Barınaktan köpek sahipleneceğim, ama daha önce köpek bakmadım bir bakabilir misiniz?

lütfen sahiplenin onu lütfen.sokağa salınmasına izin vermeyin.
umarım aksilik çıkmaz.komşularınız falan sorun çıkarmazlar inşallah.
sokak köeklerine karşı çok hassasım.onları sahipsiz,aç görünce dayanamıyorum çok kötü oluyorum.
köpek insanın en sadık dostu diyebilirim.benimde dünyalar güzeli köpeğim var.bazı insanlardan bile akıllı.

müstakil bir ev sahibi olmayı ben de o kadar çok istiyorum ki bu sebeplerden dolayı :)
dedikleriniz aklımda olacak teşekkürler :)

yavrum ya kıyamam
hepsi can bunların...
beni de en çok hiç insanların gözüne bakamaması etkiledi.
kimbilir neden o kadar mutsuz, neden o kadar korkuyor...

Allah uzun yıllar sizden ayırmasın köpeğinizi :)
inşallah sorun çıkmaz, yarın yöneticiyle görüşeceğim...

öncelıkle aılesı degıl gönüllü yani gecıcı aılesı olun onunla zaman gecırın
maddı masraflarını hakında bılgınız vardr umarım
gunluk 2 kere 45 dk yurutmenız bacakları ıcın cok onemlı
yada 15 dk yurutup 30 dk top oynamanız lazım kı bacak gelısımınde cok onemlı

oncelıgınız onu eve almak olsun golden zaten bır ev kopegı eve alısıtıktır
cısını yapacagı yanı gezdırecegınız ıcın ılk ıkı hafta belkı sorun yasarsınız sonrasında odullendırın otur kalk vs

evınızdekı yemeklerden vermeyın agzı kokar
kopukluk ıkıncı plan olsun
daha once bakmadıgınız ıcın gonullu aıle olun dıyorum
sorucagınız baska bır sey olursa yazınız bı cok platformda sahıplendırme yaptım umarım alısırsınız
barınaklar cok kotu yerler korkunc :/

Helin merhaba, geçici aile nasıl olacağım? Ona göre bir sözleşme mi imzalatacaklar bana barınaktan?

Masraflarını biliyorum evdeki tavşanım için de veteriner yem vs derken aylık 150 tl ye yakın masraf yapıyorum.

Yürüyüş yaptırmak sorun değil babam kalp hastası her gün yürümesi gerekiyor onu da yürüyüşe çıkarır bahaneyle, ben de her gün ayrıca ilgilenebilirim, eve almam 4 ay daha mümkün değil, annemler bende olmasa şimdiye kadar çoktan almıştım aslında

Çiş vs sorun olmaz tavşanıma tuvalet eğitimi verene kadar her yeri pisletmisti şimdi wc eğitimi var ama arada hala wc kazaları oluyor. Onu hoş görüyoruz.

Benim tek zorlandığım arada kaldığım konu su aşamada eve alamamak.

Salı gününe kadar tedavisi bitecekmiş, sonra mecburen sokaklara dönecek :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Apartman yöneticisiyle konuştum tamam dedi :)
geçici yuva olacağım köpekciğe, ama birbirimize uyum sağlarsak kalıcı ailesi de olabiliriz.
çok mutluyum

Tavsani mi şikayet ettiler
Ben de 4 senedir tavşan besliyorum ne sesi olacak Allah askina .
Tavsanla köpeğiyalniz birakmamak iyi olur .
Kopek ssaldırabilir .
Ayri odalarda bezlerden silinti olmaz.

Tavsani mi şikayet ettiler
Ben de 4 senedir tavşan besliyorum ne sesi olacak Allah askina .
Tavsanla köpeğiyalniz birakmamak iyi olur .
Kopek ssaldırabilir .
Ayri odalarda bezlerden silinti olmaz.

tavşanım boş bi odamız vardı orada duruyordu, gece koşuyormuş da, yem kabını kaldırıp yere atıyormuş da falan filan. odadaki her şeyi kaldırdık bu defa da zıplıyor dedi :)
üstelik üst komşumuzdu

Siz ne kadar gönlü güzel bir bayansınızzzböyle yazıları okuyunca çok duygulanıyorumm
Benim kardeşimde istanbulda hergünn hayvanları ziyarete gider birtane gözü kör kediye bakıcı aile olaraktan evine aldı
Bugün adanaya geldi istanbuldan parkta geziyoruzz hemen markete gidip onlara sosis almış gelmiş hepsine tek tek attı

çok saygı duydum ben de kardeşinize
bizim iş yerinde bir arkadaşımız da hep kardeşiniz gibi yapar.
biz de iş yerinin yemekhanesinde kalan etleri kemikleri vs. alıp çevredeki hayvanlara veriyoruz, kuru ekmekleri evin penceresine ıslatıp koyuyoruz, bi sürü güvercinimiz oldu
hayvanları sevmeyen onları terk eden insanları anlayamıyorum

Vay vay tavsanin ne maharetliymis
Tavsan besliyorsan kopek hayli hayli beslersin rahat ol .
Ama sakin ha yalniz birakma kopwgi tavsancikla yoksa :18:

Ay benim de kopegim var. Adi rambo. Ben yavruyken aldim. Cinsi kucuk oldugu icin evimde besliyorum. Yavru kopekler baya bir ilgi ve disiplin istiyor. Ama degiyor vallahi. Evimin nesesi askim o benim. Hem turkce hem hollandaca biliyor. Ama seninkinin yasi buyukse sana daha kolay olur. Kiyamam ona insallah alirsin yanina.. Ben hayvanlari cok seviyorum. Keske maddi durumum olsa da butun kotu durumda olan hayvanlari kurtarabilsem

allah senden razı olsun herkes senin gibi olur inş. aldın mı naptın köpeği bıraz sevgi göster o zmanla alışır sokaktaki insanlar neler yapmıştır km bilir

bencede o köpeği alın. yaza kadar kadar kömürlükte bakın. sonra eve alırsınız. hem çok sevaptır.

Rambo çok tatlıdır eminim
10-15 aylık kadarmış bu köpek, sanırım birşeyler öğretmek kolay olur, wc alışkanlığı falan. Apartman tamam dedi alacağım inşallah

allah senden razı olsun herkes senin gibi olur inş. aldın mı naptın köpeği bıraz sevgi göster o zmanla alışır sokaktaki insanlar neler yapmıştır km bilir

Asıl barınaktan sahiplenen neden tekrar attı ben onu anlamıyorum. :-( Yarın arayacağız barınağı. Ayağı için tedavi ediyorlar salı günü gelip alabilirsiniz büyük ihtimalle dediler, yarın belli olur

bencede o köpeği alın. yaza kadar kadar kömürlükte bakın. sonra eve alırsınız. hem çok sevaptır.

Ben de aynen öyle düşünüyorum <3 bana şans dileyin, inşallah kurtarabilirim onu

ayağı iyileşicek mi peki

Köpeğin ayağı iyileşmiş, durumu iyiymiş. Perşembe günü barınaktan almaya gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…