- 4 Ocak 2014
- 73
- 12
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben seni anliyor.bende 4 yildir aliyorumm.ruhen oldumArkadaslar Benim doktorum adeta kadapciydi, safligim yüzden o doktora güvendim , suan cok kötüyüm, tabiki bunada sükür diyorum ve Allah isyanimi af etsin diyorum, ama aynaya bakinca yine hersey basliyor, 4 aydir evdeyim bir yere cikamiyorum , 9 ay sonra reviziyon olmayi düsünüyorum, sürekli kk de baris cakirda Reviziyon olan arkadaslardan bana ulasmasini istiyorum, fakat kimseden cevap alamiyorum. Benim duygularimi ancak Reviziyon cular anlar, o yüzden lütfen bana yardim edin.
doktorum barış çakır=)
nasıl kızlar ???
fotoyu albüme koydum
oradan bakabilirsiniz
duffgörebilmek için sizin de 42167570 .!.:ALBÜMÜME FOTO KOYDUM
Merhaba resimlerini göremiyorum, Banada acarsan sevinirim...ALBÜMÜME FOTO KOYDUM
Olumsuz yorumlarını sildiriyolar, çok dikkatli olmak gerekselam kizlar
burun estetigiyle ilgili okuyorum okuyorum bitmiyor bitmezde zaten biliyorum. ama baris cakirla ilgili olumsuz yorum okuyan var mi. ben 1 tane okumustum ama oda kotu degildi arkadas biraz fazla abartmisti sadece. hakkinda cok fazla olumsuz yorum okuyan duyan bilen var mi
Bende göremiyorum fotoyu merak ettimhiç düşünmeden barış çakır a gidebilirsiniz.....
bu tarz seyleri baska doktorlardan duymustumda baris cakir icin duymamistim. kendine bu kadar cok guvenen doktorda boyle yapiyorsa vay halimize. ama instagramda paylastigi fotograflara yapilan yorumlarida okuyorum olumsuz yorumlari kaldirmiyor gibime geliyor. mesela bi hastasinin fotosunun altina fotoshop diye yazilmis o da gayet alayci bi tavirla fotoshop koysam vicdanim rahat etmez yazmis. oyle yazacagina sildiredebilirdi. bilmiyorum ya kafam cok karisikOlumsuz yorumlarını sildiriyolar, çok dikkatli olmak gerek
Yaptığı işleri inceleyin video isteyin.. fotoğrafların da biçoğu photoshop olabiliyo malesef hatta başka yerlerden alıntı fotoğraflar bile olabiliyo
Bu kadar çok burun yaptıklarını söylüyorlar ama çok az fotoğraf paylaşıyorlar.özellikle paylaşılan fotoğraflar da hep ince derili, çene dudak uyumu güzel insanlar.ufacık bi işlemle zaten güzel olucak burunlarbu tarz seyleri baska doktorlardan duymustumda baris cakir icin duymamistim. kendine bu kadar cok guvenen doktorda boyle yapiyorsa vay halimize. ama instagramda paylastigi fotograflara yapilan yorumlarida okuyorum olumsuz yorumlari kaldirmiyor gibime geliyor. mesela bi hastasinin fotosunun altina fotoshop diye yazilmis o da gayet alayci bi tavirla fotoshop koysam vicdanim rahat etmez yazmis. oyle yazacagina sildiredebilirdi. bilmiyorum ya kafam cok karisik
kime guvencez biz