bu şekilde yaparsan hem gündüz hem de gece rahat durur.
enerjisini boşaltmayınca sürekli hareket halinde bir o başa bu bir bu başa koşuyorlar.
birde aşısını vs. muhakkak yaptır.
daha önce de bahçede bakıldıysa çabuk adapte olur, ama sık sık yoklayın.
bahçede tuvaletini yapmamasına özen gösterin ki öyle alışmasın. hani hep belli yere alıştırın.
hem de şikayet sebebi olmaz bahçeye kakasını yapmazsa.

bu arada köpek acayip bir hayvan ya. bakınca onun vermiş olduğu haz çok başka. resmen bir bireyden farkı olmuyor.
bende hem apartmanda şikayet olur diye, hem de evde beslemedim kokusu ve tüy durumu yüzünden cesaret edip alamadım.
ama inş bir gün bahçeli evim olursa yine, ahtım alacağım bir köpekçik bende.

Bununla ilgili bir belgesel izlemiştim
Pitbul cinsi bir köpeğe eski sahibi resmen eziyet etmişti. Köpeğin her yeri yaraydı. Gözleri kıpkırmızıydı
Yeni sahibi onu o kadar iyi hale getrmiştiki. Köpek en az 10 kilo almıştı. Çok mutluydu
Köpek yaşamaz demişler fakat iyi bakılınca birçok köpekten daha sağlıklı hale gelmişti
İnşallah o da öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…