• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıl-barış ilişki düzelir mi?

Mahkemelere iş bitde karakola birde avukat kazanır bu ilişkinizden siz kaybedersiniz

Niye kavga edıodunuz
genel olarak baktıgım zaman benim canım sıkılıyor kavga ediyormusum cnbncdf ya da canım başka bir şeye sıkkın kavga ediyorum,kalacak mı gidecek mi bana ne kadar tahammül ediyor ona bakıyorum. bazen de ortada bir şey yokken kavga çıkarıp kızmasından keyif alıyorum niye bilmiyorum

sorun bende biliyorum ama nasıl düzelteceğim onu bilmiyorum. sadece bu ilişki için değil, bu olmaz başkası olur ama ben düzelmezsem başka ilişki de sağlıklı olmaz

sorun bende biliyorum ama nasıl düzelteceğim onu bilmiyorum. sadece bu ilişki için değil, bu olmaz başkası olur ama ben düzelmezsem başka ilişki de sağlıklı olmaz
Belki öfke kontrol sorunu vardır bilemem bazen kaos yada birini kışkırtmak adrenalin hani böyle çok güçlü hissettirir ya öyle birseymi acaba .Yani bazense biriktirdiklerimiz geçmişte bize kötü davrananlar kendimiz gibi olunca üzüldüğümüz konular yüzünden mi olmayacak yada bunu hak etmeyecek insanları uzmemiz hani birşey yapar küçük bir anda alınırsın yada birşeyi tetikler sonra o öfke nöbeti gelir sonrası yorgunluk böyle birşeyse bunu kendiniz cozemezsiniz

istanbulda 50 dk iyi klinik psikologlar ort 10k. haftada en az 1 seans ayda 4 yapar. 40k verebilmek evet zenginlik işidir.
10 bin nerede ya, benim terapistim gayet ulasilir bir fiyattaydi, guncelini bilemiyorum ama ooww waaww degildi. ayrica neden ayda 4 seans yapasiniz takintiniz yok koyulmus taniniz yok. durumunuza gore birkac haftada bir giderdiniz. gitmediginiz zamanlarda da odevlerini vs yapardiniz.
sizin icin onlinepsikolog baktım hiwell sitesinde 1850 lira
onlinepsikoloji sitesinde klinik psikolog 2000 tl
isteyen en azindan bir adim atar kendi icin.
kendimden biliyorum. benim de sevmedigim, duzeltmek istedigim seylerim vardi ve butcem yoktu arastirdim ettim hem terapiye gittim hem nefes egzersizine yogaya vs, kitaplar okudum , cok dikkat ettim. bir sure sonra değiştirdim kendimi.
ayrica terapiste verecegin para yillik elli olsun yetmis olsun. su gun evlenmeye karar versen eve kurulan salak dekorasyonlara, nisan mekanina, elbisene, hediyeliklere, acelesi olmayan ceyizlere 100binden fazla vereceksin umrunda olmayacak. psikolojin icin olunca neden veremiyorsun?
sagliksiz kararlar alip bir omur mutsuz yasamak daha mi kolay?
ayrica kavga kavga nereye kadar neyini seviyorsun bu kadar kavga ettigin adamin?
benim de vardi bir ayril baris, hatta konu acmistim kkya kürkçü dukkanimdan kopamıyorum diye.
ama bizde ne kavga olurdu ne en küçük ses yukseltme, hakaret vs. tam tersi birbirimizi yuceltmeye çalışırdık ama iki farkli karakter olunca uyumsuzduk bitti.
ki iyi ki de bitmis şükür uyumlandigim harika birini buldum evleniyorum.
ben de diyordum "hayatima birilerini alsam bile bittikten sonra ne zaman aklima gelse mutlaka yazar, kopamıyoruz" falan diye. hatta sinastri baktirmistim ikimize telapatik ve karmik bağ cikmisti haritamizda😂
ama ne oldu? hayatima harika biri girince umrumda bile olmadi, en son whatsappta düğün dernek bir foto koymustum mutluluklar diledi. ona bile "darisi basina" anlaminda birsey yazdim gectim😂
bir gram umrumda bile degil artik.
yani buldugun piremsesler demek ki sana uymamislar. aramaya devam et prensi de bulursun. daha küçücük cocuksun 23 yasinda evlenecen de ne yapacan

23 yaşında ise aslında iyice kendini tanıma aşamasında yaşını başını almış degilki elbette belli fikirleri var onu kastedip çocuk falan demiyorum kesinlikle o zaman durum garip degilki çoğumuz olduk öyle yani zamanla daha doğru daha farklı tepkiler olur belkide konustugunuz kişi size uygun değil bir şekilde öyle hissediyorsunuz buda olabilir daha uyumlu bir ilişkide böyle olmaz.Benim o yaşta arkadaşlarım 50 kere ayrılır barışırdı hiçbiri o zamanki sevgilileriyle evlenmedi coguda mutlu bu belki sizdede böyle bir dönem .Yaş dolayısıyla kendinizde o kadar da sorun aramayın olmuyorsa olmuyordur

23 yaşında ise aslında iyice kendini tanıma aşamasında yaşını başını almış degilki elbette belli fikirleri var onu kastedip çocuk falan demiyorum kesinlikle o zaman durum garip degilki çoğumuz olduk öyle yani zamanla daha doğru daha farklı tepkiler olur belkide konustugunuz kişi size uygun değil bir şekilde öyle hissediyorsunuz buda olabilir daha uyumlu bir ilişkide böyle olmaz.Benim o yaşta arkadaşlarım 50 kere ayrılır barışırdı hiçbiri o zamanki sevgilileriyle evlenmedi coguda mutlu bu belki sizdede böyle bir dönem .Yaş dolayısıyla kendinizde o kadar da sorun aramayın olmuyorsa olmuyordur
ondan başka kimse beni oldugum gibi kabul etmez,katlanmaz,tahammül etmez diye korkuyorum. belki de korkumda haklıyım kendim bile kendime tahammül edemiyorum bazen

ondan başka kimse beni oldugum gibi kabul etmez,katlanmaz,tahammül etmez diye korkuyorum. belki de korkumda haklıyım kendim bile kendime tahammül edemiyorum bazen
Yok yok öyle birşey sakın çok feci yanlış fikir doğruda değil daha siz çok değişecek farklı fikirlere geleceksiniz sevdiğiniz sevmediğinz şeyler bile değişecek olur o dedikleriniz o yaşta bir çok genç kızda olur.Zamanla kendinizi daha iyi tanıyacaksınız daha kararlı olacaksınız tahammül etmesin sevgi degilki o demekki o da bir şekilde iyi olmayı iyi hissettirmeyi ve kendine saygı duymamayi seçiyor bu onun sorunu .Gidememek o zaman bunu hak ediyor.Etmiyorsa kesin tavrını koyacak oda bunu bilmiyor.İkinizde birbirinize muhtaç mecbur değilsiniz .Daha ne ilişkiler olur gelisirsiniz.Kendine saygı duymayıp sizi her türlü toksiklige rağmen seven insanında kendiyle bir sorunu vardır .Size iyi gelen insanlarla olun oda ona saygı duyan.Zamana bırakın bu iliskiyide evliliğe falan taşımayın

10 bin nerede ya, benim terapistim gayet ulasilir bir fiyattaydi, guncelini bilemiyorum ama ooww waaww degildi. ayrica neden ayda 4 seans yapasiniz takintiniz yok koyulmus taniniz yok. durumunuza gore birkac haftada bir giderdiniz. gitmediginiz zamanlarda da odevlerini vs yapardiniz.
sizin icin onlinepsikolog baktım hiwell sitesinde 1850 lira
onlinepsikoloji sitesinde klinik psikolog 2000 tl
isteyen en azindan bir adim atar kendi icin.
kendimden biliyorum. benim de sevmedigim, duzeltmek istedigim seylerim vardi ve butcem yoktu arastirdim ettim hem terapiye gittim hem nefes egzersizine yogaya vs, kitaplar okudum , cok dikkat ettim. bir sure sonra değiştirdim kendimi.
ayrica terapiste verecegin para yillik elli olsun yetmis olsun. su gun evlenmeye karar versen eve kurulan salak dekorasyonlara, nisan mekanina, elbisene, hediyeliklere, acelesi olmayan ceyizlere 100binden fazla vereceksin umrunda olmayacak. psikolojin icin olunca neden veremiyorsun?
sagliksiz kararlar alip bir omur mutsuz yasamak daha mi kolay?
ayrica kavga kavga nereye kadar neyini seviyorsun bu kadar kavga ettigin adamin?
benim de vardi bir ayril baris, hatta konu acmistim kkya kürkçü dukkanimdan kopamıyorum diye.
ama bizde ne kavga olurdu ne en küçük ses yukseltme, hakaret vs. tam tersi birbirimizi yuceltmeye çalışırdık ama iki farkli karakter olunca uyumsuzduk bitti.
ki iyi ki de bitmis şükür uyumlandigim harika birini buldum evleniyorum.
ben de diyordum "hayatima birilerini alsam bile bittikten sonra ne zaman aklima gelse mutlaka yazar, kopamıyoruz" falan diye. hatta sinastri baktirmistim ikimize telapatik ve karmik bağ cikmisti haritamizda😂
ama ne oldu? hayatima harika biri girince umrumda bile olmadi, en son whatsappta düğün dernek bir foto koymustum mutluluklar diledi. ona bile "darisi basina" anlaminda birsey yazdim gectim😂
bir gram umrumda bile degil artik.
yani buldugun piremsesler demek ki sana uymamislar. aramaya devam et prensi de bulursun. daha küçücük cocuksun 23 yasinda evlenecen de ne yapacan
aman karma bağ falan boş işler ben de inanırdım öyle şeylere şu an çok komik geliyor bağ mağ da yok aramızda :d

adamı sevmiyorsun ki kimse katlanmaz diye düşündüğünden berabersin o sevgisizlik yansıyo bence ilişkiye tam içine sinen biri çıkana kadar böyle oluyor

kalacak mı gidecek mi bana ne kadar tahammül ediyor ona bakıyorum. bazen de ortada bir şey yokken kavga çıkarıp kızmasından keyif alıyorum niye bilmiyorum
şu halinle ruh emicisin ve bu senin mideni bulandırana kadar iyileşmeyeceksin
sen kendinle mutsuzsun bunun da acısını nazını çekenden çıkarıyorsun
onun da sinir sistemi çökmüş bağımlı olmuş eziyete
ama bi gün gözü açılır gider
ikiniz de sevmeyi ve sevilmeyi bilmiyorsunuz öğrenmemişsiniz
bunu öğrenebilir insan ama siz birbirinizle öğrenemezsiniz
böyle şeylere hiç ihtiyacınız yok ilişki yaşamak da bu değil rahat bırakın birbirinizi

Back
X