BARIŞ ÇAKIR a estetik olan birisine ulaşmak neden bu kadar zor??

barış çakıra estetik olup tecrübelerini paylaşmak isteyen bana ulaşabilir mi acaba aramız da hiç mi yok??

Merhaba Barış beyin hastaları çok aslında ama aktif olan heralde pek kalmadı olan ameliyatı bir süre yazıp gitti...ha şuda var Barış bey artık tamamen buruna döndü tek burun ameliyatı yapıyor bilginiz olsun belki burunda yazan hastaları vardır

Gozlerim hala iyilesmedi
Merhaba, geçmiş olsun bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz dilerim. Henüz çok yeni burnunuz ama ona rağmen çok şiş görünmüyor. İlk ameliyattı değil mi? Siz Ali Murat Bey'le ilgili yazmışsınız daha önce hep. Daha sonra Barış Bey'e karar verme sebebiniz neydi? Ali Bey kendisi mi yönlendirdi sizi. Biliyorum ki Barış Bey Ali Bey'in hocası, o nedenle sordum. Teşekkür ederim cevabınız için şimdiden.

Yok ben ali beyi hic tanimiyordum . Bu benim ilk ameliyatin , ince deriliyim belki ondan cok sis degil . On taraftan daha sis ama yinede cok degil.
Baris beye ameliyat olduktan sonra kanamam oldu , kendisi sehir disindaydi , mudaheleyi Ali bey yapti , oyle tanistim . Ilgi alakasi cok iyi . Fiyat olarakta Baris beye gore yari yariya ... birde hocasi baris bey .. guvenmemek elde degil .

Anladım, sağolun. Henüz yeni olduğu için belki şimdi paylaşmak istemezsiniz ama önden de resim atabilirseniz uygun gördüğünüz zaman bize çok yardımcı olmuş olursunuz.

Siz ameliyat oldunuz mu kime oldunuz bi de niye vazgeçtiniz barıs beyden :))

Yandan büyük duruyodu ama önden cok hosuma gitmişti daraltmisti, niye diye sorma allahın zopasi yok beni öyle bir atese attiki felegim sasti ! Benim ünlü diyipte kendini avutan doktor benden daha fazla almasina ragmen burnumu önden kalın yaptı ne daraltmaya zamani oldu nede kaldırmaya birde üstüne basa basa yetmemis gibi göz kemigide ortaya çıkardı !!! Öyle sinirlerim bozduki allaha inancimida yetirdi

kimdi doktorunuz özelse msj atar mısınız ? ne kadar oldu belki şişlikleriniz inince düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…