Barış Çakır harikası bir burun =) (resimli)

Arkadaslar Benim doktorum adeta kadapciydi, safligim yüzden o doktora güvendim , suan cok kötüyüm, tabiki bunada sükür diyorum ve Allah isyanimi af etsin diyorum, ama aynaya bakinca yine hersey basliyor, 4 aydir evdeyim bir yere cikamiyorum , 9 ay sonra reviziyon olmayi düsünüyorum, sürekli kk de baris cakirda Reviziyon olan arkadaslardan bana ulasmasini istiyorum, fakat kimseden cevap alamiyorum. Benim duygularimi ancak Reviziyon cular anlar, o yüzden lütfen bana yardim edin.
ben seni anliyor.bende 4 yildir aliyorumm.ruhen oldum

doktorum barış çakır=)

nasıl kızlar ???

merhaba ben resminizi göremedim. bende barış Bey'e gitmek istiyorum ama çok ileri bir tarihe randevu verdiler. napsam bilemedim biran öncede olmak istiyordum. Sizde telefon numarası yada mail adresi varmı acaba? özelden ulaşmayı denesem

duffgörebilmek için sizin de 42167570 .!.:
ALBÜMÜME FOTO KOYDUM

Albumunuzu gorebilmek için sizin de beni izlemenizi gerekiyor sanirim.eklerseniz sevinirim

selam kizlar
burun estetigiyle ilgili okuyorum okuyorum bitmiyor bitmezde zaten biliyorum. ama baris cakirla ilgili olumsuz yorum okuyan var mi. ben 1 tane okumustum ama oda kotu degildi arkadas biraz fazla abartmisti sadece. hakkinda cok fazla olumsuz yorum okuyan duyan bilen var mi

Kizlar burun estetiginde nefes alamama bazi kokulari duyamama gibi rahatsizliginiz oldu mu Baris Cakir da acaba???

selam kizlar
burun estetigiyle ilgili okuyorum okuyorum bitmiyor bitmezde zaten biliyorum. ama baris cakirla ilgili olumsuz yorum okuyan var mi. ben 1 tane okumustum ama oda kotu degildi arkadas biraz fazla abartmisti sadece. hakkinda cok fazla olumsuz yorum okuyan duyan bilen var mi
Olumsuz yorumlarını sildiriyolar, çok dikkatli olmak gerek
Yaptığı işleri inceleyin video isteyin.. fotoğrafların da biçoğu photoshop olabiliyo malesef hatta başka yerlerden alıntı fotoğraflar bile olabiliyo

Olumsuz yorumlarını sildiriyolar, çok dikkatli olmak gerek
Yaptığı işleri inceleyin video isteyin.. fotoğrafların da biçoğu photoshop olabiliyo malesef hatta başka yerlerden alıntı fotoğraflar bile olabiliyo
bu tarz seyleri baska doktorlardan duymustumda baris cakir icin duymamistim. kendine bu kadar cok guvenen doktorda boyle yapiyorsa vay halimize. ama instagramda paylastigi fotograflara yapilan yorumlarida okuyorum olumsuz yorumlari kaldirmiyor gibime geliyor. mesela bi hastasinin fotosunun altina fotoshop diye yazilmis o da gayet alayci bi tavirla fotoshop koysam vicdanim rahat etmez yazmis. oyle yazacagina sildiredebilirdi. bilmiyorum ya kafam cok karisik
kime guvencez biz

bu tarz seyleri baska doktorlardan duymustumda baris cakir icin duymamistim. kendine bu kadar cok guvenen doktorda boyle yapiyorsa vay halimize. ama instagramda paylastigi fotograflara yapilan yorumlarida okuyorum olumsuz yorumlari kaldirmiyor gibime geliyor. mesela bi hastasinin fotosunun altina fotoshop diye yazilmis o da gayet alayci bi tavirla fotoshop koysam vicdanim rahat etmez yazmis. oyle yazacagina sildiredebilirdi. bilmiyorum ya kafam cok karisik
kime guvencez biz
Bu kadar çok burun yaptıklarını söylüyorlar ama çok az fotoğraf paylaşıyorlar.özellikle paylaşılan fotoğraflar da hep ince derili, çene dudak uyumu güzel insanlar.ufacık bi işlemle zaten güzel olucak burunlar
Mesela büyük kemerli bi burunun neden fotoğrafı yok veya çenesi geride biri ya da dudak burun mesafesi uzak hasta hiç mi yok
Abd.de plastik cerrah sayfalarını incelerseniz ne kadar filtresiz fotoğrafların orda yayınlandığını görürsünüz
Bu iş şovmenlik değil hekimlik, ucunda siz o masaya yatıyosunuz.. dikkatli olun

Arkadaşlar bende barış çakıra ameliyat oldum ıkı ay önce.ameliyat sürecınde hiçbir sıkıntı yaşamadım herşey çok rahat geçti bandajlarım cıktıgında havuç gibi bi burunla karşılaştımAma burnumdaki şişlikler çabucak indi şimdi burnumu çok seviyorum açıkcası kimse ameliyat olduğumu anlamıyor ben söylüyorum ameliyat oldum nasıl görünüyo diyeBurun ameliyatı olmak isteyenlere kesinlikle barış çakır diyorum☺️

Back
X